Hur fixar jag aktiveringsfel i Windows 8.1?

Aktivera och öppna cmd i administratörsläge (högerklicka på cmd -> Kör som administratör) och kör kommandot som “sfc /scannow” och klicka sedan på OK. Du kommer att kunna använda Windows 8 igen efter att du har startat om din dator.

1 Aktiveringsmeddelande?

På din skärm hittar du den till vänster. “Windows Activation” kan nås genom att klicka på rutan. I avsnittet “Säkerhetsmeddelanden” kan du hitta denna information. Genom att klicka på den här rutan kommer du att kunna ta bort aktiveringsmeddelanden från systemet.

1 Är inte aktiverad?

Installationsprogrammet kräver inte att du aktiverar Windows 8 innan du kan fortsätta med installationen. Det är sant att det kräver att du anger en giltig Windows 8-nyckel innan du kan fortsätta. Installationen går alldeles utmärkt utan internetanslutning (eller att ringa Microsoft) eftersom nyckeln inte är aktiverad vid installationstillfället.

Hur fixar jag felkoden Oxc004f074?

 • Ange slui 4 genom att trycka på Win-tangenten + R och skriv sedan in det.
 • För att öppna fönstret Inställningar, håll ner Win-tangenten och I samtidigt.
 • Klicka sedan på Aktivering under Uppdatering & säkerhet.
 • Aktivera via telefon är ett alternativ om din dator inte är aktiverad.
 • Produktaktiveringsguiden bör sedan startas.
 • Hur fixar du Windows Kan inte aktiveras Försök igen senare?

  För att felsöka, klicka på Start, Inställningar, Uppdatering och säkerhet, Aktivering och välj Felsök. De flesta aktiveringsfel kommer att lösas genom att göra det. Du kanske inte ser alternativet Felsökning, vilket betyder att Windows tror att din dator är aktiv. Om du inte redan har gjort det kan det hjälpa att starta om.

  Hur inaktiverar jag permanent Windows-aktiveringsmeddelande?

  Genom att högerklicka på popup-fönstret för Windows-aktivering och välja Ändra kan du inaktivera det. Du kommer att se ett värdedatafönster som säger 1 för DWORD-värdet. I standardläget är automatisk aktivering aktiverad om standardinställningen är 0. Genom att ändra värdet till 1 kommer automatisk aktivering att inaktiveras.

  Hur blir jag av med Aktivera Windows-meddelanden från skärmen?

 • Du kan köra som administratör genom att klicka på start och skriva in CMD högerklicka.
 • Du kan också skriva Windows r i CMD och trycka på enter.
 • Du kan bekräfta om du uppmanas av UAC genom att klicka på Ja.
 • Du kan stänga av testtecknet genom att ange bcdedit -set TESTSIGNING OFF i kommandoradsfönstret.
 • Hur får jag Windows-aktivering att försvinna?

  Aktivera Windows vattenstämpel kan tas bort genom att öppna Windows registerredigerare genom att trycka på Windows + R, skriva regedit och trycka på Enter. Du kan ändra skrivbordsversionen genom att dubbelklicka på värdet “DesktopPaintVersion” i det högra fönstret. Du kan ändra värdet på “1” till “0” genom att klicka på OK.

  Vad händer om Windows-nyckeln inte är aktiverad?

  I Inställningar kommer du att se ett meddelande som säger “Windows är inte aktiverat, men Windows är det nu.” Det går inte att ändra tapeter, accentfärger, teman, låsskärm och så vidare. Det kommer att finnas en nedtonad lista över allt som har med anpassning att göra. Det kommer att finnas några appar och funktioner som slutar fungera.

  1 Behöver du en produktnyckel?

  Det är sant att produktnyckeln för Windows 8 ingår i den förinstallerade versionen. På moderkortet finns ett chip inbäddat med 1 av dessa enheter.

  Hur fixar du att inga nyckelhanteringstjänster kunde kontaktas?

  Det finns ingen nyckelhanteringstjänst (KMS). Klienten kan vara inställd på en specifik KMS-server som kanske inte längre är tillgänglig, vilket kan vara orsaken. Det här problemet kan lösas genom att köra Rensa lagrad KMS-serverapplikation i CCIT Application Catalog eller genom att köra följande två kommandon.

  Hur åtgärdar jag felkoden 0x8007232b?

 • Kommandotolken kan öppnas genom att klicka på Windows Start-ikonen (nedre vänstra hörnet) och skriva “cmd”.
 • Du bör se följande resultat efter att ha skrivit slmgr -ipk följt av din produktnyckel i kommandotolken.
 • Tryck på Enter när du har dubbelkollat ​​nyckeln.
 • Hur fixar du att Windows inte kunde aktiveras?

  Du kan felsöka aktiveringen genom att välja Start > Inställningar > Uppdatering och säkerhet > Aktivering och sedan välja Felsök. Se Använda felsökaren för aktivering för mer information om felsökaren.

  Varför aktiveras inte mitt Windows?

  Försök igen om Windows 10 inte aktiveras även efter att ha upptäckt en aktiv Internetanslutning. Alternativt, vänta några dagar så startar Windows 10 automatiskt. Det är nödvändigt att aktivera din för närvarande installerade kopia av Windows. Om det inte är det kommer du att bli ombedd att ange en produktnyckel.

  Hur åtgärdar jag felkoden 0x8007251d?

 • Applikationen PC Repair kan laddas ner från följande länk: http://www.outbyte.com/en/download/
 • Applikationen bör installeras och startas.
 • Genom att klicka på knappen Skanna nu kan du upptäcka problem och avvikelser.
 • Du kan åtgärda problemet genom att klicka på Reparera alla.
 • Relaterade Artiklar

  Back to top button