Hur du uppdaterar din Gizmo Gadget

Det är ett faktum att prylar behöver uppdateras då och då. Oavsett om det är för att lägga till nya funktioner eller för att åtgärda säkerhetshål, måste du förr eller senare uppdatera din Gizmo Gadget. Även om det inte är det mest spännande i världen, är det viktigt att hålla din gadget uppdaterad. Så här gör du.

Om du har en Verizon Wireless-enhet bör den vara ansluten till ett starkt nätverk. Innan du uppdaterar din enhet, se till att den är fulladdad. Gizmo-enheten kan inte användas med 911 eller liknande nödtelekommunikationssystem. Om du har en gammal Apple-enhet som är i behov av reparation kan du återvinna den på ditt företag. Beroende på hur ofta du använder GizmoWatch kan den pågå i upp till fyra dagar. Svep åt vänster eller höger för att komma åt följande hemskärmspaneler. Genom att svepa nedåt från toppen av startskärmen kan du också se status. Från och med 2018-10-10 är enheten inte längre tillgänglig på en ny tjänst.

Kan du fortfarande aktivera en Gizmo Gadget?

Kredit: blog.thestorefront.com

Om din gadget är inom garantiperioden kan du kanske aktivera den genom att kontakta tillverkaren. Om din gadget inte längre omfattas av garantin kanske du fortfarande kan aktivera den, men det kan tillkomma en avgift för att göra det.

Gizmo GadgetGizmo kan användas av barn i åldern 3-6 år. Det finns flera sätt för föräldrar att hitta sina barn, skicka ett larmmeddelande, spåra deras steg och se var de är. När föräldrar ställer sina klockor i tyst läge kommer deras barn inte att påverkas av telefonsamtal eller aviseringar. Med GizmoGadget kan du spela in din röst och få den förvandlad till en robotröst som låter som en robot. Du kan välja från en lista med inspelade röster genom att använda kontrollerna på skärmen. GizmoHub kan ansluta dina Gizmos gratis och låter dig hitta och kontrollera dem när som helst. Gizmo surfplattor har 16 miljoner färger, en IPS LCD kapacitiv pekskärm med en upplösning på 1,3′′ qHD, och en trådlös signalmottagning.

Den här klockan tar, förutom att ta emot textmeddelanden och ringa telefonsamtal, även telefonsamtal. Vårdgivare kan se meddelanden från alla enheter via livechatt genom att välja ett meddelande i bubblan (vitt med vårdgivaremeddelanden och gult med Gadget-meddelanden). Textmeddelanden skickas till appanvändare och de meddelas när de tas emot.

Avbryter Verizon Gizmo?

Kredit: LG

Det har inte kommit något officiellt tillkännagivande från Verizon om att avbryta Gizmo, men det har förekommit spekulationer om att företaget kan göra det. Gizmo är en enhet som låter barn ringa och skicka texter, och den har kritiserats för att vara för dyr. Om Verizon upphör med Gizmo är det inte klart vad som kommer att hända med befintliga kunder.

Verizon avbryter sitt Gizmo-sortiment av smartklockor för barn som en del av sin strävan att hålla barnen säkra samtidigt som de tillåter dem att vara aktiva. När du lägger till en serviceplan på $5 per månad kommer ditt barn att få samtal från upp till tio olika nummer som föräldrar godkänner. I klassrummet kan Verizon GizmoWatch tala om tiden, ställa in en timer eller fungera som ett stoppur, räkna sina steg och fylla i en att-göra-lista. Genom att ställa klockan på tyst tid kan föräldrar se till att deras barn inte störs i skolan av telefonsamtal eller aviseringar. Gizmo-klockan, som gör att barn kan hålla kontakten med både sina föräldrar och släktingar, kan bäras av barn. Verizons GizmoWatch är tillgänglig för barn i åldrarna tre till elva år och kan hittas i butiker såväl som Amazon. Den här telefonen är inte ansluten till någon operatör och består av ett Nano SIM-kort. Meddelanden kan bara skickas och tas emot mellan en klocka och en telefon med hjälp av gizmo-appen.

