Hur fixar jag F51 felkod Whirlpool Cabrio Washer?

Först, eliminera det tekniska felet. Du kan koppla ur maskinen eller stänga av strömmen och sedan låta den torka i några minuter. Ta bort allt som inte är rätt. Ett främmande föremål ska hittas och avlägsnas. Se till att bulten är åtdragen. En rostavlagring finns på de flesta ytor. Det var ett fel på ledningarna. RPS:er som är defekta. Det finns skador på kontrollmodulen.

Hur rensar du kod på F51?

Att rengöra/återansluta sensorn eller byta ut den är det mest effektiva sättet att åtgärda detta fel. Styrkortet och RPS ska vara anslutna till varandra. Det är möjligt att lösa problemet genom att koppla bort och återansluta sensorkontakten.

Vad är ett F51-fel på Whirlpool tvättmaskin?

Det finns ett problem med styrkortet på din Cabrio-bricka som indikerar en F51-felkod. Det finns flera anledningar till att din tvättmaskin kan gå sönder, inklusive en överbelastning, en felaktig intern komponent, till exempel en defekt motorrotorpositionssensor eller en felaktig kabelanslutning.

Hur rensar du felkoden på en Whirlpool Cabrio Washer?

Skriv ner felkoden!! Om felkoden inte raderas, starta om cykeln genom att trycka på PAUSE/CANCEL en gång. Du kan njuta av en lugnande kopp te medan tvättmaskinen diagnostiseras automatiskt om den dyker upp igen. Du kan se alla Cabrio-felkoder lagrade i Cabrio Diagnostics-videon.

Vad betyder F51 på bricka?

Det finns en felkod F51 på din Cabrio-bricka som indikerar att styrkortet inte känner av att drivmotorn snurrar på rätt sätt. Genom att trycka på Paus/Avbryt-knappen kan du rensa felkoden.

Hur rensar du koderna på en Maytag Bravos-bricka?

Skriv ner felkoden!! Om felkoden inte raderas, starta om cykeln genom att trycka på PAUSE/CANCEL en gång. Du kan njuta av en lugnande kopp te medan du väntar på att koden ska dyka upp igen om den gör det igen.

Vad betyder F51?

Det finns en felkod F51 för rotorpositionsgivaren. En elektronisk styrning och sensor är felkommunikation på grund av detta anslutningsfel.

Hur fixar jag min F51-bricka?

Att rengöra/återansluta sensorn eller byta ut den är det mest effektiva sättet att åtgärda detta fel. Styrkortet och RPS ska vara anslutna till varandra. Det är möjligt att lösa problemet genom att koppla bort och återansluta sensorkontakten. Om kontakten är korroderad, rengör kontakterna.

Vad betyder F51 på en Whirlpool tvättmaskin?

Whirlpool-märket av tvättmaskiner och torktumlare. Svar: F51-felkoden på din Cabrio-bricka indikerar att styrkortet inte känner av att drivmotorn snurrar på rätt sätt. Genom att trycka på Paus/Avbryt-knappen kan du rensa felkoden.

Hur rensar jag felkoden på en Whirlpool Cabrio?

Koden kan tas bort genom att trycka på paus- eller avbrytknappen två gånger. Du kan koppla ur tvättmaskinen eller koppla ur strömmen i en minut om koden fortfarande visas. Under Clean Washer-cykeln upptäcktes föremål i tvättmaskinen. Clean Washer-cykeln bör startas om efter att föremål har tagits bort från trumman.

Hur återställer du felkoden på en Cabrio-tvätt?

Cabrio-återställningsproceduren återställer din bildskärm genom att trycka på valfri knapp på den. Genom att göra detta kommer felkoden att raderas. Tryck på PAUSE eller AVBRYT för att komma åt detta alternativ. Tryck på START när du har valt en cykel.

Hur återställer jag min Whirlpool Cabrio Washer?

När du har tryckt på Start Stop-knappen kommer du att kunna stoppa programmet. Skölj, tvätta och stoppa ljuset efter att du vridit ratten. 10 sekunder efter att du har stängt av tvättmaskinen, koppla ur den. Slå slutligen på brickan och den kommer att återställas.

Hur blir jag av med Whirlpool Washer-fel?

  • Whirlpool-tvättmaskinen ska kopplas ur från elnätet så att den kan rengöras.
  • Efter att styrenheten har startat om, vänta 15-20 minuter.
  • Genom att trycka på START-knappen (På/Av) kan du återställa felet.
  • Se till att luckan är låst.
  • Relaterade Artiklar

    Back to top button