Hur fixar jag Cinavia Message Code 3-fel på Samsung?

Enligt den officiella hemsidan är lösningen att använda en datormus. cinavia. När du besöker www.com ser du en länk till webbplatsen. cinavia. Om du får en meddelandekod 3 är den bästa lösningen att pausa videon i 30 sekunder och hoppa över en del eller spela en annan skiva i minst 10 minuter.

Hur tar jag bort Cinavia från min Samsung Blu Ray-spelare?

 • Programvaran Leawo Cinavia Removal kan laddas ner och installeras på din dator.
 • Du kan ladda Blu-ray- eller DVD-källmediefiler här.
 • Se till att filerna är vattenmärkta av Cinavia.
 • Blu-ray-utgången kan konfigureras på flera sätt.
 • Platsen där Cinavia-filer ska lagras bör ställas in.
 • Varför ser jag ett Cinavia-meddelande när jag spelar eller kopierar en film?

  I den här artikeln måste innehållet väljas från ett land. Netflix DVD- och Blu-ray-skivor är skyddade av upphovsrätt, så du kan få ett felmeddelande när du försöker spela upp dem.

  Vad betyder skyddad av Cinavia?

  Sedan 2012 har alla nya Blu-ray-spelare varit skyldiga att ha Cinavia, ett kopieringsskydd utvecklat av Verance. För att förhindra piratkopiering skyddades innehållsägare. Det är inte vanligt att gamla Blu-ray-spelare innehåller en Cinavia-detektor och accepterar skyddade skivor som innehåller Cinavia.

  Vad är Cinavia gratis?

  Med CINAVIA Free kan du spela alla typer av Blu-Ray-skivor som är kompatibla med WMA & WMV Playback Dics-format: BD, BD-R, BD-RE, DVD-R/RW, DVD + R/RW, DVD Video, VCD, CD

  Kan Anydvd ta bort Cinavia?

  CloneBD kan endast användas för att ta bort cinavia från Blu-ray-skivor. DVD-skivor kan inte tas bort. Om du använder en DVD-spelare kan du titta på den infekterade DVD-skivan, men det är bara Blu-ray-spelare som upptäcker den.

  Kan du ta bort Cinavia?

  Tjänsten DVDFab DVD Cinavia-borttagning kan ta bort Cinavia-vattenmärken från berörda DVD-ljudspår helt och permanent. Som ett resultat kommer inte ens firmwareuppdateringar på Cinavia-påverkade uppspelningsenheter med förbättrade och mer exakta detektorer att utlösa vattenstämpeln efter borttagningsprocessen.

  Hur tar jag bort Cinavia Protection?

 • Det första steget är att öppna borttagningsprogrammet Cinavia och ladda ner Leawo Prof.
 • Det andra steget är att lägga till Blu-ray/ISO-källfilen till programmet.
 • Det tredje steget är att ställa in de relativa inställningarna för borttagning av Blu-ray Cinavia.
 • Det fjärde steget är att påbörja borttagningen av Cinavia.
 • Hur blir jag av med Cinavia?

 • Det första steget är att välja Full Disc/Main Movie/-läge.
 • Det andra steget är att ladda källan.
 • Det tredje steget är att välja det Cinavia-skyddade ljudspåret.
 • Det fjärde steget är att välja utdatakatalogen.
 • Det femte steget är att påbörja borttagningsprocessen.
 • Vad är DVD Cinavia?

  Om ljudspåret för videon du spelar innehåller en Cinavia-kod som indikerar att det är en obehörig kopia av professionellt producerat innehåll, kommer Cinavia Message Code 1 och Cinavia Message Code 3 att visas. Det finns inget som tyder på att Blu-ray Disc-spelaren inte fungerar på grund av dessa fel.

  Varför tystar Cinavia min film?

  När du får Cinavia Message Code 3 kommer du att höra ett meddelande som säger “Audio muted.” Det betyder att ljudspåret på ditt Blu-ray- eller DVD-innehåll innehåller Cinavia-kod. Det digitala innehållet kan inte spelas eller kopieras utan Cinavia.

  Hur fungerar Cinavia?

  Genom att upptäcka vattenstämplar i det analoga ljudet på media som teaterfilmer och Blu-ray-skivor förhindrar Cinavia kopiering. När ett meddelande utlöses kan ljudet stängas av eller helt sluta spela. Detta beror på enheten och firmware.

  Används Cinavia fortfarande?

  Cinavia är fortfarande tillgängligt i Blu-ray-spelare, inklusive de i konsoler, vilket har orsakat en stadig ström av klagomål från de som vill spela illegalt erhållna kopior. Den stora frågan är dock när Blu-ray-spelaren helt kommer att kasseras som ytterligare en teknisk kvarleva – och när den kommer att ersättas av Cinavia.

  Har alla Blu-ray-spelare Cinavia?

  Cinavia-detektorn är en viktig funktion hos många Blu-ray-spelare som används för att upptäcka eventuella Cinavia-vattenstämplar i ljudspåren under uppspelning.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button