Hur fixar jag felkoden Efeab30c 2k17 Ps4?

Spelet måste uppdateras till den senaste versionen för att åtgärda felkoden EFEAB30C. Verifiera det registrerade e-postkontot genom att klicka på det. Spelet ingår nu i undantagslistan över brandväggar (PC-användare). Spela spelet med det länkade kontot. Spelet kan installeras om utan att data raderas (PC-användare).

Hur fixar jag felkoden Efeab30c 2k17?

Det har bekräftats av NBA 2K16 och NBA 2K17 att helt enkelt omstart av Xbox One-konsolen är lösningen. Lösningen är följande: ta först bort NBA 2K17-skivan, vänta några minuter och gå sedan tillbaka online igen.

Kan du fortfarande ansluta till 2k17-servrar?

Jag är glad att vara här för att välkomna er alla. Servrarna för NBA 2K17 kommer att stängas av i slutet av detta år, så du bör vara medveten om det. I fallet med en MyCAREER eller MyGM online-sparfil som skapats innan detta, kommer servern att stängas av, vilket innebär att data inte längre kommer att vara tillgängliga för användning och du måste starta ett nytt spel.

Är Nba2k18-servrarna nere?

2K Games kommer att stänga av servrarna för de som fortfarande spelar NBA 2K18 online, så du kommer inte att kunna spela det mycket längre. Det förväntas att servrarna kommer att vara nere den 18 januari 2020.

Vad betyder felkod 4b538e50 på 2k17?

Felkoden för detta spel finns för närvarande, vilket betyder att onlinespel inte är tillgängligt. Det betyder att det här problemet inte har åtgärdats ännu. Du kanske inte har den senaste datan nedladdad, vilket är en av de vanligaste orsakerna.

Är 2k17-servrar fortfarande uppe 2020?

Servrarna för NBA 2K17 kommer att stängas av i slutet av detta år, så du bör vara medveten om det. I fallet med en MyCAREER eller MyGM online-sparfil som skapats innan detta, kommer servern att stängas av, vilket innebär att data inte längre kommer att vara tillgängliga för användning och du måste starta ett nytt spel.

Kan du fortfarande spela Mycourt på 2k17?

MyCareer börjar på MyCourt, precis som förra året. Du kommer fortfarande att kunna anpassa din bana i NBA 2K17, men du kommer nu att ha tillgång till tre banor istället för bara en. Jämfört med NBA 2K16 känns det mycket mer organiskt och gratis.

Är 2k21-servern nere just nu?

Det finns för närvarande många PS4- och Xbox One-spelare som upplever serverproblem med NBA 2K21. Detta innebär att spelare inte kan komma åt NBA 2K21 MYTEAM, MYCAREER, MYLEAGUE eller något annat spel. Från och med lanseringen upplever spelare anslutningsproblem med NBA 2K21.

Varför fungerar inte min 2k18-server?

Du kan få ett felmeddelande med koden “AB30C” eller “4B538E50” om du försöker spela NBA 2K18 och du inte har den senaste versionen av spelet. Som ett resultat kan du inte fortsätta spela förrän du har laddat ner den senaste uppdateringen.

Är 2k16-servrar fortfarande uppe?

NBA 2K16:s onlineservrar har redan stängts av 2K Sports. För att spela online måste du köpa NBA 2K17 eller NBA 2K18. servrar hålls bara i cirka två år eftersom NBA 2K är en årlig franchise.

Relaterade Artiklar

Back to top button