Hur fixar jag Com Surrogate-fel i Windows 7?

Jag hittade lösningen vara: Tryck på Windows + R (Kör) och starta “inetcpl”. “Cpl” (Internet Explorer-inställningar) Klicka på “Återställ” på fliken Avancerat. Du kan återställa dina personliga inställningar genom att klicka på “Ta bort personliga inställningar”. Tada!

Hur fixar jag ett Com-surrogatfel?

Du kan återställa din videodrivrutin för att åtgärda COM Surrogate-problemet. Problemet orsakas främst av en felaktig videodrivrutin på din Windows-dator. Det är förmodligen bäst att återställa din videodrivrutin för att fixa det. Du kan göra detta genom att hålla ner Windows-tangenten och trycka på R för att få fram Kör-knappen.

Vad är Com Surrogate i Task Manager?

Windows 10:s COM Surrogate-program är utformat för att köra olika tillägg för program. Det finns en god chans att Windows Task Manager visar denna process. COM Surrogate är en process som kör olika programvaror (t.ex. Extensions (t.ex. Internet Explorer) är tillgängliga.

Hur fixar jag Dllhost Exe Com Surrogate?

 • Codecs måste uppdateras.
 • Du måste återställa din Internet Explorer.
 • Se till att disken fungerar genom att leta efter fel…
 • DLL-filer måste omregistreras.
 • Du måste återgå till föregående drivrutin för bildskärmsadapter…
 • dllhost.exe bör läggas till i undantaget DEP(Data Execution Prevention).
 • Du kan inaktivera miniatyrer genom att växla till list- eller detaljvyn.
 • Se till att ditt antivirusprogram är uppdaterat.
 • Är öppet i Com Surrogate?

  Eftersom COM Surrogate är öppet kan åtgärden inte slutföras. dllhost.exe är en process som är värd för en eller flera operativsystemtjänster, och själva termen COM Surrogate är ganska generisk. Ett fel kan uppstå om COM Surrogate inte kan hantera koden.

  Ska jag ta bort Com Surrogate?

  Hackare använder falska versioner av COM Surrogate för att infektera datorer samtidigt som de undviker upptäckt, men det är en normal Windows-process. Det rekommenderas inte att manuellt radera COM Surrogate-viruset. Att använda en manuell borttagningsprocess kan permanent skada Windows 10, vilket resulterar i att det misslyckas.

  Är Com Surrogate ett virus?

  Windows COM Surrogate-process är inte ett virus, och det är inte skadligt. Skadlig programvara kan dock utnyttja denna sårbarhet. Trojanen, till exempel, är ett bra exempel. dllhost.exe-processer används av Poweliks skadliga program för att utföra sitt smutsiga arbete.

  Hur tar jag bort Com Surrogate Error i Windows 7?

 • Starta “inetcpl.cpl” (Internet Explorer-inställningar) genom att trycka på Windows + R (Kör).
 • Klicka på “Återställ…” på fliken Avancerat.
 • Återställ dina personliga inställningar genom att klicka på “Ta bort personliga inställningar”.
 • 1 64 bitar?

  Se till att grafikdrivrutinerna är uppdaterade. Det är möjligt att COM Surrogate har slutat fungera på grund av en felaktig bildskärmsdrivrutin. Det är möjligt att fixa problem med DLL-värd som inte svarar genom att ta bort den befintliga och installera en uppdaterad version (eller genom att uppgradera den äldre).

  Kan jag avsluta Com Surrogate i Task Manager?

  Tryck på Ctrl + Shift + Esc för att öppna Aktivitetshanteraren efter att du har stängt COM Surrogate. Högerklicka på COM Surrogate när Aktivitetshanteraren startar och välj det från listan. Välj Avsluta uppgift på menyn.

  Vad är Com Surrogate och behöver jag det?

  Ett COM-objekt som körs utanför den process som begärde det är känt som ett COM-surrogat. Till exempel extraherar Explorer miniatyrer med hjälp av COM-surrogat. I det här fallet kommer COM Surrogate offerprocesser att krascha istället för mig processer om den kraschar.

  Hur blir jag av med Com Surrogate?

 • Du kan komma åt avsnittet COM Surrogate i Aktivitetshanteraren genom att rulla nedåt.
 • Öppna filplatsen genom att högerklicka på den.
 • Du kan behöva ta bort filen med namnet “dllhost.exe”.
 • Genom att högerklicka på filen och välja Egenskaper kan du se egenskaperna.
 • Du hittar Säkerhet under fliken Säkerhet.
 • För att se avancerade inställningar, klicka på Avancerat.
 • Varför har jag flera Com-surrogat?

  COM Surrogate-processer kan ibland köras samtidigt. Aktivitetshanteraren har vanligtvis två av dem igång samtidigt. Windows 10 körs i bakgrunden som en legitim process. dllhost är namnet på processen som är värd för DLL-filer.

  Vad gör programmet Com Surrogate Dllhost Exe?

  dllhost.exe *32 är en COM Surrogate körbar fil för Microsoft Windows. DLL-filer används av Microsoft Windows- och Windows-program för att köras på din dator och detta är en obligatorisk Windows-fil.

  Är det ok att avsluta Com Surrogate?

  COM Surrogate är en av de vanligaste skadliga infektionerna på Windows-datorer – det är ganska farligt, men det är relativt enkelt att få bort det från din dator. Du bör dock aldrig försöka ta bort COM Surrogate-viruset manuellt.

  Vad betyder Open Com Surrogate?

  När användare försöker komma åt eller redigera en fils egenskaper, får de det här felet. Högerklicka på filen och välj Egenskaper från snabbmenyn.

  Vad är Com Surrogate på min dator?

  Ett COM-objekt som körs utanför den process som begärde det är känt som ett COM-surrogat. När du går till en mapp med miniatyrer aktiverade, aktiverar Explorer ett COM-surrogat och beräknar miniatyrbilderna för dokumenten i den mappen med den metoden.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button