Hur fixar jag E2 F3-felkoden för bubbelugn?

Whirlpoolugnar levereras med ett Tech Sheet som är avsett att användas av professionella tekniker. En ugnstekniker kan kontrollera temperatursensorns anslutning, mäta sensorns motstånd och vid behov byta ut sensorn om felet orsakas av ett E2 F3-fel.

Vad betyder E2 på Whirlpool-ugnen?

Ett tekniskt dokument från Whirlpool säger att ett F2 E2- eller E2 F2-fel betyder att knappsatsen inte är ansluten till datorn. En F2 E3 indikerar att en knapp har fastnat, kortslutits eller hållits ned för länge.

Hur återställer jag min whirlpoolugn?

 • Stäng av strömbrytaren/brytarna i en minut för att stänga av enheten.
 • Om strömbrytaren/brytarna är på, startar enheten.
 • Bakningscykeln bör startas.
 • Se till att felkoden inte visas igen genom att övervaka ugnen i en (1) minut.
 • Se till att ugnen fungerar som den ska.
 • Hur fixar jag F2-koden på min whirlpoolspis?

  Pekplatta (tangentbord) Kabel Koppla bort – Se till att pekplattan (knappsatsen) och kontrollkortet (klocka) är ordentligt anslutna. Vänta 60 sekunder efter att du valt funktionen “avbryt”. Det rekommenderas att byta ut pekplattan eller kontrollkortet (klockan) om alla enheter visar felkoder.

  Hur återställer jag mitt ugnskontrollkort?

  Det första du bör göra är dock att försöka återställa ugnen genom att koppla ur den, vänta cirka 30 sekunder och sedan koppla in den igen. Det är möjligt att detta räcker för att återställa kontrollpanelen och få din ugn att fungera igen. i vissa fall.

  Har en elektrisk spis med Whirlpool en återställningsknapp?

  “Control Locked” barnlåset kan stängas av genom att trycka på “Off/Clear”-knappen i tre sekunder. Om du av misstag tryckte på “Av/Rensa”, starta om tillagningsprogrammet. Du kan till exempel trycka på knappen “Defrost” igen och välja den avfrostningstid du vill ha. “Start” ska tryckas in.

  Varför slutade min whirlpoolugn att fungera?

  En ugn som inte startar kan bero på ett problem med inkommande ström. Det finns en möjlighet att en av ledningarna som ger ström till ugnselementet eller tändaren går sönder. Nära värmekällan tenderar dessa ledningar att brinna ut. Kontrollera kablarna som leder till elementet eller tändaren för tecken på brand.

  Finns det något sätt att återställa ugnen?

  Den elektroniska styrningen måste återställas. Du kan antingen stänga av strömbrytaren eller ta bort säkringen från strömbrytaren. Du kan återställa strömmen till enheten genom att slå på strömbrytaren igen eller genom att installera säkringen. Du bör kunna återställa de elektroniska kontrollerna på din spis eller väggugn genom att göra detta.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button