Hur Firefox 101 gör dina videomöten enklare

firefox © © monticello / Shutterstock.com

Mozilla har precis implementerats Firefox 101. Och om den här uppdateringen är avsedd att vara relativt liten, ger den fortfarande en nyhet som mycket väl skulle kunna glädja stamgästerna av videokonferenser.

Efter att ha förbättrat ljudkvaliteten på dina videokonferenser, fortsätter Mozilla nu att göra korrigeringar i enlighet med dessa linjer med ankomsten av Firefox 101.

Firefox vill förenkla dina videokonferenser

Den 31 maj rullade Mozilla ut den helt nya versionen av sin berömda webbläsare. Firefox, som precis har uppgraderat till version 101.0, passar på att uppdatera sig själv och göra olika säkerhetsrelaterade korrigeringar.

Men i rapporten om ändringarna från Firefox 101, nyligen publicerad av Mozilla, kan vi notera att navigatorn såg sig utrustad med en funktionalitet i samband med videokonferensen. Så här säger stiftelsen: Firefox tillåter nu användare att använda så många mikrofoner de vill på samma gång under en videokonferens. Den mest spännande fördelen är att du enkelt kan byta mikrofoner när som helst (om din konferenstjänstleverantör tillåter denna flexibilitet). »

Som du har förstått kommer du nu att kunna använda flera mikrofoner samtidigt, utan begränsning av antalet. Dessutom kan du även växla mellan dina mikrofoner, vilket avsevärt förenklar ditt liv under till exempel dina Zoom- eller Microsoft Teams-möten. Denna nyhet verkar helt anekdotisk för vissa, men den kan mycket väl tillfredsställa älskare av fjärrmöten.

firefox

Att ladda ned

firefox

  • Sköts av en stiftelse
  • Gratis och säker
  • Snabb

Firefox är fortfarande med i racet och det är i slutändan den äldsta webbläsaren som har kunnat återuppfinna sig själv under decennierna tack vare en ständigt hängiven community.

Firefox är fortfarande med i racet och det är i slutändan den äldsta webbläsaren som har kunnat återuppfinna sig själv under decennierna tack vare en ständigt hängiven community.

Om samma ämne:
Dessa två webbläsare har över en miljard användare var

Källa: Mozilla

Relaterade Artiklar

Back to top button