Hur du uppdaterar din äldre Barnes & Noble Nook

Om du har en äldre Barnes & Noble Nook och vill uppdatera den till den senaste programvaran finns det några saker du behöver göra. Först måste du ansluta din Nook till ett Wi-Fi-nätverk och sedan gå till menyn Inställningar. Klicka på alternativet “Enhetsinformation” och välj sedan alternativet “Sök efter systemuppdatering”. Om det finns en tillgänglig uppdatering börjar den laddas ned automatiskt. När uppdateringen har laddats ner, följ anvisningarna för att installera den. Efter att uppdateringen har installerats kommer du att kunna njuta av alla de senaste funktionerna och buggfixarna som följer med den.

Du måste uppdatera programvaran på din Nook-läsare eller Nook-surfplatta för att kunna använda den. Om du är vaken i viloläge på din Nook rekommenderar BN att du laddar ner och installerar uppdateringen inom 24 timmar. Det är inte möjligt för kunder att köpa nytt innehåll på NOOK 1st. Den här utgåvan publicerades den 29 juni 2018. De som köpte prenumerationen kommer inte längre att kunna ladda ner eller uppdatera apparna OverDrive eller Cloud Library. Om du inte tidigare har tagit bort ditt NOOK-bibliotek kan du ladda ner och komma åt NOOK-böcker så många gånger du vill. Du kommer att kunna använda din Nook efter att ha tryckt på strömbrytaren i två sekunder igen.

Mjuk återställning av din enhet för att lösa knappar som inte svarar är det bästa alternativet. Det rekommenderas att du använder den mjuka återställningstekniken för enheten i 10 sekunder, följt av en 5-sekunders påslagning av enheten (istället för de vanliga 2 sekunderna).

Genom att gå till menyn NOOK-inställningar kan du inaktivera den här funktionen. Enhetsinformationen kommer att visas. Navigera till avsnittet About Your NOOK på din NOOK-sida. Kontrollera om NOOK-programvarans versionsnummer har tilldelats din NOOK.

Din NOOK-programvara kommer att uppdateras automatiskt så snart en ny version släpps av din enhet. I vissa fall kommer uppdateringar av Android-operativsystemet att vara tillgängliga, och du kommer att meddelas om dem automatiskt på din enhet. Följande är steg för att manuellt söka efter programuppdateringar.

Vilka skrymslen stöds inte längre?

Kredit: steamcommunity.com

Från och med juli 2020 stöds inte längre följande hörn:
-Nook 1st Edition
-Nook Simple Touch
-Nook Simple Touch med GlowLight
– Nook Color
– Nook Tablet 7″
– Nook Tablet 10,1 tum
Om du äger en av dessa enheter kommer du inte längre att kunna använda den för att komma åt Nook Store eller annat Nook-innehåll.

Funktioner som spela, hoppa över och dölj är inte längre tillgängliga på NOOK 1:a från och med den 29 juni 2018. Köpa nytt medieinnehåll. Denna sida kommer att uppdateras med ny information så snart den är tillgänglig. Att logga in på ditt NOOK-konto är så enkelt som detta. Webbläsaren på den här enheten kan endast nås via Wi-Fi. Att använda en hård återställning kommer att resultera i en mycket mer drastisk avstängning av din NOOK 1st. Om du tar ut batteriet efter 10 sekunder, sätter tillbaka det i enheten, sätter på det igen och tar sedan ut det igen, enheten kommer att utföra en hård återställning.

Om du utför en återställning från fabrik, kommer den fasta programvaran på NOOK att installeras om och återställas till fabriksinställningarna. Att ladda NOOK först är enkelt. PC Edition görs genom att ansluta USB-kabeln till ett vägguttag och nätadaptern till datorn. Laddningsindikatorn på NOOK USB-kabeln har tre färger: orange, röd och grön. För att få tillgång till Micro SD-kortplatsen måste bakstycket tas bort. Den här utgåvan låter dig använda MicroSD-kort och MicroSDHC-kort med en kapacitet på upp till 16 GB; klass 2, 4 och 6 kort stöds också. Du kan läsa andra e-böcker på din NOOK genom att placera dem i mappen Mina dokument på din dator med USB-anslutningen.

