Hur fixar jag F33-felkoden på Whirlpool Duet?

En överfull avloppspump är den vanligaste orsaken till detta problem. Se till att avloppspumpens fälla är ren och att det inte finns några tecken på att binda till pumphjulet genom att använda en dammsugare. Se till att avloppspumpens ledningar sitter ordentligt och att anslutningen inte är blockerad. Dräneringspumpen bör bytas ut om allt ser ut och felet kvarstår.

Vad betyder F33 på en Whirlpool Duet Washer?

Det är möjligt att den centrala styrningen och avloppspumpen inte längre är i kontakt. Det finns en möjlighet att avloppspumpen, centralkontrollen eller den lösa kabelanslutningen är problemet.

Hur återställer jag min Whirlpool Duet Washer?

RINSE, WASH och STOP är de tre lamporna som tänds när du vrider på ratten. Efter att du har stängt av din tvättmaskin, koppla ur den i tio sekunder. Den bör återställas när du slår på den igen.

Hur kommer du till avloppspumpen på en Whirlpool Duet Washer?

Du behöver en 1/4-tums mutterdragare för att ta bort skruvarna. För att frigöra åtkomstpanelen från brickan, dra botten av åtkomstpanelen mot dig. Duet spolartrummor är anslutna till två slangar under avloppspumpen.

Hur fixar jag F5 på min whirlpooltvätt?

Det rekommenderas inte att öppna locket, eftersom det kan orsaka permanent skada. Se till att det inte finns några hinder på locket och ta bort alla föremål. Locket släpps när du trycker på POWER för att avsluta cykeln. Maskinen bör kopplas ur och kopplas tillbaka två minuter efter att den har startat om om detta inte fungerar.

Hur återställer jag kontrollpanelen på min whirlpooltvätt?

Den första metoden för att återställa bubbelpoolens toppbelastning är att koppla ur den i cirka 2 minuter, sedan koppla in den igen och vänta cirka 30 sekunder innan du startar den igen. När du återansluter maskinen kommer den att börja om igen efter en hård återställning.

Hur återställer jag min frontlastbricka?

 • Tvättmaskinen stängs av genom att trycka på POWER.
 • Stäng av strömbrytaren eller koppla bort brickan från eluttaget för att undvika skador.
 • Håll START/PAUS-knappen intryckt i fem sekunder efter att strömmen stängts av.
 • Brickan ska kopplas in igen, eller så ska strömbrytaren slås på igen.
 • Var är återställningsknappen på en bubbelpool?

  Det finns inga återställningsknappar på Whirlpool-maskiner. Du kan behöva göra en allmän återställning om du inte kan identifiera felkoden och din diskmaskin inte fungerar som förväntat. Efter att ha kopplat ur diskmaskinen, låt den svalna i några minuter. Det kommer att ta lite tid för dig att vänja dig vid det.

  Hur vet jag om min bubbelpoolavloppspump är dålig?

  Ta bort pumpen från brickan och försök rotera den för hand för att kontrollera om remskivan är frusen eller stel. Om den inte roterar fritt, byt ut den. Dessutom, om omröraren rör sig men badkaret inte gör det, är detta ett tecken på att pumpen går sönder.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button