Hur fixar jag felkod 43 i Windows 8.1?

Innan du börjar, markera rutan för att fixa felkod 43 på Windows. Den första fixen är att starta om datorn. Den andra lösningen är att koppla ur enheten och koppla in den. Ta bort andra USB-enheter från fix 3-listan. Avinstallera drivrutiner är lösningen för fix 4: Avinstallera drivrutiner. Uppdatera drivrutiner för fix 5. Strömhantering är den sjätte fixen. Windows USB-problem kan diagnostiseras och åtgärdas med Microsoft Fix-It.

Hur åtgärdar jag felkod 43?

En felkod 43 kan lösas genom att avinstallera och installera om drivrutinerna för enheten. Kod 43-felet kan orsakas av en USB-enhet som inte är listad i enhetshanterarens maskinvarukategori för Universal Serial Bus-styrenheter. Om du installerar om drivrutinen löser du det här problemet.

Vad orsakar Code43?

Den här artikeln förklarar varför kod 43 inträffar, vilket innebär att Windows har tappat kontakten med enheten eller att drivrutinen har kraschat. Vanligtvis betyder det att drivrutinen (som inte kommer från Seagate, den kommer från Windows) har tappat kommunikationen med disken.

Hur fixar jag min 43 USB-portkod?

Detta kan lösas genom att koppla ur alla dina USB-enheter, stänga av din dator, ta bort batteriet (detta förutsätter att du använder en bärbar dator), låt den stå i cirka 5 minuter och sätt sedan i batteriet igen. enheter har anslutits en i taget, se till att de fungerar genom att kontrollera dem.

Hur fixar jag usb 43-fel i Windows 10?

 • Placera USB-enheten i ett annat USB-uttag.
 • Din bärbara eller stationära dator måste startas om.
 • Du kan köra felsökaren för maskinvara och enheter för att ta reda på vad som är fel.
 • Se till att USB-drivrutiner är uppdaterade.
 • Du måste avinstallera USB-drivrutinerna.
 • Windows bör återställas till dess tidigare datum.
 • Du kan stänga av alternativet Snabbstart.
 • Betyder kod 43 död Gpu?

  En drivrutin som saknas, är korrupt eller föråldrad är oftast orsaken till felkod 43, vilket innebär att Windows inte kan kommunicera med hårdvaran ordentligt (så hårdvaran måste vara felaktig eller måste bytas ut). Hårdvaran, såväl som GPU:n, kan också vara defekt, vilket indikeras av denna felkod.

  Hur fixar jag Code43?

 • Du kan välja Enhetshanteraren genom att trycka på och hålla ned Start-knappen eller högerklicka på den.
 • Du kan hitta enheten med drivrutinsproblem i listan över enheter (den har ofta ett utropstecken bredvid)…
 • Välj Uppdatera drivrutin från drivrutinsmenyn.
 • Kan du fixa Code 43 Gpu?

  Att använda en äldre version av drivrutinerna var också en lösning på problemet. Det verkar som att de nya drivrutinerna kommer att fixa detta problem snart. Det är därför vi kommer att förklara var och hur man installerar de tidigare Nvidia-drivrutinerna.

  Vad är kod 43-problem i usb?

  Den här enheten har stoppats av Windows på grund av ett rapporterat problem, vilket är en felkod 43. Anledningen till att du får detta fel med USB-enheter är att en av drivrutinerna som styr enheten meddelade operativsystemet att det misslyckades.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button