Hur fixar jag F21 felkod Whirlpool Duet?

Om felkoden “F21” visas kan du stoppa den aktuella tvättcykeln genom att trycka på “Paus/Avbryt”. Vattnet i tvättmaskinens kar kan avlägsnas genom att trycka på “Töm/Centrifugera” för att tvinga fram en sekundär tömningscykel. När allt vatten har tömts, välj en ny tvättcykel och tryck på “Start”.

Hur fixar jag min F21-kod på min Whirlpool Duet Washer?

Du bör försöka återställa din tvättmaskin först. Det är möjligt att din tvättmaskin visar felkoden F21 när den inte borde, och du kan lösa problemet genom att återställa det. Den aktuella tvättcykeln kan avbrytas genom att trycka på “Paus/Avbryt” för att återställa din tvättmaskin.

Vad är kod F21 på Whirlpool Duet?

Ett vattenavloppsproblem är orsaken till felkoden F21 på din Whirlpool tvättmaskin. Du kommer inte att kunna avsluta tvättcykeln och din tvätt blir våt som ett resultat. Vattenpumpen fungerar inte som den ska och tömningsprocessen tar för lång tid.

Hur rensar jag felet på min Whirlpool Duet Washer?

Om du upplever ett fel, tryck på knappen “Paus/Avbryt” två gånger på kontrollpanelen. Om du inte ser något fel efter att du tryckt på “Paus/Avbryt”-knappen betyder det att en komponent har gått sönder i din tvättmaskin eller torktumlare, så du bör kontakta en certifierad reparationstekniker.

Hur kommer du till avloppspumpen på en Whirlpool Duet Washer?

Du behöver en 1/4-tums mutterdragare för att ta bort skruvarna. För att frigöra åtkomstpanelen från brickan, dra botten av åtkomstpanelen mot dig. Duet spolartrummor är anslutna till två slangar under avloppspumpen.

Hur återställer jag min Whirlpool Duet-tvättmaskin?

RINSE, WASH och STOP är de tre lamporna som tänds när du vrider på ratten. Efter att du har stängt av din tvättmaskin, koppla ur den i tio sekunder. Den bör återställas när du slår på den igen.

Hur blir jag av med Whirlpool Washer-fel?

 • Whirlpool-tvättmaskinen ska kopplas ur från elnätet så att den kan rengöras.
 • Efter att styrenheten har startat om, vänta 15-20 minuter.
 • Genom att trycka på START-knappen (På/Av) kan du återställa felet.
 • Se till att luckan är låst.
 • Hur återställer jag min tvättmaskin efter felkod?

 • Tvättmaskinen stängs av genom att trycka på POWER.
 • Stäng av strömbrytaren eller koppla bort brickan från eluttaget för att undvika skador.
 • Håll START/PAUS-knappen intryckt i fem sekunder efter att strömmen stängts av.
 • Brickan ska kopplas in igen, eller så ska strömbrytaren slås på igen.
 • Relaterade Artiklar

  Back to top button