Hur får du programuppdateringar för 2016 Ford Fusion?

Du kan göra detta både i ditt fordon och genom att logga in på din FordPass-app eller Ford Owner-konto. Gå till menyn Inställningar i ditt fordon och välj Systemuppdateringar. Appen kommer att varna dig när en mjukvaruuppdatering är tillgänglig på din startskärm.

Hur uppdaterar jag min 2016 Ford Fusion?

Ägare av programvara kan uppdatera sina kunders programvara genom att besöka dem. Besök en återförsäljare eller ladda ner programvaran från Ford.com för att installera den med en USB-enhet. Uppdateringen kan automatiskt laddas ner till kunders fordon som är Wi-Fi-aktiverade och har ett Wi-Fi-nätverk.

Kan du uppdatera 2016 Ford Sync?

Den nya versionen av SYNC 3 är tillgänglig för Ford-fordon som släpptes under modellåren 2016 och 2017. Den andra metoden är att ladda ner till en USB-enhet, besöka en återförsäljare eller ansluta till Internet automatiskt. Ägare av programvara kan uppdatera sina kunders programvara genom att besöka dem. Besök en återförsäljare eller ladda ner programvaran från Ford.com för att installera den med en USB-enhet.

Tar Ford betalt för programuppdateringar?

Programmet kommer att ge ägare gratis uppdateringar över deras trådlösa hemnätverk. Kostnaden för mobiluppdateringar har inte meddelats. Ford Motor Company. Enligt företaget kommer det att kunna uppdatera nästan alla fordonsdatorsystem när systemet väl är aktivt.

Hur uppdaterar jag min Ford Sync-programvara?

 • Ditt fordon ska nu vara påslaget.
 • Du kan hitta tillförlitliga Wi-Fi-nätverk i Inställningar > Wi-Fi.
 • Du måste ange ditt lösenord när du har valt ditt nätverk.
 • Du kan sedan trycka på Sök efter uppdateringar nu när du är ansluten till Internet. Gå tillbaka till Inställningar och välj knappen Allmänt och tryck sedan på Automatiska systemuppdateringar.
 • Vilken version av Sync har en 2016 Ford Fusion?

  SYNC 3. 2016 ersatte SYNC 3 MyFord Touch som premium infotainmentalternativ.

  Kan min Ford Sync uppgraderas?

  Ett unikt hård- och mjukvarusystem är en del av SYNC 3-systemet. Det är dock omöjligt att uppgradera mellan SYNC-hårdvaruversioner. Med andra ord, om ditt fordon har SYNC 1 eller 2 (MyFord Touch), kan du inte uppgradera till SYNC 3.

  Hur uppdaterar jag Sync 3 på min 2016 F150?

 • SYNC 3-systemet måste vara påslaget.
 • Du kan hitta tillförlitliga Wi-Fi-nätverk i Inställningar > Wi-Fi.
 • Ditt nätverk ska väljas och ditt lösenord ska anges.
 • Du kan välja alternativet “Allmänt” när du har anslutit.
 • Du hittar alternativet “Automatiska systemuppdateringar” under Allmänna inställningar.
 • Tar återförsäljare betalt för programuppdateringar?

  Återförsäljare bör inte ta betalt för uppdateringar. Det är viktigt att du inkluderar alla programuppdateringar som ingår i garantin för din produkt.

  Är uppdateringar av fordonsprogramvara gratis?

  Programuppdateringar är vanligtvis gratis om de korrigerar ett problem som täcks av garantin, åtgärdar ett problem med utsläppssystem eller är en del av ett säkerhetsåterkallande. Det är inte ovanligt att mjukvaruuppdateringar utförs på ägarens krona, men inte förrän fordonet är utom garantin.

  Hur mycket kostar en synkroniseringsuppdatering?

  Nedladdningen av SYNC 3 är gratis. Ett SYNC-ägarkonto måste vara aktivt för att kunna använda tjänsten. Det är möjligt att anmäla sig eller registrera dig här om du inte har en.

  Kan jag uppdatera min Ford Sync själv?

  Anslut din USB-enhet till din Ford-fordons port och tryck sedan på “Meny”-knappen på ditt gränssnitt för att komma åt menyn. Du kan göra detta genom att bläddra till “SYNC-Settings” och klicka på “OK”. Scrolla sedan ned till “Installera på SYNC” och tryck på “OK” när du uppmanas. Uppdateringsprocessen kommer att slutföras när Ford har tagit emot din installationsinformation.

  Hur lång tid tar det att uppdatera Ford Sync?

  Det är nödvändigt att ha ditt VIN på fil för att uppdatera ditt fordon. Under installationen kan SYNC-systemet ibland startas om under 60-90 sekunder, men fordonet kan fortfarande köras. Det tar cirka 30 minuter från det att du startar uppdateringsprocessen tills du är klar.

  Hur vet jag om min Ford Sync behöver uppdateras?

 • Ditt SYNC-ägarkonto måste vara inloggat.
 • Sidan SYNC Software Updates finns här.
 • När du ser ett meddelande som säger “Du har nyligen laddat ner en uppdatering”, välj Bekräfta uppdatering. Du kommer att bli ombedd att rapportera din senaste lyckade installation så att vi kan hålla dig informerad när nya uppdateringar är tillgängliga.
 • Relaterade Artiklar

  Back to top button