Hur fixar jag felkod 0001 Nvidia?

NVIDIA Display Driver Services kan inte hittas. Felkod 0x0001 för NVIDIA GeForce Experience. Du kan uppdatera dina NVIDIA-skärmdrivrutiner eller migrera till BETA-versionen om du behöver. Du måste installera drivrutinerna igen och sedan avinstallera dem. GeForce Experience kan återlanseras. Se till att NVIDIA Telemetry Container Settings är korrekt inställda. GeForce Experience måste installeras om.

Hur åtgärdar jag Geforce-fel?

 • Använd sökrutan på Start för att hitta funktionen.
 • GeForce Experience kan avinstalleras genom att klicka på knappen Avinstallera.
 • Från NVIDIAs webbplats kan du ladda ner en ny GeForce Experience.
 • Prova den nya GeForce Experience på din Windows för att se om den fungerar.
 • Hur fixar jag att Nvidia Share inte fungerar?

  Det finns en enkel lösning på detta problem. Alternativet Nvidia Share i GeForce Experience kan stängas av. Det är möjligt att du måste återställa grafikkortsdrivrutinen eller uppdatera grafikkortsdrivrutinen innan dess.

  Vad är felkod 0x0001?

  I NVIDIAs programvara GeForce Experience kan du optimera dina spel och uppdatera dina drivrutiner, samtidigt som du håller ditt grafikkort uppdaterat. Att ändra behållartjänsterna eller installera om GeForce Experience kan fixa 0x000-felet som du upplever när du försöker starta spelet.

  Hur åtgärdar jag felkoden 0x00000157?

 • Felmeddelandet är “Fel: Kontrollera din nätverksanslutning och försök igen.” Felkoden är 0x00000157.
 • Lösningen är att öppna webbplatsinformationspanelen (hänglåsikonen i början av adressfältet) och ändra behörigheterna för Autoplay till “Tillåt ljud och video”.
 • Varför fungerar inte Geforce?

  GeForce Experience kan förhindras från att öppnas framgångsrikt av en skadad eller felaktig NVIDIA-grafikkortsdrivrutin. Det är troligt att du kommer att behöva uppdatera din NVIDIA-grafikkortsdrivrutin för att lösa problemet. För att få rätt drivrutiner för ditt NVIDIA-grafikkort måste du antingen manuellt eller automatiskt välja lämplig metod.

  Hur fixar jag fel 0x003?

  Geforce Experience Error Code 0x0003 har lösts av flera berörda användare efter att de återställt nätverksadapterns programvara till standardinställningarna. En “Windows-återställning” eller en “comms reinstall” är andra termer som används för att beskriva denna procedur.

  Varför fungerar inte Nvidia Capture?

  Det är möjligt att din drivrutin är skadad eller föråldrad om du har inspelningsproblem. Installera drivrutinerna genom att klicka på knappen Sök efter uppdateringar. Om du vill kontrollera om du kör den senaste versionen av GeForce Experience kan du göra det här.

  Varför står det att det inte går att öppna Share on Geforce Experience?

  Det kan finnas ett problem med dina tidigare drivrutiner eller skadade filer som orsakar det här problemet. I de flesta fall är det den mest effektiva lösningen att uppdatera programmet istället för att installera om det.

  Hur öppnar jag Nvidia Share?

  ShadowPlay är en funktion i NVIDIA GeForce Experience som låter dig styra NVIDIA Share (ShadowPlay). Genom att trycka på Alt+Z kan du öppna överlägget. Gå till din Start-meny och öppna programmet GeForce Experience om du inte har märkt något. Överlägget kan öppnas genom att klicka på den gröna “Dela”-knappen på verktygsfältets inställningsknapp.

  Hur fixar jag felkod 0x0001?

 • NVIDIA Display Driver Services finns på NVIDIA.
 • Du kan uppdatera dina NVIDIA-skärmdrivrutiner eller migrera till BETA-versionen om du behöver.
 • Du måste installera drivrutinerna igen och sedan avinstallera dem.
 • GeForce Experience kan återlanseras.
 • Se till att Nvidia Telemetry Container Settings är korrekt inställda.
 • GeForce Experience måste installeras om.
 • Vad är Nvidia Telemetry Container Service?

  Det verkar som om NVIDIA Telemetry Container (NvTelemetryContainer) kan samla in och skicka systeminformation till NVIDIA. Trots detta tror vi inte att det är viktigt att få panik, eftersom mycket av denna data används av GeForce Experience för att föreslå optimala grafikinställningar för dina PC-spel baserat på deras prestanda.

  Hur får jag en Nvidia-telemetribehållare?

  När du uppmanas av UAC (User Account Control), klicka på Ja för att tillåta kommandotolken att göra ändringar på din enhet. När du kommer till fönstret Tjänster väljer du tjänsten Nvidia Telemetry Container och högerklickar sedan för att öppna en snabbmeny. Det kommer att öppnas ett nytt fönster.

  Vad betyder felkod 0x00000157?

  Det betyder att videoströmmen inte kunde startas.

  Kan du spela Geforce nu på Firefox?

  Som ett resultat kan du spela GeForce NOW på Linux, Windows och Mac OS X genom att spoofa användaragenten för din webbläsare och använda din Chrome- eller Firefox-webbläsare istället. Spela spelet efter det. Det är geforcenow. Gå till GFN.com och logga in.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button