Hur erbjuder man dematerialiserade videospel?

TV-spel

Vi känner alla en person för vilken den perfekta presenten, till jul eller födelsedag (eller till och med utan någon speciell anledning) är ett videospel. Och med utvecklingen av dematerialiserade spel har det aldrig varit så enkelt och så snabbt att erbjuda ett sådant. Men hur vet du vilken butik du ska gå till, och hur kan du vara säker på att göra det rätt så att presenten kommer i rätt händer, vid rätt tidpunkt?

Det råder ingen brist på officiella webbplatser och applikationer dedikerade till köp av videospel och var och en har sin egen specialitet. Här hittar du våra guider för att erbjuda ett spel på de viktigaste officiella plattformarna och erkända sajterna med några få klick!

Topp 10 bästa videospel 2021

vampire the masquerade bloodlines 2

Får du slut på idéer att erbjuda (eller ha råd med) ett videospel? Upptäck JVFR-utbudet av de bästa titlarna och licenserna som släpptes 2021! Oavsett om du letar efter ett PC- eller konsolspel, co-op eller singleplayer, det välkända eller det mindre kända, så finns det perfekta spelet här. Ett urval gjort av entusiaster, för entusiaster.

Att välja rätt butik för att erbjuda ett spel

Om du redan är bekant med marknaden för videospelsplattformar har du märkt genom att ta en titt på denna sammanfattning att vissa spelare inte finns med på listan. Anledningen är ganska enkel: de tillåter inte att spel erbjuds.

Epic Games Store, till exempel, även om den existerade i några år redan, har fortfarande inte utvecklat den här funktionen (men har noterat det i sin färdplan). Ubisoft Connect, det nya namnet på Uplay, tillåter inte att du köper eller erbjuder videospel till dina vänner heller. När det gäller PlayStation Store och Nintendo eShop, om de inte tillåter dig att köpa spel direkt på deras plattform, får de inte glömmas bort eftersom det är lika enkelt att köpa presentkort på handelssidor!

Hur erbjuder man ett dematerialiserat videospel med några få klick?

  • Gåva ett videospel på Steam
  • Erbjud ett videospel på Good Old Games
  • Present ett videospel på Humble Store
  • Present ett videospel på Origin/EA Desktop
  • Gåva ett videospel på Battle.net
  • Presentera ett videospel på Itch.io
  • Presentera ett videospel på Microsoft Store
  • Ge bort ett PlayStation-presentkort eller PlayStation Plus-medlemskap
  • Ge ett Nintendo presentkort eller Nintendo Switch Online-medlemskap

Relaterade Artiklar

Back to top button