Hur fixar jag felkod F02?

Om Whirlpool-tvättmaskinen visar felkoden F02, tryck på paus- eller avbrytknappen för att rensa den. När tvättmaskinen tar mer än åtta minuter att tömma kan det vara ett fel som orsakar felkoden.

Vad betyder F 2 på en tvättmaskin?

En felkod på F02 indikerar att tvättmaskinens kontroll indikerar en lång tömningstid. Detta kan orsakas av för mycket lödder i badkaret, en begränsning eller tilltäppning i avloppssystemet eller ett antal andra problem.

Hur återställer jag min tvättmaskin efter felkod?

 • Tvättmaskinen stängs av genom att trycka på POWER.
 • Stäng av strömbrytaren eller koppla bort brickan från eluttaget för att undvika skador.
 • Håll START/PAUS-knappen intryckt i fem sekunder efter att strömmen stängts av.
 • Brickan ska kopplas in igen, eller så ska strömbrytaren slås på igen.
 • Hur återställer du en tvättmaskinssensor?

  Du kan återställa din tvättmaskin genom att koppla ur den från eluttaget. När tvättkabeln är ansluten till väggen, slå på den. Tvättmaskinens lucka ska öppnas och stängas sex gånger för att skicka återställningssignalen till systemkomponenterna.

  Hur återställer jag min Whirlpool frontlastbricka?

  Den första metoden för att återställa bubbelpoolens toppbelastning är att koppla ur den i cirka 2 minuter, sedan koppla in den igen och vänta cirka 30 sekunder innan du startar den igen. När du återansluter maskinen kommer den att börja om igen efter en hård återställning.

  Vad betyder Fo2 på en diskmaskin?

  En magnetventil för vattenpåfyllning misslyckades i F2.

  Hur fixar jag F2 på min tvättmaskin?

  När tryckbrytaren har fastnat kommer tvättcykeln inte att fortsätta och vattnet kommer inte att rinna ut. Om F2-felkoden orsakas av en felaktig brytare kan du släppa kontakten genom att knacka på toppen med ett skruvmejselhandtag.

  Vad betyder F02 på Indesit tvättmaskin?

  Ett motorkretsfel orsakar intermittent eller ingen trumrotation under tvättcykler i F2. Om du vill boka en ingenjör, vänligen ring vårt kundservicecenter på 0344 822 4224 för att prata med en. Ett problem med temperatursensorn har identifierats i tvättmaskinen F03. Problemet är att maskinen inte värms upp vid tvätt- eller torkinställningar.

  Vad betyder F 2 på en Dexter kommersiell tvättmaskin?

  Maskinen kommer inte att fyllas med vatten oavsett temperatur, så F2-felet visas. Vi har alternativ + möjliga lösningar. Skärmar på vattenventilens inlopp är igensatta. Det finns en defekt i ventilen eller membranet i vattenförsörjningen.

  Hur återställer jag min tvättmaskin?

  Det första du bör göra är att återställa maskinen. Stäng av den vid powerpointen, vänta en minut och slå sedan på den igen. En huvudåterställning kan utföras om du inte ser några ändringar. Tekniker använder ofta denna metod för att återställa alla komponenter ombord.

  Finns det en återställningsknapp på en tvättmaskin?

  Det finns en återställningsfunktion inbyggd i de flesta nyare tvättmaskiner som gör att du kan starta om maskinen efter att den har fått service. Det finns en knapp på vissa maskiner som låter dig återställa motorn. När en maskin inte har en återställningsknapp kan det ofta vara det mest effektiva sättet att återställa den att koppla ur den och koppla in den igen.

  Varför har min tvättmaskin fastnat vid avkänning?

  Den mest troliga orsaken till att Kenmore HE Washer inte startar tvättcykeln är ett fel på vatteninloppsventilen eller inloppsventilkranen. Växlingsställdonet ändrar inte läge före tvättcykeln. Det var ett fel med kontrollpanelen.

  Var är återställningsknappen på en bubbelpool?

  Det finns inga återställningsknappar på Whirlpool-maskiner. Du kan behöva göra en allmän återställning om du inte kan identifiera felkoden och din diskmaskin inte fungerar som förväntat. Efter att ha kopplat ur diskmaskinen, låt den svalna i några minuter. Det kommer att ta lite tid för dig att vänja dig vid det.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button