Barnes and Noble Nook Glowlight 3 finns nu tillgänglig som gratis nedladdning.
The Barnes and Noble Nook Glowlight 3 släpptes 2017, och det var efterföljaren till originalet Nook. Glowlight 3 har 8 GB internminne och en upplösning på 854×480. Den har en 8-tumsskärm och en batteritid på upp till 8 veckor. Den 8 november 2017 släpptes Nook Glowlight 3.
Barnes and Noble Nook Tablet 7 är företagets nya surfplatta, som ersätter den ursprungliga Nook Tablet. Surfplattan har 10 timmars batteritid och en upplösning på 1024×600. Den 5 december 2018 blev Nook Tablet 7 tillgänglig för köp.
2018 släppte Barnes och Noble Nook Tablet 10.1, efterföljaren till den ursprungliga Nook Tablet. Den har en upplösning på 2048×1536 och en batteritid på upp till 10 timmar. Den 5 december 2018 släpptes Nook-surfplattor för följande månad: Nook Tablet FW10.
Barnes and Noble Nook Glowlight följer med. Nook Plus, en efterföljare till originalet Nook Glowlight, släpptes 2019. Glowlight Plus har en upplösning på 2400×1600 och kan resa i upp till 10 timmar. Nook Glowlight Plus släpptes den 16 maj 2019.
Barnes and Noble’s Nook eReader är inte längre tillgänglig i butikerna. Många människor har bytt till en annan e-läsare sedan den ursprungliga Nook släpptes 2009. B&N kommer att lägga ner Nooks utöver att implementera nya säkerhetsstandarder som kallas Transport Layer Security (TLS).

Barnes And Noble Nook-enhet som ska återvinnas

NOOK-enheter tillverkade av Barnes och Noble stöds inte längre från och med den 29 juni 2018. Om du äger en NOOK-enhet måste du installera en säkerhetsuppdatering för att hålla den igång. Dessutom kan NOOK-enheten inte återvinnas. Du kan återvinna din NOOK-enhet från ditt lokala bibliotek om du har en.

Vad kan jag göra med min gamla vrå?

Kredit: tofw.com

Det finns några olika alternativ för vad man ska göra med en gammal Nook. Ett alternativ är att återvinna den. Ett annat alternativ är att sälja den online eller på en garageförsäljning. Slutligen väljer vissa människor att behålla sin gamla Nook som backup-enhet eller att donera den till en välgörenhetsorganisation.

Vad kan du göra med din gamla Nook? Barnes och Noble skapade höljetabletterna. Den fungerar inte bara som e-läsare utan även som surfplatta. Att återvinna enheten kan vara en enkel process om du följer några enkla steg. Dessutom kommer din Nook-surfplatta med ett Android-operativsystem som är fullt fungerande. De flesta av dess e-läsare kommer att sluta fungera från och med den 29 juni 2018. Om du inte längre behöver en Nook-surfplatta kan du hitta en ersättare här.

Detta kan göras online, till exempel via plattformar som eBay eller Amazon. Om du vill återvinna din enhet kan du kontakta den lokala eller statliga myndigheten. Så länge du inte har raderat e-boken från ditt Nook-bibliotek kan du komma åt och ladda ner den så mycket du vill. För att säkerställa livslängden hos en äldre Nook e-läsare eller surfplatta är det viktigt att hålla programvaran uppdaterad.

Barnes and Noble planerar att fasa ut majoriteten av sina e-läsare senast den 29 juni 2018. Om du har en Barnes and Noble e-läsare måste du ha den uppdaterad för att hålla den igång. Den kommer inte längre att fungera efter den 29 juni om du inte uppdaterar till den nya säkerhetsversionen. Om du inte uppdaterar din säkerhetsprogramvara kommer du inte att kunna göra några köp eller ladda ner eller hantera ditt NOOK-innehåll från din NOOK-enhet.
Om du äger en e-läsare från Barnes and Noble bör du ta hand om den. Kontrollera laddningsporten på batteriet och se till att det inte finns något damm eller skräp som stör laddningsprocessen. E-läsaren kommer inte att fungera efter att dessa steg har följts; det kan vara ett defekt batteri eller en skadad eller lös port, som båda måste repareras eller bytas ut.

Vad du ska göra med din gamla vrå

På grund av framsteg inom eReader-teknik kan vi inte stödja NOOK 1st.
Vad gör man med en död eller skadad gammal Nook?

e-läsare, liksom vissa andra typer av elektroniska enheter, krävs för närvarande av flera stater för att återvinnas. Electronics Manufacturers Recycling Management Company, LLC, (MRM), en branschorganisation, hanterar återtagningsprogram för flera stater, inklusive några i Barnes.

Finns det ett alternativ att stänga av NOOK Color efter att ha använt den i en månad?

Barnes & Noble slutade stödja dessa äldre NOOK-surfplattor den 15 mars 2016 och B&Ns appbutik har stängt. Som ett resultat är apparna OverDrive och Cloud Library för NOOK Color och NOOK Tablet inte längre tillgängliga för nedladdning eller installation.

