Hur fixar jag felkod Wildgame Innovations SD-kort?

Vad får min LCD att visa “ERR SD”? Om detta händer bör du använda det rekommenderade SD-kortet (Sandisk), lagringsstorleken som anges i kamerans bruksanvisning och klassen som anges. Formatera kortet till FAT 32-format om du vill behålla det.

Varför fungerar inte mitt SD-kort i min spårkamera?

Du kan inte använda din spårkamera om SD-kortet inte är korrekt formaterat, anslutningen mellan SD-kortet och dess port är dålig eller om minneschipporten/husuttaget är dammigt.

Hur återställer du en vildspelskamera?

I det nedre högra hörnet av skärmen finns en batterilivsindikator. Om indikatorn indikerar låg effekt kanske du vill byta ut batterierna. ÅTERSTÄLL-knappen finns under POWER-knappen för att återställa kameran till fabriksinställningarna. RESET-knappen kan tryckas in med hjälp av en penna eller annat litet föremål.

Måste du formatera ett nytt SD-kort för en spårkamera?

Om du tänker använda ditt SD-kort i framtiden bör du formatera om det varje gång du installerar det. Det är möjligt att ett SD-kort som har använts länge eller i andra enheter före spårkameran behöver formateras via en dator när det har använts under en längre tid.

Varför fungerar inte min Trail Cam?

Trailkameror som inte startar orsakas ofta av ett skadat batteri, ett frätande batteri eller till och med smuts på kamerans kontaktportar. Vattenskador, en felaktig LCD-skärm och mänskliga fel är andra möjligheter.

Varför får jag inte bilder på min spårkamera?

Den vanligaste orsaken till att du inte tar bilder med din spårkamera är att den har problem med SD-kort, batteri eller kameraplacering.

Hur återställer jag min spårkamera?

“Ner” piltangenten är 2, och du kan trycka på den för att stänga av den. Strömbrytaren ska vara inställd på “SET” läge tre. När spårkammen har slagits på kommer lösenkoden att vara ren. Observera att alla tidigare inställningar också kommer att återställas, så du måste programmera om spårkammen.

Varför tar inte min Wildgame Innovations-kamera bilder?

Kameran sparar inte foton på SD-kortet. Se till att du använder ett lämpligt SD-kort. Vi rekommenderar att du använder ett klass 10 SD-, SDHC- eller SDXC-kort. Se också till att kortet är upplåst, det finns en strömbrytare på vänster sida.

Relaterade Artiklar

Back to top button