Hur fixar jag felkod Bc 101?

Du bör återställa dina nätverksenheter för att säkerställa att din router inte översvämmas med data om Overwatch Console Error BC-101 visas. Om din brandvägg, router eller portinställningar inte fungerar kan du kontrollera din nätverkskonfiguration. Du kan söka efter anslutningsproblem med din trådlösa anslutning genom att optimera din internetanslutning.

Vad betyder Bc-101?

I Overwatch är BC-101, eller bruten anslutning, ett felmeddelande som ibland kan visas när spelare försöker starta spelet och logga in på spelets servrar med Xbox One eller PlayStation 4. I LC-202-felkoden är anslutningen timeout är generisk.

Varför finns det ett inloggningsfel på Overwatch?

När striden inte kan ansluta uppstår detta fel. Du kan spela Overwatch på nätet eller på Overwatch-servrar. Det finns flera plattformar som kan påverkas, inklusive PC, PlayStation, Xbox och Nintendo DS. Förutom Error BC-153 är Error BC-152 en annan form av inloggningsfel som bara uppstår på Xbox One och BC-153, som bara inträffar på PS4.

Vad betyder Lc-202 i Overwatch?

En LC-202-felkod är ett meddelande som säger “Förlorad anslutning till servern”. Overwatch-användare på PC, PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch upplever det här problemet. Användare som har försökt igen säger att spelet laddas, men de kan inte använda röstchatt.

Hur åtgärdar jag felet Bc-101?

 • Se till att din router inte översvämmas med data genom att återställa dina nätverksenheter.
 • Om din brandvägg, router eller portinställningar inte fungerar kan du kontrollera din nätverkskonfiguration.
 • Du kan söka efter anslutningsproblem med din trådlösa anslutning genom att optimera din internetanslutning.
 • Varför ger Overwatch mig ett inloggningsfel?

  Overwatch är ett multiplayer-spel, vilket gör det benäget för nätverksrelaterade fel. När du till exempel försöker spela Overwatch kan du stöta på ett inloggningsfel. När striden inte kan ansluta uppstår detta fel. Du kan spela Overwatch på nätet eller på Overwatch-servrar.

  Hur kan jag fixa Overwatch Lc 202?

 • Om din brandvägg, router eller portinställningar inte fungerar kan du kontrollera din nätverkskonfiguration.
 • Se till att din router inte översvämmas med data genom att återställa dina nätverksenheter.
 • Du kan söka efter anslutningsproblem med din trådlösa anslutning genom att optimera din internetanslutning.
 • Vad är Overwatch Error Bc 101?

  Klientfel att ansluta till servern kan resultera i BC-101-fel. Här är stegen du måste följa om du upplever det här felet. Se till att din router inte översvämmas med data genom att återställa dina nätverksenheter.

  Hur fixar jag att Overwatch misslyckades med att ansluta till servern?

 • Den första lösningen är att kolla efter avbrott på din server.
 • Att ändra anslutningssätt är lösning nummer två.
 • Den tredje lösningen är att skanna och reparera filerna.
 • Uppdatera Overwatch till den senaste versionen som lösning 4.
 • Den femte lösningen är att inaktivera proxyservrar.
 • Återställ nätverkskonfigurationen i lösning 7.
 • Varför blir jag bortkopplad från Overwatch-servrar?

  Om din router blir översvämmad med data, återställ dina nätverksenheter. Om det finns en konflikt mellan din IP och DNS, släpp dem och spola dem. Om kompatibilitetsproblemen kvarstår, uppdatera dina drivrutiner och operativsystem.

  Varför blir jag bortkopplad från Overwatch Ps4?

  Den mest troliga orsaken till att Overwatch kopplar från efter omstart är drivrutinen för ditt nätverk. Om problemet kvarstår, försök att uppdatera din nätverksdrivrutin. Din nätverksdrivrutin kan antingen uppdateras manuellt eller automatiskt beroende på din dator.

  Vad betyder oväntat serverfel?

  I Overwatch orsakas det oväntade serverfelet av att spelets servrar är offline, så det har ingenting att göra med din internetanslutning eller konsol. Irriterande nog är problemet i första hand Blizzards, så det finns ingen lösning som kan implementeras för att lösa problemet och få spelare tillbaka i spelet.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button