Hur Facebooks “skärmdelning”-alternativ fungerar i Messenger-videosamtal

I denna tekniska värld full av häpnad producerad av kommunikation i sociala nätverk vi tröttnar aldrig på att bli överraskade av majestät i driften av befintliga och nya applikationsverktyg, varje gång kan vi göra mer och mer.

Dagens verktyg är alternativet för “skärmdelning” under ett videosamtal i Messenger Facebook-meddelandeapplikation. Vi kommer att förklara hur det används och hur det fungerar i denna globaliserade värld. Om du vill lära dig det, fortsätt läsa.

Vad är ett Messenger-videosamtal?

Facebook har stuckit ut för uthålligheten i att förbättra digitala kommunikationsmedier för användare, att kunna koppla samman människor från hela världen med endast en enhet som tillåter installation och öppning av detta så välkända sociala nätverk av alla.

Chattalternativ är de mest använda på Facebook; Det här är fönster som vi kan öppna i vårt konto för detta sociala nätverk och genom det, med hjälp av ett tangentbord, är det möjligt att starta en konversation med vem som helst i världen, och det är inte allt.

Det sociala nätverket Facebook har det speciella med att ha en mycket effektiv budtjänst och, utan tvekan, lekfull för användare som tenderar att umgås; Denna tjänst tillhandahålls via en plattform som även kallas Messenger.

Denna meddelandeapplikation används för att passera den berömda messenger videosamtal och den används både för mobiltelefoner och för ringa videosamtal på facebook från pc.

Det är en programvara utformad för att starta konversationer som, förutom att göra det skriftligt, den live audiovisuella rutten kan användas, genom ett videosamtal, där människor kan se i realtid och prata med varandra.

Hur fungerar ett videosamtal på Facebook Messenger?

Som vi inleder ett samtal om facebook messenger visas ett fönster i gränssnittet för vårt konto, med vilket det är möjligt att kommunicera med en eller flera personer samtidigt, och att skicka informationen, antingen ett meddelande av socialt intresse, eller en bifogad fil, till alla.

Detta sändande av information kan göras på det sätt som redan beskrivits i föregående stycke, t.ex audiovisuell kommunikation i realtid, kallat videosamtal.

Driften av ett videosamtal på Facebook Messenger är relativt vanligt, och proceduren är liknande för alla meddelandeprogram, du behöver bara ha en kamera och en mikrofon på enheten med appen eller det sociala nätverket aktivt.

Förutom att ringa ett gruppvideosamtal med hjälp av SOMA Messenger-appen eller andra tekniska medel, förfarandet är liknande; och även ta eller ta ett videosamtal på whatsapp det är en unik och gemensam mekanism att göra det från Facebook Messenger.

Videosamtal på Facebook Messenger är dagens våg eftersom det är en plattform för att umgås med en unik upplevelse. De har mångsidiga verktyg för att ge det någon användning, även i förklaringsfältet, ett av dem är “skärmdelning” i själva videosamtalet.

Hur man “delar skärm” i Facebook Messenger-videosamtal?

Och vi kommer till alternativ eller verktyg vilket nyligen har väckt häpnad, men i ordets bästa mening, hos var och en av de användare som har Facebook Messenger och spenderar en stor del av sin tid på videosamtal.

Detta är Facebooks “skärmdelning”-alternativ för ett videosamtal, och det kan göras på från vilken enhet som helst utrustad med ovanstående funktioner.

Nu, hur fungerar detta verktyg och vad det kan användas till är något enkelt att förklara. När vi är på ett videosamtal har vi olika alternativ, bland vilka (i samtalsmenyn, där du kan hitta alternativet för mikrofon och kamera) är alternativet för skärmdelning.

Vi går till det här alternativet och vi kan visa personen, eller personerna, vad som står på vår skärm i realtid uppenbarligen ta bort den genererade bilden av vårt ansikte; detta kan användas för att förklara eller visa vad som helst på skärmen.

Om du inte har rätt verktyg plats, du kan behöva sättafacebook messenger dag på din Android eller iPhone.

Relaterade Artiklar

Back to top button