Hur fixar jag felkod 0x0001 Nvidia?

NVIDIA Display Driver Services kan inte hittas. Felkod 0x0001 för NVIDIA GeForce Experience. Du kan uppdatera dina NVIDIA-skärmdrivrutiner eller migrera till BETA-versionen om du behöver. Du måste installera drivrutinerna igen och sedan avinstallera dem. GeForce Experience kan återlanseras. Se till att NVIDIA Telemetry Container Settings är korrekt inställda. GeForce Experience måste installeras om.

Hur fixar jag att Nvidia Share inte fungerar?

Det finns en enkel lösning på detta problem. Alternativet Nvidia Share i GeForce Experience kan stängas av. Det är möjligt att du måste återställa grafikkortsdrivrutinen eller uppdatera grafikkortsdrivrutinen innan dess.

Hur åtgärdar jag felkoden 0x00000157?

 • Felmeddelandet är “Fel: Kontrollera din nätverksanslutning och försök igen.” Felkoden är 0x00000157.
 • Lösningen är att öppna webbplatsinformationspanelen (hänglåsikonen i början av adressfältet) och ändra behörigheterna för Autoplay till “Tillåt ljud och video”.
 • Varför fungerar inte Nvidia Capture?

  Det är möjligt att din drivrutin är skadad eller föråldrad om du har inspelningsproblem. Installera drivrutinerna genom att klicka på knappen Sök efter uppdateringar. Om du vill kontrollera om du kör den senaste versionen av GeForce Experience kan du göra det här.

  Varför står det att det inte går att öppna Share on Geforce Experience?

  Det kan finnas ett problem med dina tidigare drivrutiner eller skadade filer som orsakar det här problemet. I de flesta fall är det den mest effektiva lösningen att uppdatera programmet istället för att installera om det.

  Hur öppnar jag Nvidia Share?

  ShadowPlay är en funktion i NVIDIA GeForce Experience som låter dig styra NVIDIA Share (ShadowPlay). Genom att trycka på Alt+Z kan du öppna överlägget. Gå till din Start-meny och öppna programmet GeForce Experience om du inte har märkt något. Överlägget kan öppnas genom att klicka på den gröna “Dela”-knappen på verktygsfältets inställningsknapp.

  Vad betyder felkod 0x00000157?

  Det betyder att videoströmmen inte kunde startas.

  Kan du spela Geforce nu på Firefox?

  Som ett resultat kan du spela GeForce NOW på Linux, Windows och Mac OS X genom att spoofa användaragenten för din webbläsare och använda din Chrome- eller Firefox-webbläsare istället. Spela spelet efter det. Det är geforcenow. Gå till GFN.com och logga in.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button