Hur fixar jag felkod 54 på iTunes?

Vad är problemet med iTunes på Windows 10? Får du felkod -54? Utforskaren i Windows ska nu vara öppen. Du kan komma åt mappen Musik genom att klicka på den. Gå till din iTunes-mapp genom att högerklicka. Du kommer åt fastigheterna genom att klicka på dem. Avmarkera alternativet Skrivskyddad under Attributer.

Vad är Iphone kan inte synkroniseras Okänt fel (- 54?

Om du försöker synkronisera din iPhone, iPad eller iPod touch med din dator kan du få ett varningsmeddelande som lyder: “IPhone-enhetens namn kan inte synkroniseras.” 54 var resultatet av ett okänt fel. En låst fil på din dator eller iOS- eller iPadOS-enhet kan orsaka detta problem.

Hur fixar jag iTunes-fel?

 • Om du har en äldre Mac, se till att den har den senaste versionen av macOS eller iTunes installerad.
 • Enheten måste startas om:…
 • En USB-kabel är det bästa sättet att ansluta din enhet till din dator…
 • Du kan uppdatera eller återställa din programvara genom att klicka på Uppdatera – inte Återställ – för att installera om den och behålla din personliga information.
 • Hur fixar jag att min iPhone inte synkroniseras med iTunes?

  Du kan återställa din synkroniseringshistorik genom att gå till iTunes > Inställningar > Enheter > Återställ synkroniseringshistorik. Du kan försöka logga ut från iTunes Store på enheten och sedan försöka igen om det inte fungerar. Om du inte är bekant med oregelbunden synkronisering, läs det här inlägget. Du kan återställa din synkroniseringshistorik genom att gå till iTunes > Inställningar > Enheter > Återställ synkroniseringshistorik.

  Hur fixar du att Iphone inte kan synkroniseras Ett okänt fel inträffade (- 54?

 • Organisera dina mediefiler på din dator genom att göra det.
 • Du kan behöva kontrollera tredjeparts säkerhetsprogramvara…
 • Se till att du synkroniserar en liten mängd innehåll.
 • Du kan ta bort och ladda ner innehåll igen genom att följa dessa steg…
 • Se till att allt innehåll raderas och återimporteras.
 • Synkprocessen bör stoppas för PDF-filer.
 • Hur fixar jag fel 50 på iTunes?

 • Du kan komma åt dina mappar genom att välja Gå > Gå till mapp…
 • Du kommer åt SystemConfiguration-mappen genom att skriva /Library/Preferences/SystemConfiguration i rutan Gå till mapp.
 • Hur fixar jag Iphone Sync-fel?

  Det är möjligt att synkroniseringsprocessen har slutat, så starta om din dator och iPhone-enhet för att se om det fungerar igen. Det är möjligt att lösa det här problemet genom att uppdatera iTunes och iOS. Du kan uppdatera din iTunes genom att gå till menyraden högst upp i iTunes-fönstret, klicka på Hjälp > Sök efter uppdateringar och sedan klicka på knappen Uppdatera.

  När jag försöker återställa min Iphone står det okänt fel?

  Se till att du har den senaste versionen av iTunes installerad. Din dator bör nu startas om. Du kan behöva starta om datorn för att uppdatera enheten. Om du inte kan göra det, försök använda en annan USB-kabel för att återställa enheten.

  Hur fixar du att Itunes inte kunde återställa Iphone eftersom ett fel uppstod?

  Felmeddelandet “iTunes kunde inte återställa iPhone/iPad/iPod på grund av ett fel” kan åtgärdas genom att följa dessa steg. Du kan starta om din iPhone/iPad/iPod genom att koppla ur den från lightning-kabeln och göra en fullständig omstart. Du kan starta om din dator efter en återställning av Windows Sockets genom att trycka på återställningsknappen. Din Mac måste startas om om du är en Mac-användare.

  Hur tvingar du Itunes att synkronisera med Iphone?

  Om du vill att din iPhone ska synkronisera, klicka på knappen “Synkronisera”. Det finns ett meddelandeområde överst i iTunes-fönstret som visar synkroniseringens förlopp. Dina appar, musik och foton kommer nu att säkerhetskopieras till din dator.

  Varför säger Itunes att min iPhone inte kan synkroniseras?

  Om du försöker synkronisera din iPhone, iPad eller iPod touch med din dator kan du få ett varningsmeddelande som lyder: “IPhone [device name] kan inte synkroniseras.”. En låst fil på din dator eller iOS- eller iPadOS-enhet kan orsaka detta problem. Synkroniseringen fortsätter så länge du klickar på OK.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button