Hur fixar jag felkod 95 Intex Ssp-h 10 2?

En för hög vattentemperatur indikeras av larmkoden E95. Spavattnet ska kylas till 104oF (40oC) eller lägre, kontrollpanelinformationen ska återställas genom att koppla ur och koppla in GFCI/RCD, och systemet bör startas om.

Hur återställer du en Intex-badtunna?

Om du ska använda spabadet för första gången, se till att trycka på “Återställ”-knappen på kontrollenhetens sida med ett litet och tunt föremål.

Vad är felkod E96 Intex Hot Tub?

Svar. Ett felmeddelande E96 indikerar att PureSpa har ett systemproblem. Du kan koppla ur systemet om kontrollpanelen visar detta fel. Enheten bör startas om efter att den har anslutits igen. Det är möjligt att koppla ur enheten om felet kvarstår.

Vad betyder kod E90 på Intex badtunna?

Ett vattenfritt system innebär att det inte rinner vatten genom systemet om larmkoden E90 visas på kontrollpanelen. Du hittar felsökningsguiden för Spa E90 på den bifogade sidan.

Hur återställer jag min badtunna?

 • Det finns en röd knapp på många spa-paket som indikerar återställningen av den höga gränsen.
 • Du kan återställa knappen för hög gräns genom att trycka på den.
 • Observera hur ditt spa fungerar medan det är på.
 • Om du vill återställa strömmen, slå på strömbrytaren eller tryck på återställningsknappen på GFCI-uttaget.
 • Finns det en återställningsknapp på en badtunnapump?

  En badtunnas hårda återställning är vanligtvis två gånger, GFCI:s är den ena, och den höga gränsåterställningen är den andra. Det finns tre ställen där GFCI kan återställas om det finns en elektrisk kortslutning (som att vatten kommer in i värmeelementet).

  Hur rensar jag koden på min Intex E90-badtunna?

  När E90-koden visas efter att ha körts ett tag: Kontrollera och se till att det inte finns några skräp i spabadets inlopps- och utloppsgaller. Koppla bort kontrollenheten från gallret för massagebadets inlopp/utlopp och använd en Phillip-skruvmejsel för att skruva av gallret om det finns skräp inuti. Den ska rengöras och bytas ut. Spavattnet ska vara rent och sanerat före användning.

  Hur fixar jag min E95 Intex badtunna?

  En för hög vattentemperatur indikeras av larmkoden E95. Spavattnet ska kylas till 104oF (40oC) eller lägre, kontrollpanelinformationen ska återställas genom att koppla ur och koppla in GFCI/RCD, och systemet bör startas om. Detaljer finns i bruksanvisningen.

  Vad betyder E94 på Intex badtunna?

  En låg vattentemperatur indikerar en larmkod E94 på kontrollpanelen. När spavattentemperaturen är över 39oF (4oC), koppla ur och koppla in GFCI/RCD och testa GFCI/RCD för att starta om systemet. Webbplatsen är http://www. Jag utvecklar en applikation för intexdevelopment. Hur kommer jag åt supportdelen av support/faqlist?

  Vad är E90-fel?

  Det finns inget vattenflöde i E90-felet. Det finns ingen vattenrörelse indikerad av denna indikator. Det fanns två skäl till att de stängdes. En brand kan orsakas av en felaktig värmare om den inte kan rinna.

  Varför fortsätter min Intex-badkar att pipa?

  Om ditt filter är smutsigt kommer vattnet inte att cirkulera genom ditt filterhus, och en säkerhetsavstängningsventil kommer att förhindra att pumpen visar E2-varningen. Det finns flera anledningar till att larmet utlöses, en av dem är detta.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button