Hur du uppdaterar din Savant Smart Home-programvara

Om du har ett smart hem från Savant vet du att det är ett utmärkt sätt att automatisera ditt hem och göra ditt liv enklare. Men visste du att du även kan uppdatera programvaran på ditt Savant-system?
Det är faktiskt ganska enkelt att göra, och det är en bra idé att hålla din programvara uppdaterad så att du kan få ut det mesta av ditt Savant-system. Här är en snabbguide om hur du uppdaterar Savant smarta hemprogramvara.

Savant Pro 9 kan erhållas genom att följa stegen som beskrivs nedan. Innan du börjar använda din enhet, se till att den är utrustad med Bluetooth 4. Om Bluetooth inte fungerar korrekt på din mobila enhet, försök att stänga av och slå på den igen i inställningsmenyn. Savant är tillgängligt för Android- och iOS-enheter. På så sätt fungerar Savant Host som hjärnan, vilket gör att Savant-appen kan kommunicera med andra Savant-enheter. Du kan använda en bild för att styra rörelsen för ditt rums kontroller med Savants TrueImage iPad-app. Savants gränssnitt är lättare att använda än Control4, även om Control4s gränssnitt är mer intuitivt.

Hur återställer jag min Savant Host?

Kredit: support.savant.com

Innan du kan fabriksåterställa Savant Host, sätt försiktigt in ett gem i Legal-storlek i hålet (på baksidan av Host) och lysdioden blinkar rött tills den börjar blinka. För att kunna utföra återställningen måste värden vara ansluten till och påslagen.

Om du vill återställa en enhet, till exempel en lampkontroll, måste du först radera den från ditt Savant Home. Vi rekommenderar att du tar kontakt med Savant Support om power cycling inte löser ditt problem. För att återställa en Savant Host, för in den raka änden av ett gem i enhetens nålhål. För att återställa en Savant Remote, tryck och håll ned strömknappen i 5 sekunder. En enhet som har återställts genom att trycka på återställningshålet eller återställningsknappen på fjärrbasen, lampkontrollen eller Savant Blaster kommer att återställas. När en enhet har lagts till men ännu inte har installerats måste den återställas.

Vad är Savant Home Automation?

Kredit: www.techupyourhome.com

Det finns inget definitivt svar på denna fråga, eftersom det finns en mängd olika sätt som smart hemautomation kan definieras på. Generellt sett hänvisar savant hemautomation till användningen av teknik för att automatisera och hantera olika aspekter av hemmet, såsom värme, kyla, belysning, säkerhet och underhållningssystem. Detta kan göras via en central kontrollpanel eller en mobilapp, och kan ofta anpassas efter husägarnas specifika behov och preferenser. Medan termen “savant” ibland används för att beskriva de som är särskilt skickliga eller kunniga inom ett visst område, syftar det i detta sammanhang helt enkelt på att hemautomation kan göra livet enklare och bekvämare för alla.

Savant är en av de största aktörerna på marknaden för smart hemautomation. Dessa klädesplagg är ett utmärkt val för konsumenter som letar efter en bra affär på en budget som sträcker sig från medelstora till högklassiga. Det finns förinställda scener, scheman för belysning och skärmar, anpassade glödlampor med miljontals färger och snygga belysningsväggar. Savant Power, deras andra marknadssegment, omfattas också av Savant. Som ett resultat av denna teknik är ditt hems elektriska system i det tjugoförsta århundradet. Det finns kameraflöden och videodörrklockor du kan se i appen, samt ljud- och videokommunikation via en intercom, aktivera/avaktivera systemet, låsa/låsa upp dörren och öppna garageporten.

Hur mycket kostar ett Savant-system?

Ett av de mest anpassningsbara alternativen för installation är ett Savant-automationssystem. Systemet börjar på $1 600 och är tillgängligt i en mängd olika konfigurationer för att passa dina behov av underhållning, lyx och säkerhet i ditt hem.

Savants termostat kommer att finnas att köpa under fjärde kvartalet 2017. När den väl har laddats ned låter Savant-appen användare styra sitt hemautomationssystem. Savant och Resideo har samarbetat för att underlätta integrationen av Honeywell Home T-seriens termostat med Savants kontrollplattform. Savant Systems, LLC har lagt till Philips Hue LED-belysningsstöd till sin senaste version. Flera Hue-lampor kan styras samtidigt, eller så kan en anpassad ljusscen skapas för varje Hue-lampa utöver standardljusscenerna. Förutom Savant Smart Hosts och Savant Metropolitan-belysning kommer First Texas Homes att inkludera Ecobee-integration. Människor missar ofta smart kabeldragning för ett kabelsystem som en kabel-TV.

