Hur fixar jag Amazon Fire Stick-felkod 5505?

Du måste se till att dina landsinställningar uppdateras till det land du strömmar innehåll från om du får felmeddelandet 5505 eller 1055 när du försöker strömma Prime Video-innehåll på din Fire TV.

Hur ändrar jag land på min Amazon Fire Stick?

 • Din Firestick är kopplad till ett Amazon-konto.
 • Du kan välja ditt innehåll och dina enheter genom att hålla muspekaren över konton och listor.
 • Fliken Inställningar finns till vänster.
 • För att ändra land eller region, klicka på knappen Inställningar.
 • Du kan ändra ditt land genom att klicka på Ändra bredvid det.
 • Hur åtgärdar du ett fel på Amazon Fire Stick?

  Fire TV och Amazon Fire Stick visar startskärmen när de är anslutna till TV:n. Du kan starta om enheten genom att hålla ned knapparna Välj och Spela/Paus samtidigt i cirka 5 sekunder. Din enhet kommer att startas om automatiskt utan någon avisering.

  Hur fixar jag min Prime Video Location?

  Du måste skapa ett Amazon-konto. Du kan hantera ditt innehåll och dina enheter genom att gå till Konton och listor > Hantera ditt innehåll och dina enheter. Om du klickar på pilen bredvid Lands-/regioninställningar ser du ditt nuvarande land. Välj sedan Ändra, ange sedan adressen du vill koppla till ditt konto och klicka på Uppdatera.

  Hur fixar du ett nätverksfel på Amazon Fire Stick?

 • Se till att din Fire Stick är ansluten till internet…
 • Din nätverksanslutning måste återställas…
 • Testa om möjligt ditt 2,4 GHz-nätverk.
 • Se till att du har en trådbunden Ethernet-anslutning…
 • Du bör starta om din nätverkshårdvara…
 • Du kan starta om din Fire Stick genom att följa dessa steg…
 • Se till att ditt VPN är korrekt konfigurerat…
 • Du bör avregistrera ditt Amazon-konto.
 • Kan jag använda min Amazon Fire Stick i ett annat land?

  Att resa utanför USA kräver användning av eldstäder. Amazon driver tolv globala sajter från och med 2019 för att nå så många människor som möjligt. För det mesta kan Firesticks användas när du reser utomlands (med en pålitlig internetanslutning).

  Kan du ändra Amazon Fire Stick-konto?

  Du kan registrera ett annat Amazon-konto genom att välja Amazon-konto på skärmen och sedan välja Avregistrera. Genom att ta bort Fire TV-enheten från Amazons lista kommer allt innehåll som är kopplat till respektive Amazon-konto att tas bort. Om du vill omregistrera din Fire TV med något Amazon-konto du har valt, välj Registrera när du har avregistrerat det.

  Varför fortsätter min Firestick att säga fel?

  Du bör rensa appens data och cache om du ser detta meddelande: Gå till Inställningar på enhetens startskärm och välj appen. Felmeddelandet visas om du väljer appen där den visas. Om du väljer “Rensa data” och “Rensa cache” rensas dina data.

  Varför fungerar inte Amazon Fire Stick?

  Du kan använda anslutningsutrustningen som följde med din Fire TV-enhet för att starta om den. Anslut Fire TV-enheten till HDMI-porten efter att den har kopplats bort från HDMI-porten. Om din HDMI-kabel eller HDMI-hubb (ingår ej) behöver bytas ut, prova det.

  Kan jag ändra Prime Video Country?

  Du kan ändra dina Amazon-inställningar till ett annat land genom att gå till Konton och listor och klicka på Ditt innehåll och enheter. För att komma åt inställningarna för land/region, klicka på Inställningar och tryck på nedåtpilen. Du kan ändra dig genom att klicka på Ändra. Klicka sedan på Uppdatera när du har angett en amerikansk adress.

  Är Prime Video Region låst?

  Amazon Prime Videos regionlåsta?? ja! Det finns begränsade Amazon-titlar tillgängliga för dem som bor i specifika länder. Det amerikanska biblioteket är tillgängligt för amerikaner, medan det indiska biblioteket endast är tillgängligt för indier.

  Hur ändrar jag min plats på Amazon?

  Du kan komma åt dina inställningar genom att klicka på Hantera ditt innehåll och dina enheter. Gå till avsnittet Landsinställningar och klicka på Ändra. Klicka på Uppdatera när du har valt eller angett din adress.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button