Hur fixar jag DC-felkoden på Samsung Washer?

Ett felmeddelande på en Samsung tvättmaskin indikerar att maskinen inte kan centrifugera på grund av obalans i belastningen, enligt DC-koden. Ett DC-fel kan korrigeras genom att omfördela vikten av en befintlig last, ta bort föremål för att minska den totala vikten på brickan eller byta upphängningsstänger (eller stötdämpare).

Hur återställer jag felkoden för min Samsung tvättmaskin?

Du kan istället slå på den: Koppla ur den (eller stäng av strömmen vid strömbrytaren), vänta några minuter tills den elektriska laddningen rinner ut ur tvättmaskinen (vanligtvis cirka 15 minuter) och slå sedan på den igen när den har slagits på. Du kan återställa brickan på detta sätt.

Varför blir min Samsung-tvätt hela tiden obalanserad?

Ladda obalanserad tvätt Tvättmaskinens trumma kan bli obalanserad om du laddar för mycket eller för lite tvätt. Det är möjligt att tvättmaskinen inte fungerar om för många föremål placeras i den och för mycket är överfyllt. Du kan förhindra att detta händer genom att använda en tvättmaskinssäker påse eller säkra snören så att de inte fastnar i tvättmaskinen.

Hur fixar du en DC-kod på en torktumlare från Samsung?

Det finns en möjlighet att dörren förblir öppen eller att den inte stängs eller låser sig på grund av en felaktig dörrbrytarenhet i Samsung Dryer dC Code. Om din felkod orsakas av en frånkopplad ledning, anslut alla ledningar och inget som hindrar dörrens rörelse, då har du ett problem. Sedan kan du testa torktumlaren själv.

Vad är DC-fel i Samsung Top Load Washer?

Du kommer att få ett felmeddelande om din gamla eller toppmatade Samsung-tvättmaskin inte fungerar. Beskriv innebörden av denna fras. Under cyklerna indikerar det ett balansproblem. DC-felet uppstår när centrifugeringscykeln utlöses genom att den hamnar ur balans.

Hur återställer jag min tvättmaskin efter felkod?

 • Tvättmaskinen stängs av genom att trycka på POWER.
 • Stäng av strömbrytaren eller koppla bort brickan från eluttaget för att undvika skador.
 • Håll START/PAUS-knappen intryckt i fem sekunder efter att strömmen stängts av.
 • Brickan ska kopplas in igen, eller så ska strömbrytaren slås på igen.
 • Vad är din felkod på Samsung tvättmaskin?

  Samsungs bricka felkod UR anger till exempel en obalanserad belastning på trumaxeln. Det är enkelt att säga att trumman är lös och inte kan få upp den hastighet den behöver.

  Varför blir min tvättmaskin hela tiden obalanserad?

  Förutom att absorbera tvättkarets rörelse, ger upphängningsfjädrar stöd. I händelse av ett fjäderbrott kan badkaret bli obalanserat, vilket gör att det skakar och vibrerar. Om fjädrarna är trasiga bör du inspektera dem. Att byta ut en fjäderfjäder om den är trasig är en bra idé.

  Varför säger min Samsung-tork Dc?

  Det finns dörrrelaterade fel (dC, dE, dF, do, d0, 1 DC, 1 dF). I vissa fall förblir dörren inte stängd eller stängs inte. Se till att spärren är ordentligt fastsatt, att tvätt eller andra föremål inte fastnar i dörren och att dörren är stängd och säkrad ordentligt.

  Hur återställer jag koden på min Samsung-tork?

  Du kan enkelt återställa din torktumlare. Du kan koppla ur den (eller stänga av strömmen vid strömbrytaren), vänta några minuter tills den elektriska laddningen försvinner ur torktumlaren (vanligtvis cirka 15 till 20 minuter) och slå sedan på den igen. Allt som återstår är detta. Du behöver bara följa dessa steg för att återställa din dator.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button