Hur fixar jag F9-felkoden?

Det är vanligtvis dörrbrytarkretssystemet som är felaktigt som orsakar F9-felet. Om dörrbrytaren inte fungerar kan du kontrollera det själv. Du kan rengöra dörrbrytaren genom att torka den ren med en fuktig trasa och sedan försiktigt gnugga den fram och tillbaka för att säkerställa att den rör sig fram och tillbaka i position.

Hur rensar jag min Whirlpool F9-kod?

Ugnsdörrslåsfel – Kontrollera omkopplarna och kablarna för att säkerställa att dörrlåset fungerar. Se till att låsknappen sitter fast. FH-koden är: Upptäcker att inget vatten kommer in i maskinen eller att tryckbrytaren inte löser ut. För att rensa den här koden, välj “avbryt” två gånger. Se till att ventilerna är påslagen hela vägen om det inte finns något vatten i enheten.

Vad betyder F9-felkod?

En felkod på F9 indikerar att det automatiska dörrlåset på en General Electric (GE) ugn har varit fel. Ugnsluckor låses automatiskt när ugnen är inställd på “Clean”-läge, vilket förhindrar att de öppnas.

Hur återställer du en spis?

Du kan antingen stänga av strömbrytaren eller ta bort säkringen från strömbrytaren. Du kan återställa strömmen till enheten genom att slå på strömbrytaren igen eller genom att installera säkringen. Du bör kunna återställa de elektroniska kontrollerna på din spis eller väggugn genom att göra detta.

Hur rensar du en F9-kod?

 • Genom att hålla ned “Start/Stopp”-knappen i 10 sekunder stoppas pipandet.
 • Se till att ugnsluckans spärr är på plats genom att öppna luckan.
 • Du kan skrubba bort rost eller skräp på spärren genom att spraya lite WD-40 på en tvättlapp.
 • Du kan stänga ugnsluckan försiktigt genom att trycka på den…
 • Se till att ugnen fungerar som den ska.
 • Hur rensar du felkoden på en whirlpoolugn?

  Slå på strömbrytaren eller anslut ugnens strömkabel igen. Displayen visar ett CANCEL-meddelande. Att byta ut knappsatsen är det bästa alternativet om felkoden kommer tillbaka efter 1 minut. Byt ut den elektroniska ugnskontrollen om F2 E0 kvarstår.

  Hur rensar jag felkoden på min whirlpooltvätt?

  Koden kan tas bort genom att trycka på paus- eller avbrytknappen två gånger. Du kan koppla ur tvättmaskinen eller koppla ur strömmen i en minut om koden fortfarande visas. Under Clean Washer-cykeln upptäcktes föremål i tvättmaskinen. Clean Washer-cykeln bör startas om efter att föremål har tagits bort från trumman.

  Hur återställer jag min Whirlpool frontlastbricka?

  RINSE, WASH och STOP är de tre lamporna som tänds när du vrider på ratten. Efter att du har stängt av din tvättmaskin, koppla ur den i tio sekunder. Den bör återställas när du slår på den igen.

  Hur återställer du en Whirlpool-tvättmaskin?

  Den första metoden för att återställa bubbelpoolens toppbelastning är att koppla ur den i cirka 2 minuter, sedan koppla in den igen och vänta cirka 30 sekunder innan du startar den igen. När du återansluter maskinen kommer den att börja om igen efter en hård återställning.

  Hur återställer jag min gasspis?

 • När strömbrytaren är avstängd, vänta en minut och slå sedan på den igen för att återställa de elektroniska ugnskontrollerna på modeller som är utrustade med den.
 • Om lampan eller klockan på spis- eller väggugnen fungerar rekommenderar vi att du gör detta.
 • Varför slutade min spis plötsligt att fungera?

  Gasolugnar och elektriska ugnar värms vanligtvis inte upp av felaktiga tändare (för gasugnar) eller värmeelement. Det är mest troligt att problemet ligger i gasledningen, och du kommer att behöva åtgärda det professionellt om både dina gasugnar och gasolbrännare slutar fungera.

  Hur återställer jag mitt ugnskontrollkort?

  Det första du bör göra är dock att försöka återställa ugnen genom att koppla ur den, vänta cirka 30 sekunder och sedan koppla in den igen. Det är möjligt att detta räcker för att återställa kontrollpanelen och få din ugn att fungera igen. i vissa fall.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button