Hur fixar jag felkod 404 på Google Play Butik?

Du kan åtgärda felet 404 genom att gå till Inställningar > Appar. Öppna Play Butik och försök ladda ner en app igen efter att ha hittat “Google Play Butik” under listan över appar. Tryck på “Lagring” och tryck sedan på “Rensa data” igen.

Hur fixar jag Google Error 404?

 • Du kan prova att ladda om webbsidan genom att trycka på F5, klicka/knacka på knappen Uppdatera/Ladda om, eller genom att prova URL:en från adressfältet igen.
 • Se till att webbadressen inte är fylld med fel…
 • Tills du hittar något, flytta upp en katalognivå åt gången i URL:en.
 • Du kan söka efter en sida med en populär sökmotor.
 • Hur åtgärdar jag felet i Google Play Butik?

  Om det här problemet kvarstår bör du rensa Play Store-appens cache och data och försöka igen. Du kan göra detta genom att gå till Inställningar > Appar och aviseringar > Se alla appar > Google Play Butik > Lagring och cache > Rensa lagring och cache. Du kan behöva ta bort eller lägga till ditt Google-konto igen om detta inte fungerar.

  Varför fortsätter Google att säga 404-fel?

  Ett felmeddelande ( 404 ) indikerar att en resurs (webbsida) har tagits bort. Ett 404-fel visas när en webbadress omdirigerar till en sida som inte längre finns i ditt Google Search Console-konto. I vissa fall kan sidans URL ha ändrats eller sidan har tagits bort.

  Vad betyder felkod 404?

  I HTTP 404 Not Found-klientens felsvarskod indikerar servern att den inte kan hitta den begärda resursen. Trasiga eller döda länkar kallas ofta länkar som leder till en 404-sida, och de kan ruttna.

  Varför får jag ett felmeddelande på Google Play hela tiden?

  När du försöker ladda ner en app från Google Play Butik genereras fel som innehåller siffror. Det finns ett antal anledningar till varför uppdateringar av Google Play Butik, Googles cacheproblem, problem med lagrad data i Google Play Butik eller problem med Google-konton kan orsaka dessa fel.

  Finns det problem med Play Store-appen?

  Det är tillrådligt att rensa Google Play Butik och Google Play Services cache som ett första steg för att åtgärda detta. Uppdateringar från Google Play Butik kan också avinstalleras och installeras om. Om du har en Android-enhet, se till att den kör den senaste mjukvaruversionen.

  Varför får jag ett 404-fel?

  404-felet visas om du nyligen har tagit bort eller tagit bort sidor från din webbplats utan att omdirigera dem. I vissa fall kan 404-fel också uppstå om du har startat om eller överfört din domän och misslyckats med att omdirigera alla dina gamla webbadresser till den nya webbplatsen. Ibland kan 404-fel uppstå när en sidas URL har ändrats.

  Är 404 Error Bad?

  404 Bad Request Error är ett svar från servern som säger att begäran inte kan hittas. I det här exemplet kunde webbläsaren kommunicera med servern, men den begärda sidan som klienten försöker visa genererades inte. Ett problem med en länk på en webbsida kan vara orsaken.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button