Hur får man och får gratis Twitch Prime? – Vilka fördelar ger det dig?

Twitch är den bästa plattformen för streaming och inspelning av videospel som finns idag, eftersom det erbjuder många fördelar för de som går med. En sådan förmån är Prime, som låter dig göra din streamingupplevelse mer komplett . Det är därför du idag lär dig hur du skaffar och har Twitch Prime gratis?

För om något behöver göras så måste det göras så bra som möjligt, och det gäller streaming, för när du aktiverar Prime-versionen av Twitch-plattformen, du kommer att dra nytta av stort av en rad fördelar (vilket kommer att beskrivas nedan. ) som hjälper dig att växa på plattformen så att du kan tjäna pengar mer effektivt twitch stream .

Hur får man och får gratis Twitch Prime?

Nu är det första du bör veta att du inte kan få och ha Twitch Prime gratis, åtminstone inte för alltid, för för att kunna njuta av denna tjänst måste du betala Amazon Prime-prenumerationen (obligatoriskt), vilket kostar 4 euro.

Du kan dock njuta av den här tjänsten gratis i 30 dagar eller en månad, eftersom det finns en testversion som du kan använda bara genom att ha ett Amazon-konto och ett Twitch-konto.

För att aktivera detta test måste du först gå till Twitch officiella sida inuti den måste du trycka på knappen som heter “Test Prime” (som finns i den övre raden), denna åtgärd kommer att omdirigera dig till en annan sektion där du måste trycka på “Starta min testperiod”.

Detta kommer att skicka dig till Amazon, där du måste skapa ett konto eller logga in om du i har redan en. Sedan måste du följa stegen som anges på skärmen för att slutföra länkningsprocessen (vanligtvis trycker du bara på en bekräftelseknapp som visas efter att du har angett kontot).

Med detta kan du återgå till Twitch, där du nu kommer att se en vit krona som tillhör Prime-medlemmarna. Det bör noteras att även om detta är ett test kommer du att dra nytta av alla fördelar som det vanliga abonnemang ger dig.

Fördelarna med Twitch Prime framtidens prenumeration

Nu när du vet hur du skaffar och har Twitch Prime gratis, är det dags för dig att se vad som är de förmåner du får genom att teckna till denna underbara tjänst (som verkligen är värt det)

Första förmånsfria spel varje månad

Du kan få ett gratisspel varje månad, vilket ger dig samma Amazon. dessa kommer från deras spelbibliotek (det finns massor av bra titlar där ute), och att ladda ner dem är lika enkelt som att trycka på en knapp.

Andra exklusiva bytet

Den andra anmärkningsvärda förmånen är startpaketen och specialbyten för varje spel. Eftersom Amazon kommer att ge dig skinn för dina karaktärer och vapen av alla spel i dess katalog (inte bara de du har).

Tredje förmånsprenumerationer och anpassning

Den tredje fördelen är kanske en av de bästa, eftersom du burk du prenumerera gratis (en gång) på valfri Twitch-kanal från ditt val, och utöver det kommer du att få exklusiva uttryckssymboler för din chatt, olika färgalternativ, bland många andra anpassningsaspekter.

Fjärde extra förvaringsförmån

Sist men inte minst i denna lista är det faktum att lagringen av dina Twitch-videor kommer att öka från 14 dagar till 60 dagar så att alla kommer att kunna se dem mycket längre.

Där har du, med det, du vet tillräckligt för att säga att du vet hur man får och har twitch prime gratis, och du vet också vilka fördelar den här betaltjänsten erbjuder dig. Nu behöver du bara gå till sidan och anlita Prime.

Kom ihåg att Twitch är mycket mer än bara en plattform för att se livesändningar, så det skadar inte att leta efter mer information om det, till exempel: hur gör en live från datorn med Twitch utan lagg . För det är inte bara roligt att titta på, det är också roligt att streama.

Relaterade Artiklar

Back to top button