Hur fixar jag felkod 005 5964 3ds?

Försök igen efter att ditt system har stängts av. I händelse av att Nintendo eShop-tjänsten inte är tillgänglig kan denna felkod också visas. Om du upplever ett avbrott i Nintendo eShop, läs vår sida för nätverksstatus.

Hur fixar jag min 3ds-felkod?

Systemet stängs av efter cirka 10 sekunder, så du bör slå på det igen efter att ha hållit ner POWER-knappen. En uppdatering av det allmänna systemet kan förbättra stabiliteten. Testa att använda den senaste systemuppdateringen för att se om problemet har åtgärdats.

Hur åtgärdar jag felkod 005 4240?

 • Nintendo eShop kan startas om genom att gå tillbaka till HEM-menyn.
 • Du kan kontrollera Nintendos nätverksstatussida för underhållsmeddelanden om problemet kvarstår och sedan försöka igen när avbrottet har upphört.
 • Hur fixar jag Eshop-felet på min 3ds?

 • Om du upplever ett avbrott i Nintendo eShop, gå igenom vår sida för nätverksstatus.
 • Du kan försöka igen genom att stänga av Nintendo 3DS och trycka på POWER-knappen.
 • Ditt nätverk kan växlas genom att slå på det.
 • Ändra den DNS-server du använder.
 • Hur fixar du ett 3ds-spel som inte går att läsa?

  Det finns en möjlighet att stiften inuti 3DS-spelautomaten är smutsiga. I ett sådant fall är det första du bör prova att infoga ett spel och sedan ta ut det flera gånger i rad (som 10). Du kan också blötlägga aq tip i tvättsprit och gnida den på stiften på ett av dina spel om det inte fungerar.

  Varför fungerar inte Nintendo Eshop 3ds?

  Att ändra tillbaka DNS-inställningarna till automatiskt kan hjälpa om du fortfarande inte kan komma åt Nintendo eShop med manuella inställningar. Vänta 10 sekunder efter att flygplansläget har aktiverats och stäng sedan av det. Anslut din Nintendo Switch till internet efter att den har stängts av och slå sedan på den igen.

  Hur fixar jag felkod 003 på A 1099?

  Nintendo 3DS trådlösa lösenord måste ändras eller uppdateras för att säkerställa att du använder rätt trådlöst lösenord. Om du använder felaktigt trådlöst lösenord får du ett felmeddelande.

  Hur åtgärdar jag felkod 2813 0055?

 • Om din nedladdningskod har gått ut bör du kontrollera informationen runt den.
 • Du kan lösa in det förbetalda kortet genom att kontrollera att ditt Nintendo-konto är inställt på rätt land.
 • Det är viktigt att du anger din nedladdningskod korrekt.
 • Är 3ds Eshop fortfarande öppen 2020?

  eShop på 3DS och Wii U faller sönder när uppmärksamhet och resurser flyttas till framtiden. Nintendo of Japan meddelade att dessa skyltfönster kommer att sluta acceptera kreditkort i januari 2022, efter att tjänsten stängdes i vissa länder i juni 2020.

  Fungerar Eshop On 3ds fortfarande?

  Enligt företagets senaste tillkännagivande kan Nintendo 3DS och Wii U eShops stänga permanent 2022. Trots 3DS-linjens framgångar förblir Nintendos DS den mest sålda konsolen och den näst mest sålda konsolen genom tiderna, efter PlayStation 2 .

  Varför läser inte min 3ds mitt spel?

  Det är möjligt att spelkortet är felaktigt om det också inträffar med ett annat Nintendo 3DS-system. Det är möjligt att ditt Nintendo 3DS-system är felaktigt om inget av Nintendo 3DS-spelkorten fungerar, eller om det finns flera som inte fungerar som de ska.

  Hur kan jag fixa mitt 3ds-spel?

  Metod

  Kontakt

  Kundsupport

  Hemsida

  Forum

  Hemsida

  Hur fixar jag att min 3ds inte läser mitt SD-kort?

  Systemet bör slås på efter att SD-kortet har satts i. Du kan behöva ta bort oanvänt innehåll om felmeddelandet säger att SD-kortet är fullt. Med hjälp av Nintendo 3DS Download Repair Tool kan du kontrollera spelet eller applikationen för fel och reparera dem vid behov om problemet uppstår med ett specifikt nedladdningsbart spel eller program.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button