Vad är operativsystemet för Gizmo Watch?

Kredit: PC World

Operativsystemet Gizmo Watch är ett patentskyddat operativsystem designat specifikt för Gizmo Watch. Det är baserat på Linux-kärnan och är designat för att vara ett enkelt men kraftfullt operativsystem för Gizmo Watch.

Gizmowatch: En smartklocka för barn

GizmoWatch är ett utomhusarmbandsur designat för barn i åldrarna tre till tio år. Det är en Android-klocka som måste paras ihop med en förälders smartphone för att fungera. Klockan kan aktiveras av en förälder, och informationen om barnet kan automatiskt matas in i GizmoHub via förälderns GizmoHub-app. Med hjälp av GizmoHub-appen är det möjligt att uppdatera programvaran på klockan.

Hur man uppdaterar Gizmo-plats

När du uppdaterar platsen för din Gizmo är det viktigt att först hitta enheten i Gizmo-appen. När du har hittat enheten, tryck på den och välj sedan alternativet “Plats”. Härifrån kommer du att kunna uppdatera platsen för Gizmo.

Förlora Gizmo: Användare akta dig

Dessutom har Gizmo-användare rapporterat att när enheten skulle vara nära sin faktiska plats förlorade den ofta eller hade slut på batteri.
Användare bör endast använda Gizmo när de är helt säkra på att de är där de är; Håll ett öga på batteritiden för att säkerställa att den har tillräckligt med batteritid för att hålla under en längre tid.

Gizmo Watch senaste versionen

Gizmo Watch är den senaste versionen av en smartklocka som låter användare ringa samtal, skicka texter och spela musik och spel. Klockan har även en kamera, fitnesstracker och sömnspårning. Gizmo Watch är kompatibel med både Android- och iOS-enheter.

Kan du uppdatera Gizmo Watch?

Du kan öppna GizmoHub genom att gå till appbutiken på din telefon. Du kan hantera dina enheter genom att gå till Mer > Hantera enheter på appens startskärm. Välj din enhet från rullgardinsmenyn. Du kan söka efter uppdateringar genom att rulla nedåt och klicka på Kontrollera enhetsprogramvaruuppdateringar.

Nu kan du byta ut din Gizmo-pryl mot en smartphone

Om du vill byta ut ditt Gizmo Gadget-nummer mot en smartphone kan du göra det genom att göra det, men din linjeåtkomstavgift kommer att öka från 10 USD per månad (förutsatt att detta är vad du betalar) till vilken linjeåtkomst som helst med Bring Your Own Device avgift är.
Den 10 oktober kommer en ny tjänst inte längre att tillåta dig att aktivera din Gizmo Gadget.

Programvaran Verizon Gizmowatch

Verizon Gizmowatch är en smartklocka som körs på Android-operativsystemet. Den släpptes i november 2019. Klockan har en 1,3 tums skärm och drivs av en Qualcomm Snapdragon Wear 2100-processor. Den har 4 GB lagringsutrymme och är kompatibel med Android- och iOS-enheter.

Avbryter Verizon Gizmo Watch?

Det finns Verizon Gizmo-klockor som är kompatibla med dess LTE-nätverk; de lägger inte ner Gizmo-klockan; och de kommer att behålla månadsplanen på $10. Amazon-anteckningen hänvisar till Gizmo 2, vilket är ganska länge sedan.

Har Gizmo en app?

GizmoHub-appen är tillgänglig för nedladdning. GizmoHub-appar kan laddas ner från Google Play Store och Apple App Store. Ladda ner och installera den på din Android-smarttelefon eller en Apple-enhet som kör iOS 5.0 eller senare.

Relaterade Artiklar

Back to top button