Hur fixar jag felet Rpc Server Unavailable Windows 7?

Nätverket och datorerna är konfigurerade på olika sätt i varje arbetsmiljö. Din dator bör vara konfigurerad för att kontrollera RPC-tjänsten. Den andra lösningen är att aktivera fjärrassistans i brandväggen. Den tredje lösningen är att inaktivera selektiv start. Den fjärde lösningen är att aktivera IPV6 och fil- och skrivardelning på det anslutna nätverket.

Hur fixar jag att Rpc-servern inte är tillgänglig?

 • Du måste starta om RPC-servern…
 • Du måste rengöra startdatorn för att förhindra att tredjepartsprogram installeras.
 • Se till att dina nätverksanslutningsinställningar är korrekta.
 • Du måste ändra dina brandväggsinställningar.
 • Registerinställningarna måste ändras.
 • Din dator kan återställas med Systemåterställning.
 • Hur aktiverar jag Rpc i Windows 7?

  Dialogrutan Kör kan öppnas genom att trycka på Windows-tangenten och R på tangentbordet. Skriv sedan “tjänster”. Genom att trycka på Enter öppnar du msc-fönstret. Objekten DCOM Server Process Launcher, Remote Procedure Call (RPC) och RPC Endpoint Mapper finns i fönstret Tjänster.

  Vad är orsaken till att Rpc-server inte är tillgänglig?

  En process kan inte köras om RPC-servern inte svarar på klienten. Ett felmeddelande “RPC-servern är inte tillgänglig” visas som ett resultat. En brandvägg kan blockera datatrafik eller så kan nätverket i sig inte fungera.

  Hur fixar jag att Rpc-servern är otillgänglig 0x800706ba?

  Tryck på tangenten efter att ha skrivit cmd. Du kan aktivera det nya alternativet enable=yes i kommandotolksfönstret genom att skriva netsh advfirewall firewall set rule group=”Windows Management Instrumentation (WMI)”. Knappen måste tryckas in. Du kan aktivera ny regelgrupp=”fjärradministration” genom att skriva netsh advfirewall firewall set rule group=”fjärradministration” i kommandotolken.

  Hur aktiverar jag Rpc Server?

 • Du kan öppna sökfältet i aktivitetsfältet genom att klicka på förstoringsglasikonen…
 • Du kan söka efter tjänster genom att skriva in Tjänster och klicka på den.
 • Tjänsten Remote Procedure Call (RPC) finns i listan över tjänster.
 • Ställ in Starttyp på Automatisk så att den startar automatiskt.
 • Vad är Rpc-servern i Windows 10?

  “Remote Procedure Call” är namnet på detta samtal. I huvudsak är det en teknik som använder kommunikationstekniker mellan bearbetning för att möjliggöra för en klientdator och en server att kommunicera över ett nätverk med samma kommunikationsteknik.

  Vad är en RPC-server Windows 7?

  Remote Procedure Call är också känt som RPC. Datorer har använt denna teknik sedan datorernas uppfinning, och den använder kommunikationstekniker mellan processer. En klient och en server kan kommunicera över nätverket med denna metod.

  Ska jag inaktivera Rpc?

  RPC-tjänsten är avgörande för många Windows-operativsystemprocedurer. Microsoft rekommenderar att du inte inaktiverar det.

  Hur felsöker du ett RPC-fel?

  Tjänster-konsolen på servern bör nu vara öppen. Se till att tjänsten Remote Procedure Call (RPC) körs genom att hitta den. Det finns en möjlighet att tjänsten Remote Procedure Call (RPC) Locator inte kommer att vara tillgänglig. Du kan behöva starta tjänsten manuellt om den stoppas.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button