Det är ett ledningssystem som du kan använda för att integrera all smart teknik i ditt hem till ett. Smart kabeldragning kan vara ganska kostnadseffektivt. Smarta hem är sårbara för hackare eftersom de är kopplade till internet.

Savant: Det bästa smarta hemsystemet man kan köpa för pengar

Ett komplett paket kostar $1 699 i USA och inkluderar den nya Smart Host (som kostar $799 US). Genom att distribuera den i flera rum i hemmet har Savant sänkt kostnaden för en lösning till så lite som $1 000 per rum.
Savants pris är definitivt motiverat. Dessutom är utrustningen gjord av högkvalitativa material och fjärrkontrollen och appen är enkla att använda för slutanvändaren. Det har aldrig varit några problem med min uppgradering.

Vad integreras Savant med?

Savant integreras med ditt hems belysning oavsett om det är inomhus eller utomhus. Den har förmågan att ansluta olika typer av lampor, såsom lysdioder som kan justeras för att passa dina specifika färgtemperaturkrav under dagen baserat på ditt humör, preferenser och aktiviteter, såväl som andra systemfunktioner.

Integreras Ring med Savant?

Med den uppdaterade Savant Security-tjänsten kan professionella X-line-produkter från Ring nu integreras, vilket gör alla Savant Home ännu säkrare och bekvämare.

Integreras Savant med Nest?

Savants produktlinjer har nu certifierats som Works with Nest som ett resultat av företagets partnerskap med Nest. Kunder kan använda Nest Thermostat för att säkerställa att deras hem alltid är inställd på den idealiska temperaturen genom att integrera den med deras hemautomationssystem.

Savant Smart Home Software

Savant smart hemmjukvara är en plattform som låter användare styra hemmets belysning, temperatur, säkerhet och underhållningssystem från en enda central plats. Programvaran är designad för att vara intuitiv och enkel att använda, med en mängd funktioner som gör den till ett mångsidigt verktyg för att hantera ditt hems miljö. Savant smart hemmjukvara är ett utmärkt val för dem som vill ha fullständig kontroll över hemmets system, och det är ett prisvärt alternativ för dem som vill uppgradera sitt hems automationssystem.

Savants smarta hemteknik är elegant och enkel på samma gång. Med den kan du styra dina hushållsapparater och elektronik på ett enkelt och effektivt sätt. Även om du inte är hemma kan du styra dina hemsystem med en iPad eller iPhone. Savant hemautomation erbjuder ett brett utbud av applikationer och tjänster. Denna lampa har ett nav, en elegant pekskärmsfjärrkontroll och en lampkontroll. Med fjärrkontrollen kan du styra Bluetooth-aktiverade underhållningssystem, belysning och klimat. Du kan använda en app för att styra dina Apple-enheter från vilken plats som helst, förutom att använda dem som en enda fjärrkontroll.

Du kan få en Savant till ditt hem till ett rimligt pris om du vill få det att framstå som lyxigt. Användare av Apples smarta enheter kommer att tycka att det är den mest bekväma och pålitliga lösningen eftersom dess system är Apple-baserat. Control4, å andra sidan, är en plattform som är relativt billig att implementera. Du kan använda din TV som en navigationsenhet genom att titta på den på skärmen.

Hur mycket kostar Savant Home Automation?

Den nya Smart Host ($899 US MSRP), fjärrkontroll och kontroller ingår i alla kompletta paket som kostar $1 599 US. Med den här tekniken kan Savant distribueras i flera rum i ditt hem och debitera så lite som $1 000 per rum.

Vad är ett Savant-program?

Savant Professional är ett sofistikerat lagerhanteringssystem som kan användas av både distributions- och tillverkningsindustrin för att möta deras leveranskedjas krav. Läs mer. Upptäck mer om Foland Groups upplevelse.

Är Savant värt pengarna?

Savant är ett fantastiskt verktyg. När jag citerar kunder är det mitt go-to-system. Utrustningen är av hög kvalitet, fjärrkontrollen är enkel att använda och appen är också enkel att använda. Uppgraderingarna är bara tillgängliga efter att jag avslutat programmet och lämnat.

Vad är Savant Smart Home?

Användare av den nya Savant-appen kan anpassa sina hem genom att helt enkelt trycka på vilken aspekt av hemmet som helst. Den fungerar med Android- och iPhone-enheter så att du kan styra ett brett utbud av system hemma. Alla tre kategorierna inkluderar system för belysning, underhållning och klimatkontroll.

Relaterade Artiklar

Back to top button