Hur fixar jag Distributedcom-felet Windows 10?

Du bör inaktivera tredjepartstjänster och startobjekt och eliminera dem helt. Se till att programvaruleverantören uppdaterar sin programvara. Du måste starta om din dator efter att ha markerat kryssrutan “Tillåt tjänsten att interagera med skrivbordet” i RPC-tjänsten. Applikationen bör ha sina NTFS-behörigheter (DCOM) kontrollerade.

Hur fixar jag Distributedcom i Windows 10?

 • Du kan hitta den bästa matchningen genom att skriva registry i startmenyns sökfält.
 • Du kan hitta den genom att gå till HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Ole…
 • DefaultAccessPermission DefaultLaunchPermission MachineAccessRestriction MachineLaunchRestriction bör tas bort.
 • Vad är Distributedcom i Windows 10?

  I DCOM kan en dator köra program över nätverket på en annan dator som om de kördes lokalt. COM-objekt kan kommunicera över nätverket med hjälp av DCOM, en proprietär Microsoft-programkomponent.

  Vad är Distributedcom Warning?

  I distributedcom-felet 10016 indikeras det att ett program försöker komma åt DCOM-servern utan nödvändiga behörigheter. Även efter en uppgradering är DCOM-felet fortfarande mycket vanligt. Som visas nedan kan problemet lösas genom att ta bort några nycklar från registret.

  Hur fixar jag Dcom-fel 10010?

 • Starta DCOMCNFG, Dator,>Den här datorn, och skriv sedan Sesclu för att köra.
 • Fliken Säkerhet finns till vänster.
 • Du kommer att se de anpassade åtkomstbehörigheterna registrerade efter att ha klickat på anpassade åtkomstbehörigheter, klickat på Redigera och sedan på OK.
 • Maskinen bör startas om.
 • Vad är Distributedcom Error 10010?

  I det här fallet kunde servern inte registrera sig hos DCOM inom den krävda tidsperioden. Applikationsutvecklaren bör meddelas om felet. En applikations kod kan ha orsakat ett feltillstånd.

  Ska jag inaktivera Dcom?

  Om du inte har testat för att se vilka applikationer som påverkas av DCOM, rekommenderar Microsoft att du inaktiverar det. Det är möjligt att inaktivera DCOM i vissa miljöer, men inte alla. Det är möjligt att inaktivera DCOM-stöd för alla Windows NT-baserade operativsystem.

  Hur fixar du en Distributedcom-varning?

  Du hittar DCOM-konfigurationsinställningarna under Datorer > Den här datorn. Det finns ett antal sätt på vilka DCOM används i olika tjänster. Du kan hitta tjänsten genom att högerklicka och välja Egenskaper > Säkerhet och sedan använda namnet och APPID. Du kan lägga till en lokal tjänst under Start- och aktiveringsbehörigheter genom att välja Redigera > Lägg till > Lägg till en lokal tjänst.

  Är Dcom-fel dåliga?

  Även om detta DCOM-fel är helt ofarligt, kan det vara irriterande att se det och behöva hantera det hela tiden. Efter felsökningsprocessen bör du dock se till att systemets strömförsörjning klarar uppgiften och inte är defekt.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button