Hur fixar jag Dcom-fel i Windows?

Du kan hitta den bästa matchningen genom att skriva registry i startmenyns sökfält. Du kan hitta den i HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Ole. DefaultAccessPermission DefaultLaunchPermission MachineAccessRestriction MachineLaunchRestriction bör tas bort.

Är Dcom-fel dåliga?

Även om detta DCOM-fel är helt ofarligt, kan det vara irriterande att se det och behöva hantera det hela tiden. Efter felsökningsprocessen bör du dock se till att systemets strömförsörjning klarar uppgiften och inte är defekt.

Hur fixar jag Distributedcom-felet 10010 i Windows 10?

Du bör inaktivera tredjepartstjänster och startobjekt och eliminera dem helt. Se till att programvaruleverantören uppdaterar sin programvara. Du måste starta om din dator efter att ha markerat kryssrutan “Tillåt tjänsten att interagera med skrivbordet” i RPC-tjänsten. Applikationen bör ha sina NTFS-behörigheter (DCOM) kontrollerade.

Vad är Distributedcom i Windows 10?

I DCOM kan en dator köra program över nätverket på en annan dator som om de kördes lokalt. COM-objekt kan kommunicera över nätverket med hjälp av DCOM, en proprietär Microsoft-programkomponent.

Ska jag inaktivera Dcom?

Om du inte har testat för att se vilka applikationer som påverkas av DCOM, rekommenderar Microsoft att du inaktiverar det. Det är möjligt att inaktivera DCOM i vissa miljöer, men inte alla. Det är möjligt att inaktivera DCOM-stöd för alla Windows NT-baserade operativsystem.

Hur fixar jag Dcom-fel?

 • Du kan hitta den bästa matchningen genom att skriva registry i startmenyns sökfält.
 • Du kan hitta den genom att gå till HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Ole…
 • DefaultAccessPermission DefaultLaunchPermission MachineAccessRestriction MachineLaunchRestriction bör tas bort.
 • Hur fixar jag Dcom Error 10000?

 • Component Services Manager kan öppnas genom att använda kommandot DCOMCNFG. Och leta efter Virtual Disk Service Loader. Kontrollera sedan att AppID GUID matchar den i Event Viewer.
 • Du kan se vem som har tillgång till den här DCOM-appen genom att gå till fliken Säkerhet…
 • Tillgången måste fixas.
 • Vad är Windows 10 Dcom?

  Programvarukomponenter kan kommunicera direkt över ett nätverk med hjälp av Distributed Component Object Model (DCOM). DCOM är designat för att fungera över flera nätverkstransporter, inklusive Internetprotokoll som HTTP, tidigare känt som “Network OLE”.

  Hur fixar jag Dcom-fel 10010?

 • Starta DCOMCNFG, Dator,>Den här datorn, och skriv sedan Sesclu för att köra.
 • Fliken Säkerhet finns till vänster.
 • Du kommer att se de anpassade åtkomstbehörigheterna registrerade efter att ha klickat på anpassade åtkomstbehörigheter, klickat på Redigera och sedan på OK.
 • Maskinen bör startas om.
 • Vad är Distributedcom Error 10010?

  I det här fallet kunde servern inte registrera sig hos DCOM inom den krävda tidsperioden. Applikationsutvecklaren bör meddelas om felet. En applikations kod kan ha orsakat ett feltillstånd.

  Vad är syftet med Dcom?

  I DCOM kan en dator köra program över nätverket på en annan dator som om de kördes lokalt. En distribuerad komponentobjektmodell kallas DCOM.

  Vad är Dcom i Windows 10?

  En distribuerad komponentobjektmodell (DCOM) är en uppsättning Microsoft-koncept och programgränssnitt som tillåter klientprogramobjekt att begära tjänster från serverprogramobjekt på andra datorer i ett nätverk. Windows inkluderar DCOM som en del av sitt operativsystem.

  Är Dcom aktiverat som standard?

  DCOM är initialt aktiverat på nätverksdatorer i Windows-baserade system. DCOM kan inaktiveras, men andra datorer kommer inte att kunna kommunicera med den. DCOM kan aktiveras eller inaktiveras genom att följa dessa steg.

  Är Dcom säkert?

  Utöver PC- och nätverks-/domänsäkerhet inkluderar DCOM Security även andra säkerhetsåtgärder. Alla användarkonton på vilken dator som helst på domänen kan auktoriseras, oavsett var den befinner sig. Varje dator måste fyllas i med samma användare i en arbetsgrupp. I Windows Security kan och kan en användare inte komma åt vissa områden och kan inte göra vissa saker på en dator eller ett nätverk.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button