Hur fixar jag felkod 805a8011 i Windows-telefoner?

Du kan få felkoden 805a8011 om du inte loggar in på ditt Microsoft-konto. Du kanske inte har behörighet att komma åt butiken om du inte är behörig. Om ditt Microsoft-konto inte redan är installerat på din telefon, kontrollera. Du kan komma åt ditt Microsoft-konto genom Inställningar > E-post och konton.

Hur kan jag fixa min Nokia Windows Phone?

Den är avsedd för användning hemma med Windows Device Recovery Tool. Microsoft Lumia är den enda enhet som för närvarande stöds av verktyget (fler enheter kommer att stödjas i framtiden). Nokia Lumia är en smartphone.

Kan du fortfarande använda Windows Phone 2020?

Ja. Som beskrivits ovan bör din Windows 10 Mobile-enhet fortsätta att fungera efter den 10 december 2019, men det kommer inga uppdateringar efter det datumet (inklusive säkerhetsuppdateringar) och säkerhetskopieringsfunktioner och andra backend-tjänster kommer att avbrytas.

Hur fixar jag fel 80072f30 på min Windows Phone?

 • Den första metoden är att använda avancerade inställningar för att ställa in din e-post igen.
 • Den andra metoden är att korrigera tiden på din enhet…
 • Den tredje metoden är att installera e-postcertifikatet som är korrekt.
 • Den fjärde metoden är att omkonfigurera in-/utgångsportarna.
 • APN på ditt SIM-kort bör korrigeras i metod 5.
 • Hur fixar du en Windows-telefon som inte slår på?

 • Om den inte startar efter några sekunder, försök att trycka på och hålla ned kameraknappen.
 • Du bör kunna starta om telefonen och kameran ska fungera igen efter att ha hållit ned volymen och strömknapparna samtidigt i 10 sekunder. Du kan dock få problem igen.
 • Varför misslyckades Nokia Windows Phone?

  Microsofts rykte under 2010-2012 angavs också som en orsak till Windows Phones långsamma bortgång. Utvecklare skapade inte appar för Windows Phone som ett resultat av detta “rykte”. Bristen på väsentliga funktioner i Windows Phone var helt enkelt för stor.

  Kan du använda en Windows Phone 2020?

  Från och med december 2019 har Windows 10 Mobile inte längre stöd för enheten. För tillfället laddas bilder tagna med enheten automatiskt upp till OneDrive, och det bör fortsätta till slutet av 2020.

  Kan du använda en Windows Phone 2021?

  Microsofts beslut att överge sin mobila plattform är olyckligt, men det här kunde ha varit rätt drag för företaget vid den tidpunkten. Även om Windows-telefoner inte längre kommer att vara tillgängliga 2021 kan du fortfarande använda dem.

  Stöds Nokia Lumia fortfarande?

  I slutet av 2016 slutade Microsoft att tillverka och distribuera sina Lumia-smarttelefoner och Nokia-funktionstelefoner. Från och med december 2020 upphör tillverkarens garantisupport för dessa telefoner.

  Vad är felkod 80072f30?

  Windows 8-telefoner är känsliga för felkoden 80072F30, vilket är ett allmänt e-postfel. Du kanske inte kan komma åt e-post, eller så kan du ha problem när du försöker skicka, eller så kan en annan konstig konfiguration orsaka detta problem.

  Hur fixar jag felkod 805a8011 på min Windows Phone?

  En felkod 805a8011 kan visas som ett resultat av en felaktig inställning av datum och tid i telefonens operativsystem. Se till att inställningarna för datum/tid och tidszon är korrekta genom att inaktivera automatiska uppdateringar av datum och tid via Internet och manuellt ställa in datum/tid-parametrarna.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button