Hur får man Xiaomi Mi Mix-stilen böjd skärm på vilken Android som helst utan root?

Xiaomi Mi Mix bullrade mycket på den tiden, men framför allt ville andra användare ha den böjda skärmen som den visade på sin modell.

Detta på grund av stilig finish att den projicerade, vilket fick många att eftertrakta det kinesiska märkets mobiltelefon.

Numera är det möjligt att ladda ner och installera iphone kamera på Android och till och med av konvertera WhatsApp till Android i iPhone-stil med dess emojis så varför kunde inte slutet av denna handledning vara genomförbart.

Även om det var lite dyr utrustning hade inte alla råd att köpa en. Men tack vare Android-teknik och dess funktioner han är ibland möjligt att simulera aspekter av andra telefoner .

Att göra det är enkelt, eftersom det finns en applikation som låter användaren leka med storleken på skärmen, från denna text berättar vi vilken och hur man gör det.

Ha den böjda skärmen på Xiaomi Mi Mix med Cornerfly

Först och främst bör det specificeras att man kommer att ha känslan av att ha en böjd skärm på sin plattskärmsmobil, eftersom ändringen gäller programvaran för din mobiltelefon, inte själva skärmen. .

Som nämnts tidigare kommer hobbyapputvecklare alltid med plattformar som simulerar olika funktioner.

Ett exempel på detta är de berömda “Launcher” eller standardmenyer, som är de som datorer använder som standard för att organisera sitt innehåll.

Precis som det finns andra som utför olika funktioner genererar många ändringar i meddelanden, menystil, ikoner, bakgrunder, bland annat.

Enkelt uttryckt handlar de om utseende, så det är inte tokigt att tro att det finns en som kan simulera Xiaomi Mi Mix-skärmen.

Vad är det där? Den som gör det lättare att ha det kinesiska lagets böjda skärm kallas ” hörnfluga och låter dig bland annat konfigurera kantstyling.

Skaffa Cornerfly

Detsamma kan erhållas både i sin gratisversion och » Premie ”, alltså den som ska betalas. Men båda fungerar på samma sätt.

Som kan laddas ner i » Google Play Butik “, som är Android-butiken, genom att hitta den direkt efter namn i sökfältet

Ge Cornerfly tillåtelse

Så snart applikationen har laddats ner och installerats fortsätter vi att trycka på dess ikon för att komma åt den och därmed få den önskade böjda skärmen.

När han går in kommer han att ställa någon form av säkerhetsfråga eller ställa in auktoriseringsprotokoll som fritt kan modifieras.

Självklart, du måste säga ja till allt för att fortsätta med ansökan så det här visar oss två alternativ att acceptera.

Om dessa tillgänglighetsbehörigheter inte är aktiverade skickar programmet användaren till denna sektion för att göra detta, där de kan ge dem genom att navigera ner och söka efter programmets namn.

Detta gjort, han kommer att returneras till skärmen och till Cornerfly-knappen en bock eller ‘visas Kolla upp “, till vilken den kommer att överlämnas för att gå vidare.

Nästa sak är att ge Nästa till alla bilder den visar och med det ska utrustningen ha den böjda skärmen byggd.

Dessutom, genom att vara i applikationen i fråga, låter den dig anpassa andra saker i förhållande till skärmen på smarttelefonen.

Du kan ändra de mottagna meddelandena där, såväl som uttalet av kurvan, men detta kan endast ändras fritt i den betalda versionen.

På samma sätt, från varningsskärmen, kan du se ett avsnitt som låter användaren göra det aktivera och avaktivera effekten snabbt .

Det fungerar inte bara på mobiltelefonens skärm eller meny, utan även i andra appar som Instagram eller Facebook .

Vanliga misstag med Cornerfly

Många användare har uttryckt en gemensam oro angående detta program. Och, när du arbetar i bakgrunden slutar effekten att fungera .

Påstår att appen inte kan vara aktiv för länge utan att stängas av omedelbart på mobiltelefonen.

Detta kan bero på ett energisparproblem. Det är väl ingen hemlighet vissa smartphones stoppar bakgrundsappar för att spara ström .

Därför rekommenderas det att kontrollera att det inte finns någon batterioptimering aktiverad eller program som kör den, så att applikationen fortsätter att fungera normalt.

Relaterade Artiklar

Back to top button