Hur får man upp till 10 GB onlinelagring gratis från pCloud?

pcloud_1600

Oavsett om det är av professionella eller personliga skäl behöver vi allt mer lagringsutrymme. Demokratiseringen av distansarbete samt ökningen av hastigheten på våra inhemska internetanslutningar driver oss att lagra allt mer omfattande filer. Onlinelagring, även känd som Cloud, är en bra lösning för att övervinna detta problem, samtidigt som den är väldigt praktisk för att överföra och komma åt filer från olika enheter.

Se det kostnadsfria 10 GB pCloud-erbjudandet (utan förpliktelse)

10 GB gratis onlinelagring

pCloud är en mycket ansedd leverantör på onlinelagringsmarknaden, av flera anledningar. Först av allt, säkerhet och konfidentialitet är prioriterade, användningen av AES 256-bitars krypteringsprotokoll i kombination med en TLS/SSL-kanal säkrar dina filer och gör dem praktiskt taget immuna mot brute force-attacker. Servrarna finns i Europa och företaget är baserat i Schweiz, så du kommer också att dra nytta av toppen av personuppgiftslagarna.

Fildelningsfunktioner är också tillgängliga, så att du kan skapa en delad mapp med flera personer för ett gruppprojekt eller generera en nedladdningslänk för en fil som finns på ditt moln. Det är till och med möjligt att skapa en filförfråganlänk, vilket gör att personen som du delar länken till kan ladda upp en fil direkt till ditt lagringsutrymme.

För att njuta och upptäcka alla dessa funktioner erbjuder pCloud dig 10 GB gratis lagringsutrymme, för detta behöver du bara skapa ett konto. Du tar därför ingen risk när du provar tjänsten och kan till och med använda denna lilla lagring så länge du vill, så tveka inte.

LifeTime Premium 500 GB-erbjudandet till försäljning för €175 istället för €480

De 10 GB gratis lagringsutrymmena är perfekta att prova och de är väldigt praktiska, men de kommer snabbt att begränsas om du till exempel vill utnyttja säkerhetskopieringsfunktionen för dina filer. För detta erbjuder pCloud för närvarande -65 % på sitt 500 GB Lifetime-erbjudande, det vill säga €175 istället för €480. Detta är en engångsbetalning som garanterar tillgång till 500 GB lagringsutrymme för livet.

Detta större utrymme gör att du kan dra fördel av att ladda upp stora filer, eftersom pCloud inte lägger några begränsningar på storleken på filerna du kan ladda upp till ditt utrymme. Den kontinuerliga säkerhetskopieringen av vissa filer på din dator kan också användas. Du kan faktiskt välja ett utrymme som automatiskt kopieras till ditt moln med varje ändring, för att vara säker på att aldrig förlora dina viktiga filer.

Se erbjudandet pCloud LIFETIME Premium 500 GB för 175€

Observera också att pCloud är en plattformsoberoende lösning, och du kommer enkelt att kunna komma åt din enhet när som helst, var som helst tack vare mobilapplikationen (iOS eller Android), skrivbordsmjukvaran (Windows, MacOS och Linux) och den är till och med möjligt att spara objekt direkt från din webbläsare med tillägget (Chrome, Mozilla Firefox och Opera).

Varför rekommenderar Clubic pCloud onlinelagring?

  • Avancerade fildelningsfunktioner
  • Fördelaktigt livstidserbjudande
  • Plattformsövergripande lösning

Jämförande : upptäck vår jämförelse av den bästa onlinelagringen.

Relaterade Artiklar

Back to top button