Behöver en vrå uppdateras?
Om du inte uppdaterar din Nook kommer du att förlora möjligheten att ladda ner böcker och framtida programuppdateringar, samt möjligheten att köpa e-böcker och hantera ditt bibliotek.

Nook Hd+ mjukvaruuppdatering

Kredit: www.techradar.com

Nook HD+ mjukvaruuppdatering är nu tillgänglig, vilket ger en mängd nya funktioner och förbättringar till din Nook HD+. Kolla in de nya funktionerna nedan och uppdatera din Nook HD+ idag!
– Nya funktioner inkluderar:
-Ett uppdaterat användargränssnitt för en ännu bättre användarupplevelse
-Nya och förbättrade funktioner för läsning, inklusive ett nytt nattläge
-Nya funktioner för shopping och hantering av ditt Nook-bibliotek
-Prestandaförbättringar och buggfixar

Barnes and Noble erbjuder en gratis mjukvaruuppdatering för NOOK HD-enheter. Från och med den 14 januari kommer enheter som har registrerats och anslutna till Wi-Fi att uppdateras automatiskt. Programvaran kan också laddas ner manuellt om du föredrar att uppdatera den så snart som möjligt. När du installerar det kommer du inte att kunna stänga av din NOOK. När du försöker installera uppdateringen är det viktigt att du fortsätter att slå på din NOOK. Version 2.2.1 kommer att finnas tillgänglig som en automatisk nedladdning under de kommande veckorna för registrerade NOOK HD-enheter som är anslutna till Wi-Fi. Du bör aldrig stänga av din enhet medan den laddar ner eller installerar programvara. Uppdateringen av NOOK HD Ver2.2.1 innehåller en viktig säkerhetskorrigering. Din enhet kommer att få en rullande uppdatering som automatiskt installerar programvaran när enheten är inaktiv under de kommande veckorna.

Nook Support

Nook-stöd är möjligheten att läsa och skriva filer från en Nook e-läsare. Detta kan göras via en dator eller en mobil enhet. Nook-stöd låter dig hantera ditt Nook-bibliotek, samt överföra filer mellan din Nook och andra enheter.

Om du behöver hjälp med ett specifikt problem, kontakta GetHuman. Tips, kundhjälp, påminnelser och mer kan alla tillhandahållas. Få ett $1 veckas provmedlemskap och prata med en expert direkt. Det är också möjligt att nå dem via telefon om du vill prata med en människa. GetHuman tillhandahåller inte kundsupport eller helpdesk-tjänster för Nook.

Nook upphör med alla 1st Edition-enheter

NOOK har avvecklat den första generationens enhet.
Vrån har utgått och alla första generationens enheter har utgått. Om du har en 1:a upplagan enhet, rekommenderas det starkt att du köper en ny.

Gamla Nook-modeller

Originalet Nook släpptes 2009 och var en dedikerad e-läsare som var svartvit. 2010 släppte Barnes & Noble Nook Color, som hade en färgskärm och lade till några surfplattaliknande funktioner. Nook Tablet släpptes 2011 och var en mer fullfjädrad surfplatta. Nook Simple Touch släpptes 2012 och var en grundläggande e-läsare med en svart-vit skärm. Barnes & Noble har släppt flera andra Nook-modeller sedan dess, inklusive Nook GlowLight, Nook GlowLight Plus och Nook Simple Touch med GlowLight.

Nook Ereader

Nook-läsare är ett utmärkt sätt att njuta av dina favoritböcker, tidskrifter och annat digitalt innehåll. De erbjuder ett bekvämt, bärbart sätt att läsa, och de finns i en mängd olika storlekar och stilar för att passa dina behov. Nook-läsare har också några fantastiska funktioner, som möjligheten att ladda ner böcker trådlöst och möjligheten att låna e-böcker från ditt lokala bibliotek.

Vad är skillnaden mellan en Kindle och en vrå?

Den huvudsakliga skillnaden mellan Nook och Kindle är att Nook har en pekskärm, medan Kindle inte har det. För att byta sida måste läsaren trycka på en knapp istället för att trycka på skärmen. Nooks kan även drivas av ett externt batteri och har 32 GB internt minne.

Vilken Erreader fungerar med Nook?

iPad kan också köra en app för Nook eBook store, som visar alla Nook-produkter, trots att den har en egen bokhandel. iPadens responsiva pekskärm, högupplösta LCD och effektiva processor gör den kompatibel med alla Nook Books och interaktiva tidningar i fullfärg.

Relaterade Artiklar

Back to top button