Hur du uppdaterar din Hitachi Smart TV

Precis som alla andra smarta tv-apparater måste en Hitachi smart-tv uppdateras då och då för att säkerställa att du har de senaste funktionerna och säkerhetskorrigeringarna. Att uppdatera din TV:s programvara är också ett bra sätt att fixa buggar och förbättra prestandan.
Det finns två sätt att uppdatera din Hitachi smart-TV: med hjälp av själva TV:n eller med en USB-enhet. Vi visar dig hur du gör båda.
Om du använder TV:n för att uppdatera programvaran, se till att den är ansluten till internet först. Gå sedan till menyn Inställningar och välj “System”. Under “System”, välj “Programuppdatering”. Om det finns en uppdatering tillgänglig, följ anvisningarna för att installera den.
Om du använder en USB-enhet för att uppdatera din Hitachi smart TV, måste du först ladda ner uppdateringsfilen från Hitachis webbplats. Formatera sedan en USB-enhet som FAT32 och kopiera uppdateringsfilen till den. Sätt slutligen in USB-enheten i din TV och gå till menyn Inställningar. Välj “USB-uppgradering” under “System”. TV:n kommer automatiskt att upptäcka uppdateringsfilen och börja installera den.

Vad är det bästa sättet att uppdatera Hitachi Smart TV-programvara? För att ta bort en app, gå till sidan för nedladdningar eller uppdateringar. I många fall kommer detta steg att lösa problemet om du följer det. Det finns inga appar som kan tas bort från Hitachi TV. Om du har en Android TV kan uppdateringen ta allt mellan 30 minuter och en timme. Du måste ansluta till en trådbunden anslutning om du vill att processen ska gå snabbare. När du uppmanas att välja Appar från hemskärmen, visas sökikonen i det övre högra hörnet av din TV-skärm.

Verktyg för uppdatering av firmware för Hitachi TV

Kredit: Weebly

Hitachi TV Firmware Update Tool är ett program som låter dig uppdatera firmware på din Hitachi TV. Verktyget är tillgängligt för nedladdning från Hitachis webbplats.

Hitachi TV-programuppdatering Usb

Kredit: www.mbit.pt

Hitachi TV Software Update USB är ett program som gör att du kan uppdatera programvaran på din Hitachi TV. Det är lätt att använda och kan laddas ner gratis från Hitachis officiella webbplats.

Hitachi SmarTVue Center-appen, som är gratis, kan användas för att förbättra tittarupplevelsen på din Hitachi SmartTV. Du kan enkelt dela medieinnehåll på din TV med hjälp av FollowMe TV-teknik, som gör att du kan dela innehåll från din mobila enhet till din TV. Disney, Netflix, BBC iPlayer, ITV Hub och All 4, såväl som Google Chrome och Bing, kan alla användas med dessa smarta appar. AirBeamTV låter dig visa din Hitachi TV:s skärm på en stor skärm samtidigt som du använder standard HDMI-ingångar. Du kan ansluta din Mac, iMac eller MacBook till Hitachi Smart TV via HDMI-kabel. Användning av Miracast, Screen Casting eller Wi-Fi Casting krävs inte. Appen behöver inte Apple TV eller Airplay för att fungera.

Hitachi Smart TV-applista

Det finns en mängd olika appar tillgängliga för Hitachis smarta TV-apparater, inklusive streamingappar som Netflix, Hulu och Amazon Prime Video. Det finns också ett antal spel och andra interaktiva appar tillgängliga. Det exakta appvalet kommer att variera beroende på modellen av Hitachi smart TV.

Stegen nedan leder dig genom processen att ladda ner appar till din Hitachi Smart TV. Dessa tv-apparater kan ställas in så att vi kan installera de applikationer som vi laddar ner från butiken. Vårt Smart TV-stöd kommer med en mängd olika kompatibla applikationer i den ursprungliga butiken, så vi kan använda vår fjärrkontroll för att titta igenom dem. Vissa Hitachi-tv-apparater kan inte automatiskt uppdatera sina appar. För att åstadkomma detta måste du ha en stark anslutning till ditt WiFi-nätverk. Det säkraste du kan göra om din internettjänst är pålitlig är att påbörja nedladdnings- och installationsprocessen för applikationer. Om du vill ladda ner applikationer för din Hitachi Smart TV, bör du använda applikationstjänsten som tillhandahålls av TV:n för att göra det. I händelse av att en applikation saknas på grund av radering eller uppdatering ska stegen nedan följas i samma ordning som tidigare.

Kan du få Disney+ på Hitachi Smart Tv?

Den är kompatibel med Samsung smarta TV-apparater från 2016 eller senare, samt LG smarta TV-apparater med WebOS 3.0 eller senare (tillverkade av Sony, Philips och TCL), samt Android från Sony, Philips och TCL. En Roku TV tillverkad av Hisense, Hitachi, Sharp, Philips eller någon annan tillverkare är bland de bästa Fire TV Edition Smart TV-apparaterna på marknaden.

Hitachi Projector Firmware Update

Det finns några anledningar till att du kanske vill uppdatera den fasta programvaran på din Hitachi-projektor. Kanske finns det en ny funktion du vill använda, eller så kanske du har problem med projektorn som du tror kan lösas med en firmwareuppdatering. Oavsett orsaken är det ingen svår process. Så här gör du:
1. Ladda ner den senaste firmwareuppdateringen för din projektormodell från Hitachis webbplats.
2. Anslut en USB-enhet till din dator och kopiera uppdateringsfilen till enheten.
3. Anslut USB-enheten till projektorn och slå på den.
4. Navigera till sidan Meny > Inställningar > Underhåll > Uppdatering av fast programvara.
5. Välj USB-enheten som källa för uppdateringen och följ anvisningarna för att installera den nya firmware.
När uppdateringen är installerad kan du ta bort uppdateringsfilen från USB-enheten och koppla bort den från projektorn.

När du installerar de senaste Windows-uppdateringarna kan du behöva ladda ner de grundläggande drivrutinerna för Hitachi Projector. Även om inbyggda drivrutiner tillåter dig att köra mer avancerade funktioner i din projektor, tillåter de dig inte att köra mer avancerade funktioner. Enhetshanteraren och programvara för uppdatering av drivrutiner kan båda användas för att uppdatera Hitachi-drivrutiner. Hitachi tillhandahåller drivrutiner som en del av sina miniprogram. Skadade eller inaktuella drivrutiner kan göra det svårt att lösa fel med din dator. Det är en utmaning att hitta rätt drivrutin för Hitachi projektorrelaterad hårdvara. En felaktig drivrutinsversion kan ha en inverkan på din dators prestanda.

Relaterade Artiklar

Back to top button