Hur fixar jag 0xc00007b-felet på Windows 7 8 &amp?

Här är några metoder du kan prova för att avgöra om de kan hjälpa dig att bli av med det här felet. Din dator bör startas om i början av dagen. 2) Kör din applikation som administratör. Installera din applikation igen. Installera Microsoft igen. Installera om Microsoft Visual C++ Redistributable Packages efter att NET-ramverket har installerats för Windows 7 eller lägre. Windows 7 bör uppdateras.

Vad är anledningen till 0xc000007b-felet?

Ett ogiltigt bildformat är orsaken till Windows-felkoden 0xc000007b. I så fall försöker du starta ett program som körs på ett 64-bitars operativsystem. 32-bitarsversionen av Windows är installerad på din dator.

Vad är 0x000007b?

Det finns en möjlighet att Windows-systemfiler har skadats, vilket orsakar 0x000007b-felet. Systemfilfel kan orsakas av en mängd olika händelser. En ofullständig installation, en ofullständig avinstallation eller en felaktig radering av hårdvara eller applikationer.

Hur fixar jag fel 0xc000007b i Windows 7?

 • Starta datorn igen. Det första du bör försöka är att starta om Windows.
 • Den andra metoden är att uppdatera programvaran.
 • Den tredje metoden är att aktivera administratörsrättigheter.
 • Du kan installera om appen eller spelet med metod 4…
 • Windows kan uppdateras med metod 5…
 • Du kan köra ChkDsk metod 6.
 • Följande metod hjälper dig att installera om DirectX.
 • Varför står det att programmet inte kunde starta korrekt 0xc000007b?

  Ett program som inte kunde starta korrekt (0xc000007b) är antingen ett fel att du inte har hittat några komponenter du behöver för att starta ditt spel, eller att du har laddat ner fel version av operativsystemets drivrutin.

  Vad är orsaken till 0xc00007b-felet?

  Ett Microsoft Visual C++ Redistributable Package är en runtime-komponent som måste användas för att flera applikationer ska köras. Många orsaker bidrar till de korrupta filerna i Microsoft Visual C++ Redistributable Package. Detta kan orsaka felet 0xc000007b. Det är nödvändigt att installera om dessa komponenter i detta fall.

  Vad betyder 0x000007b?

  Det betyder att din PC har inte fungerat och du har fått denna varning. En felkod “0x000007b” kan vara ett resultat av felaktig eller misslyckad installation eller avinstallation av programvara som kan ha lämnat ogiltiga poster i systemelement, vilket kan göra att användare stöter på det här problemet.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button