Hur fixar jag felkod 4 Indesign?

Om du stöter på några fel kan du öppna Preflight-panelen genom att dubbelklicka på den röda Preflight-ikonen ( ). Det finns nu inga fel i Preflight-panelen och det nedre vänstra hörnet av dokumentfönstret när du använder InDesign. Preflight-panelen måste stängas. Spara ditt arbete genom att välja Arkiv > Spara.

Hur fixar jag fel i Indesign?

 • Du kommer att bli ombedd att öppna ett nytt fönster efter att ha klickat på felantalet längst ned i gränssnittet.
 • Du kan se felen genom att gå till rullgardinsmenyerna.
 • Om du vill flytta på sidan dubbelklickar du på ett fel och klickar sedan på den orangea länken (sidnumret).
 • Du måste göra ändringar vid behov.
 • Vad är Error 4 i Indesign?

  När ett fel eller annat oväntat problem uppstår i ett dokument som är InDesign cs6, genereras vanligtvis felkoden 4. Dokumentåterställning är en automatisk funktion i InDesign som hjälper till att förhindra skador orsakade av systemkrascher eller strömavbrott.

  Hur blir jag av med fel i Indesign?

  Om du använder en Windows-dator, tryck på Ctrl, och om du använder en Mac, tryck på Cmd. Du kan markera all text till slutet genom att hålla ned nedåtpilen i några sekunder istället för “Avsluta”-tangenten på ditt Mac-tangentbord. Sedan trycker du helt enkelt på Delete för att ta bort texten för alltid, så kommer din Preflight-panel att vara nöjd.

  Hur fixar du länkfel i Indesign?

 • Du kan återställa en saknad länk genom att välja vilken länk som helst som är markerad med ikonen för saknad länk i länkpanelen och klicka på knappen Återlänka.
 • Du kan länka om alla saknade filer som visas i den angivna mappen genom att välja Sök efter saknade länkar i den här mappen i dialogrutan som visas.
 • Hur fixar jag teckensnittsfel i Indesign?

 • Dokumentet bör nu vara öppet.
 • Typ > Hitta teckensnitt kan hittas genom att välja det.
 • Du kan hitta det saknade teckensnittet genom att välja det från listan över teckensnitt i dialogrutan Teckensnitt i dokument.
 • Menyn Ersätt med låter dig välja en ny typsnittsstil och teckensnittsfamilj.
 • Hur hittar du fel i Indesign?

  Klicka på Visa > Anpassa sida i fönstret för att visa passningssidan. Om du ser några fel i dokumentfönstret, håll ett öga på det nedre vänstra hörnet. Du kan öppna Preflight-panelen genom att dubbelklicka på den röda Preflight-ikonen ( ).

  Vad är ett preflight-fel i Indesign?

  Denna process kallas preflight av industrin. Preflight varnar för problem som kan förhindra att ett dokument eller en bok skrivs ut eller matas ut som du vill. Förutom saknade filer eller teckensnitt, lågupplösta bilder, överskjutande text och andra problem, finns det andra problem också.

  Hur stänger jag av Preflight i Indesign?

  Du kan stänga av Preflight genom att välja Fönster > Utdata > Preflight och avmarkera rutan. Preflight kan alltid aktiveras igen i slutet av en produktionsprocess för att kontrollera saknade teckensnitt, bildupplösning och överdimensionering.

  Hur ändrar jag preflighten i Indesign?

  Dialogrutan Preflight-profiler kan nås genom att välja Definiera profiler… i Preflight-panelens meny. Det finns två preflight-profiler inbyggda i InDesign – Basic och Desktop Publishing, och du kan lägga till din egen.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button