Hur fixar jag felkoden 0xc000009c Avast i Windows 10?

Du kan göra detta genom att gå till Start > Kontrollpanelen > Program > Avinstallera ett program > Välj Avast > Reparera. När processen är klar, starta om datorn och se om problemet kvarstår. Denna enkla guide bör hjälpa dig att lösa Avast Antivirus-problem i Windows 10.

Fungerar Avast med Windows 10?

Microsoft Windows 10 är kompatibel med Avast Antivirus 2015 R3 och högre. Om du vill återställa ditt skydd kan du behöva installera om den senaste versionen av Avast Antivirus. Avast Premium Security-programmet (tidigare känt som Avast Premier) är nu en del av Avast Free Antivirus-programmet.

Orsakar Avast blå skärm?

En konflikt mellan Avast Antivirus-produkter och programvara från tredje part installerad på din PC kan göra att Windows kraschar, fryser eller visar ett blåskärmsfel (BSOD). Om du upplever det här problemet kan det bero på program du kör manuellt eller tjänster som automatiskt körs i bakgrunden när Windows startar.

Kan ett antivirus orsaka Bsod?

BSODs kan uppstå när tredjepartsprogram har djup åtkomst till din dator. Blue Screens of Death kan också orsakas av annan programvara, som antivirusprogram. Du kan krascha andra program på din dator som har tillgång till din Windows-kärna om de kraschar så illa att de tar Windows ur spel.

Hur fixar jag min Avast Windows 10?

Välj Avinstallera från rullgardinsmenyn när du högerklickar på din version av Avast Antivirus. Du kommer att bli tillfrågad om tillåtelse i dialogrutan Användarkontokontroll. Klicka på Ja för att bevilja det. Du kan reparera Avast Setup genom att klicka på Reparera när den visas. Reparationen kan auktoriseras genom att klicka på Ja.

Hur löser jag Avast-problem?

 • Du kan öppna vilken webbsida som helst från avast.com-domänen i ditt webbläsarfönster (detta är webbadressen som börjar med avast.com).
 • Navigera till vänster om adressfältet genom att klicka på sköldikonen.
 • Om förbättrat spårningsskydd är aktiverat för den här webbplatsen klickar du på det blå (PÅ) reglaget bredvid den så att det blir grått (AV).
 • Vad är det för fel på Avast?

  Den snabba expertsammanfattningen av Avast-recensionen. UPPDATERING: När Google och Mozilla tog bort Avasts webbtillägg från sina butiker bröt en skandal ut som avslöjade att Avast (som äger AVG) påstås ha spionerat på sina användares webbläsardata och sålt det till företag för miljontals dollar.

  Är Avast Antivirus bra för Windows 10?

  Hur kan Windows 10 skyddas bäst? Windows 10-användare kan skydda sig mot alla typer av skadlig programvara med Avasts gratis antivirus. Windows 10-användare kan använda vår VPN för att säkerställa sin integritet online.

  Varför fungerar inte Avast Windows 10?

  Om din dator inte är kompatibel med ett av de mest populära gratis antivirusprogrammen, Avast, kanske den inte öppnas. Det är möjligt att bygga om WMI-förvaret för många användare. Kontrollera brandväggsinställningarna om Avast inte öppnar på Windows 10. Det går även att reparera programvaran.

  Kan Avast och Windows Security köras tillsammans?

  Svaret på din fråga “Är det möjligt för försvarare och avast att köra samtidigt?”, är svaret ja.

  Behöver jag Avast om jag har Windows Defender?

  Som ett resultat av dess grundläggande skyddsnivå mot skadlig programvara och virus är Windows Defender mycket populärt. När användare spenderar mer tid på att surfa på internet och har viktigare data på sina datorer, är det lämpligt att använda antivirusprogram som Avast som erbjuder avancerade funktioner.

  Orsakar Avast problem med Windows 10?

  När Windows 10:s Action Center inte känner igen Avast kommer du att få popup-meddelanden i det nedre högra hörnet av skärmen som säger “Windows Defender och Avast Antivirus är båda avstängda” eller “Windows upptäckte inte det här programmet.”

  Kan bildskärmsdrivrutiner orsaka Bsod?

  Du kan också stöta på en svart skärm om din grafikdrivrutin inte fungerar som den ska, din bildskärm inte fungerar som den ska eller om du har problem med operativsystemet (eller uppdateringar). Blåskärmsproblem kan också orsakas av minnesproblem, och du kan kontrollera ditt RAM (minne) här för mer information.

  Kan ett virus orsaka blå skärmar?

  En blå skärm av döden (BSOD) är en typ av krasch som inträffar regelbundet på din PC. Vanligtvis är det antingen ett tekniskt problem eller en malwareinfektion som orsakar kraschen. Din hårdvara kanske inte har de senaste drivrutinerna installerade eller så har du inte kört de senaste programmen.

  Kan Windows Defender orsaka blå skärm?

  Lenovo rapporterar att vissa användare kan stöta på ett eller flera av följande problem efter installation av Windows 10-uppdateringen. När Windows Defender Scan körs visas Blue Screen of Death (BSoD).

  Vad orsakar min Bsod?

  En BSOD orsakas vanligtvis av problem med drivrutiner eller hårdvara. Blå skärmar av död orsakas ibland av appar som kraschar. En BSOD skapar en minidump-fil i Windows. Det är dock möjligt att felsöka ditt eget problem om Windows inte kan fixa det.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button