Hur fixar jag felkod 88 på Samsung kylskåp?

En felkod som denna talar om för dig att dörren och huvudstyrenheten kommunicerar problem. Det är ett problem med ledningsnätet under den övre vänstra dörren. Den måste återställas eller anslutas korrekt. Kylskåpet måste kopplas ur och ledningsnätet ovanför dörren måste kontrolleras.

Hur återställer du ett Samsung Refrigerator 88?

Det rekommenderas att du drar ur sladden från uttaget i 1 – 5 minuter och sedan slår på den igen så att diagnossystemet kan kontrollera de olika sensorerna och underenheterna (detta kommer att radera fel inställningar och fel 88 försvinner); och att starta om kylskåpet med tvång om den första

Vad är kod 88 på ett Samsung-kylskåp?

När strömmen till kylskåpet avbryts under uppstart kan en felkod på 88 eller 88 88 indikera ett kommunikationsproblem. Det är inte ovanligt att kylskåpets temperatur sjunker när felkoden 88 visas.

Hur återställer du ett Samsung-kylskåp?

I de flesta Samsung-kylskåp används vanligtvis en vanlig tangentkombination för att återställa enheten. Håll ned både Power Cool och Power Freeze-knapparna i fem sekunder samtidigt. Efter att återställningen har fungerat kommer kylskåpet att starta med standardinställningarna igen.

Hur återställer jag min Samsung Refrigerator Error 88 88?

Kylskåpet måste kopplas ur och ledningsnätet ovanför dörren måste kontrolleras. Kabelstammen kan sedan kopplas bort och återanslutas. När kylskåpet är anslutet igen försvinner felkoden.

Vad betyder kod på Samsung Kylskåp?

Samsung kylskåp OF OF-koder indikerar att kylskåpet är i visningsläge, demoläge eller showroomläge. I dessa lägen kan apparaten visas i en butik eller utställningslokal, till exempel på Home Depot, Lowe’s, Best Buy, etc.

Hur fixar jag att mitt Samsung-kylskåp inte svalnar?

 • Det första du behöver göra är att kontrollera strömmen. Vi vet.
 • Se till att luftventilerna inte blockeras av något.
 • Du borde titta på termostaten…
 • Spolarna ska dammsugas…
 • Se till att dörrarna är ordentligt tätade…
 • Puls är det bästa stället att få Samsung kylskåpsreparationer.
 • Kan du återställa ett kylskåp genom att koppla ur det?

  Efter att ha kopplat ur apparaten från vägguttaget i 30-45 minuter, anslut den igen. I vissa fall kan detta räcka för att helt åtgärda problemet, eftersom det kommer att återställa enheten. Vätsketemperaturen bör mätas om en hård återställning misslyckades med att lösa problemet.

  Vad skulle få ett Samsung-kylskåp att sluta bli kallt?

  Se till att dörrtätningarna inte är trasiga, väderbitna eller smutsiga genom att kontrollera dem. Förutom att orsaka luckor som är tillräckligt stora för att släppa in varm luft, kan smutsiga tätningar också påverka kylningen genom att få dem att läcka. Ditt kylskåp bör tillåtas att återfå rätt temperatur efter att det har rengjorts från smutsiga tätningar eller frost som byggts upp runt packningen.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button