Hur fixar jag fel 113 Wizard101 för Windows 8?

Windows användaradministratörsrättigheter är vanligtvis skyldiga till detta. Om du inte löser problemet genom att logga in med en befintlig Windows-adminanvändare kan du skapa ett nytt Windows-användarkonto och ge det administratörsrättigheter så att det kan ladda ner spelet från den användaren.

Hur fixar jag felet i Wizard101?

 • Din dator bör nu vara redo att starta.
 • Du kan installera om spelet genom att gå till följande webbsida, klicka på Play-knappen och följa instruktionerna.
 • Du måste ändra ditt lösenord och huvudlösenord.
 • Tryck på bakåtknappen efter att inloggningen misslyckats. – Klicka på Logga in på skärmen.
 • Ta kontakt med Game Support.
 • Varför fungerar inte min Wizard101?

  Du kan behöva läsa detta om du fortfarande har problem med att öppna Wizard101. Du kan komma åt dina dokument och mappar efter installationen, välj sedan “avinstallera applikationer” från fliken “avinstallera applikationer”, klicka sedan på wizard101 för att avinstallera programmet. Det bör fungera efter att du installerat om programvaran från Wizard101-webbplatsen.

  Kunde inte ansluta till Wizard101. Försök igen senare?

  Navigera till menydelen i din webbläsare och välj “Verktyg”. Ett nytt fönster öppnas när du väljer “LAN-inställningar”. Markera den här rutan och klicka sedan på OK, gå sedan tillbaka till menyn och markera den igen om detta är markerat. Du kan sedan försöka ladda Wizard101 genom att starta om din dator.

  Är Wizard101-webbplatsen nere?

  Det här är Wizard101. Vår hemsida är tillgänglig via telefon och online.

  Hur fixar jag fel 123 på Wizard101?

  Du kan åtgärda detta fel genom att gå till Start -> Kör (eller Sök i Vista) och ange dxdiag. Du kan bifoga en txt-fil till din e-post när programmet har kört sin kurs. Klicka på > Spara all information > när programmet har kört sin kurs. Att tillhandahålla mer information i förväg hjälper dig att lösa ditt problem snabbare.

  Vilka datorer är kompatibla med Wizard101?

 • Spelet kommer inte längre att köras på Windows 10 64-bitars (32-bitars) installationer.
 • Du kan fortfarande köra Windows 7 64-bitars eller senare, men Microsoft stöder inte dessa versioner.
 • Det är inte lämpligt att använda Internet med en höghastighetsanslutning (DSL, kabelmodem), satellit eller internetdelning.
 • Det rekommenderas att du har 8 GB eller mer RAM och 4 GB eller mer RAM stöds.
 • Varför öppnas inte Wizard101 på min Mac?

  Du kan ta bort mappen Wizard101 genom att högerklicka på Finder i aktivitetsfältet, trycka på “Gå till mapp” och skriva “*/Library/Application Support.”. Spelet kan installeras om med denna länk https://www. Wizard101 är en trollkarl 101-kurs. Den nya filen bör nu vara redo att öppnas och spelet bör köras som vanligt.

  Stängdes Wizard101 av?

  Plats

  Taiwan

  Utgivningsdatum

  27 april 2012

  Status

  Stängt 15 oktober 2015

  Språk

  Traditionell kinesiska

  Fungerar Wizard101 på Mac 2021?

  En dator med Windows 98SE eller senare versioner och en internetanslutning är allt du behöver för att spela Wizard101. Crossover Games, som kör Wizard101 på en Mac, är ett program som kör Wizard101 på Windows-datorer.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button