Hur fixar jag fel 651 på Windows 8?

Att starta om nätverksenheten och/eller datorn är ofta det mest effektiva sättet att lösa fel 651 i Windows 8 och 7. Nätverksadapterns drivrutinsprogram måste uppdateras eller installeras om. Den nuvarande versionen av filen raspppoe måste ersättas. sys. Definiera maximal bredbandshastighet manuellt.

Hur fixar jag anslutningen som misslyckades med fel 651?

 • Se till att anslutningen fungerar på en annan enhet…
 • Se till att du ansluter på ett annat sätt…
 • Se till att kablarna inte är lösa.
 • Se till att modemet och routern är uppdaterade.
 • Du måste starta om din dator…
 • Du kan köra felsökaren för Internetanslutningar…
 • Windows-uppdateringar bör kontrolleras.
 • Se till att nätverksadapterns drivrutin är uppdaterad.
 • Vad är Wan Miniport Error 651?

  Du kan stöta på det fruktade “Fel 651: Modemet (eller annan anslutande enhet) har rapporterat ett fel när du ansluter till Internet med PPPoE-anslutningarna i Windows 7. Om du tror att din Internetleverantör har ett problem eller om din router eller modem är inte fungerar kan du ha rätt.

  Hur fixar jag min internetanslutning på Windows 8?

  Windows 8-felsökaren för nätverk och internet kan användas för att öppna kontrollpanelen genom att skriva in den i söksymbolen på startskärmen och sedan välja den i sökresultaten. Visa status och uppgifter för ditt nätverk genom att klicka på Visa nätverksstatus. Försök att felsöka problem genom att klicka på Felsök. Det är nu dags att öppna nätverks- och internetfelsökaren.

  Vad betyder fel 651 på en dator?

  Om du får anslutningsfel 651 betyder det att din PC och DSL-router eller DLAN-adapter inte kommunicerar.

  Kan du inte ansluta via Wan Miniport?

  Ominstallation eller uppdatering av dina Ethernet-kortdrivrutiner om anslutningen misslyckas i fönstret “Ansluter via WAN-miniport” rekommenderas. Om du köpte dem på en CD eller DVD som följde med din dator, kan du hitta dem på tillverkarens webbplats eller på CD:n.

  Varför ansluter inte mitt Windows 8 till internet?

  Ett problem med nätverksadaptern kan vara orsaken till nätverksproblem. Nätverksadaptern kan installeras om i Windows 8 Enhetshanteraren genom att följa dessa steg. Du bör starta om datorn efter att du har avinstallerat nätverksadapterns programvara. Det är nödvändigt att installera om enhetsdrivrutinen på datorn.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button