Hur fixar jag felkod 93 Fortnite Ps4?

Fortnite-felkoden 93Option 1 kan åtgärdas genom att lämna spelet. Du kan också ändra lobbyn från privat till offentlig i värdpartiets Inställningar-meny. Du kan lägga till värd för denna lobby/fest till din episka vänlista genom att klicka på fliken Vänner på PC-versionen av Fortnite.

Vad betyder felkod 93 på Fortnite?

Fortnite-spelare stöter ibland på felkoden 93 när de försöker gå med i ett befintligt parti så att de kan spela med sina vänner. Ett felmeddelande “Kan inte gå med i en fest” åtföljs vanligtvis av felkoden. Det finns en rapport om detta problem med både mobilversionen och den vanliga versionen av spelet.

Hur fixar jag felkod i Fortnite?

Du kan starta om din internetanslutning genom att slå på den igen efter att den har cyklats. Vänta 60 sekunder efter att du kopplat bort modemet och routern. Om du använder mobildata kopplar du helt enkelt från och ansluter sedan igen innan du försöker igen. Om du använder en dator, slå på den igen och spela sedan Fortnite.

Varför låter det mig inte gå med i mina vänners fest på Fortnite?

Fortnites servrar är hårt laddade, så du kan inte gå med i en fest om du inte kan komma åt dem. Om problemet kvarstår under en längre tid bör du kontrollera om Fortnite-servrarna är nere.

Hur fixar jag fel 93 på Fortnite?

 • Det första alternativet är att lämna spelet.
 • Du kan också ändra lobbyn från privat till offentlig i värdpartiets Inställningar-meny.
 • Du kan lägga till värd för denna lobby/fest till din episka vänlista genom att klicka på fliken Vänner på PC-versionen av Fortnite.
 • Vad är felkod 91 Fortnite?

  Fortnite Error Code 91 är vad det låter som. Ett problem med Fortnites anslutning kommer sannolikt att orsaka denna felkod. Ett tekniskt problem gör att parttjänster inte fungerar. Det finns inget svar på anslutningsförfrågningar från partiet.

  Hur fixar jag felkod 91 på Fortnite?

  Det är också möjligt att fixa felkoden 91 i Fortnite genom att starta om din enhet. Fortnite startar normalt när du startar om din dator, konsol eller mobila enhet. Detta är vanligtvis orsaken till problemet.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button