Hur fixar jag felkoden Np 34993 8 Playstation 4?

Det är inte en lätt uppgift att fixa NP-34993-8 och låsa upp dina spel. Logga in på ett annat konto (helst ett du inte har använt tidigare) Ställ in det här kontot som ditt primära konto och återställ din licens efter frånkoppling. Det andra kontot bör raderas.

Vad betyder kod Np-34957-8 på Ps4?

Ett serverkommunikationsfel orsakar flera möten med felkoden NP-34957-8 på både PlayStation 4 och 5 just nu. Det finns flera felkoder som Sony officiellt har identifierat som orsaken till problemet, varav en är den här felkoden. PSN är troligen nere för lite underhåll för tillfället.

Hur fixar du en Ps4 som säger att ett fel har uppstått?

 • Kontrollera att ditt PSN-konto är den första lösningen.
 • Skapa ett annat konto med en annan e-postadress i lösning 2.
 • Du kan be en vän om hjälp med lösning 3.
 • Den fjärde lösningen är att ställa in sekretessinställningarna till ingen.
 • Att ändra dina DNS-inställningar är lösning nummer fem.
 • Hur fixar jag felet Np 39225 1 på Ps4?

 • PlayStation.com och spelserverns status finns på deras webbplatser.
 • Du kan kontrollera statusen för din Internetanslutning genom att gå till Inställningar > Nätverk > Testa Internetanslutning om servern fortfarande får det här felet.
 • Att uppdatera din routers firmware är det bästa sättet att justera dina nätverksinställningar.
 • Varför fortsätter min Ps4 att säga att fel uppstod?

  Du måste verifiera ditt PSN-konto. Användare har stött på ett felmeddelande PS4-inloggningsfel eftersom de inte verifierade sin e-postadress som användes för att ställa in sin PS4 när de försökte spela spelet. Användare som precis har köpt en spelmaskin är roten till detta problem. De öppnar spelmaskinen utan att verifiera sitt PSN-konto i all hast.

  Hur fixar jag felkoden Np-34957-8 på Ps4?

  Eftersom NP-34957-8-felet är serverbaserat finns det inget sätt att fixa det förutom att vänta och låta servrarna komma tillbaka online. Under tiden kan du kolla på Playstation Status-webbplatsen för att se vilka tjänster som körs och vilka som inte är det.

  Vad betyder felkod Np-34957-8 på Ps4?

  En felkod NP-34957-8 verkar vara ett serverkommunikationsfel på PS4. Servern kan skicka meddelanden till användare som “Kan inte ansluta till servern för att verifiera licensen” eller “Åtkomst nekad, du har inte behörighet att komma åt e-post på den här servern.”

  Hur fixar jag felkod på Ps4?

  Applikationen måste stängas, den senaste systemprogramvaran och speluppdateringarna måste installeras och systemet måste startas om. Du måste installera om den ursprungliga hårddisken (“HDD”) om du har uppgraderat den i ditt system. Du kan återställa dina sparade data och sedan gå till Inställningar > Initiering och välja Initiera PS4 om felet uppstår igen.

  Hur fixar jag fel 8210604a på Ps4?

  Flera berörda användare har bekräftat att de kunde åtgärda problemet genom att logga ut från sitt PSN-konto och omedelbart logga in igen innan de försökte köpa PS+-prenumerationen.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button