Hur får man Amazon prime gratis och dra nytta av Prime Day flash-försäljning?

Medan försäljningen är i full gång lanserar Amazon sin Prime Day den 12 och 13 juli och kommer att erbjuda galna kampanjer till Amazon Prime-medlemmar. Inte prenumerant ännu? Vi förklarar för dig varför det är dags att dra nytta av det nu… helt gratis!

primeday

Det är nu en vana, Amazon lanserar sin Prime Day i mitten av sommarrean 2022. Prime Day 2022 kommer att äga rum den Tisdag 12 juli och onsdag 13 juli. Inte mindre än 48 timmar av oslagbara kampanjer över hela Amazon-katalogen. På programmet, tusentals kampanjer på smartphones, 4K-tv, bärbara datorer, Bluetooth-hörlurar och hörlurar och anslutna objekt.

Men se upp, om du vill dra fördel av flashförsäljning måste du först vara det Amazon Prime-medlem. Är du inte medlem ännu? Få inte panik, du kan bli det väldigt enkelt med några få klick och till och med dra nytta av en gratis 30-dagars provperiod.

Njut av gratis Amazon Prime i 1 månad

Hur blir man en Amazon Prime-medlem?

Vill du också ta del av Prime Day-erbjudandena? Inget kan vara enklare, bara prenumerera på Amazon Prime. Goda nyheter, det tar bara några sekunder och framför allt drar du nytta av en 30 dagars gratis provperiod! Nu är det perfekta tillfället att prenumerera på Amazon Prime och dra nytta av Prime Day 2022 flashförsäljning.

Prenumerera på Amazon Prime om 2 minuter:

Först och främst behöver du ett konto på Amazons webbplats. För detta är inget särskilt komplicerat, du behöver bara gå till Amazon.fr och skapa ett användarkonto.

När ditt Amazon-konto har skapats, gå till Amazon Prime här: Amazon Prime för att bli medlem i programmet. Sidan erbjuder dig sedan att välja mellan två formler:

 • Amazon Prime för 49 € per år
 • Amazon Prime för 5,99 € per månad
amz2

Njut av gratis Amazon Prime i 1 månad

Det spelar ingen roll om du väljer årsformeln eller månadsabonnemang, vet att dessa två erbjudanden är icke bindande. Så du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Goda nyheter för dem som aldrig har prenumererat på Amazon Prime, du får en 30-dagars gratis provperiod. Detta är en utmärkt lösning för att dra nytta av de bra erbjudandena och kampanjerna på Prime Day. Förutom att få tillgång till dessa exklusiva flashförsäljningar kommer du även att kunna dra nytta av alla fördelar som ingår i Amazon Prime-prenumerationen.

Och om du är student tänker Amazon också på dig och erbjuder dig samma Amazon Prime-erbjudande, men som student drar du nytta av en 90-dagars gratis provperiod på Amazon Student-programmet!

Från och med nästa 12 juliupptäck alla erbjudanden och snabbrea Amazon Prime Day:

 • Alla Prime Day Tech Deals
 • Alla Prime Day IT-erbjudanden
 • Alla Prime Day Amazon-enhetserbjudanden
 • Alla Prime Day Smartphone-erbjudanden
 • Alla Prime Day Laptop-erbjudanden
 • Alla Prime Day-erbjudanden för hörlurar och öronsnäckor
 • Alla Prime Day-videospel och konsolerbjudanden

Vilka är fördelarna med Amazon Prime?

Om att vara en Amazon Prime-medlem är det ultimata villkoret för att kunna dra nytta av Prime Day flash-försäljning, innebär att bli medlem i Amazon-tjänsten också att dra nytta av flera fördelar under hela prenumerationen:

 • Fri prioriterad leverans inom 1 arbetsdag i Frankrike och Belgien
 • Prioriterad åtkomst 30 minuter före den officiella starten av flashförsäljningen
 • En gratis prenumeration på Prime Video-streamingtjänsten
 • En prenumeration på Prime Music med inte mindre än 2 miljoner titlar att lyssna på
 • En Prime Reading-prenumeration för att upptäcka tusentals litterära verk
 • Gratis videospel och en gratis prenumeration på en Twitch-kanal med Prime Gaming-tjänsten som ingår i Amazon Prime

Njut av en gratis månad med Amazon Prime-tjänst

Om du fortfarande undrar, med Prime Day bara några dagar bort, är det nu den perfekta tiden att registrera dig för Amazon Prime och få tillgång till de bästa Prime Day-erbjudandena.

Och glöm inte, om du någonsin inte är nöjd med erbjudandet, är du alltid fri att säga upp din prenumeration när du vill, även i slutet av provperioden.

Relaterade Artiklar

Back to top button