Hur du undviker att bli taggad i Twitter-bilder – steg för steg

Twitter tillhör ett av de största och mest kända sociala nätverken i världen, som ligger under Facebook och Instagram, men det tappar inte betydelse för detta. Vissa människor använder detta sociala nätverk mer än de andra två, för vanligtvis hittar vi alltid värdefull information i Tweets .

För närvarande finns det miljontals användare som dagligen går in på socialt nätverk eftersom uppenbarligen preferensen för tweets vanligtvis är dokumentärer, affärsnyheter, senaste kändisaktiviteter, etc.

Det är därför användare tenderar att göra det att markera mycket regelbundet deras kunskap på bilderna, men för vissa människor tenderar det att vara irriterande, och därför kommer denna artikel att visa hur man blir av med detta problem.

Vad är Twitter?

Först och främst måste vi veta vad Twitter är i grundläggande termer, nämligen att Twitter är ett socialt nätverk som kännetecknas av sin logotyp som är en ljusblå fågel, där användare kan skapa alla typer av publikationer men med kort varaktighet . Eftersom systemet endast tillåter max 240 tecken.

Dessutom, om en användares innehåll är slående, har han en hög sannolikhet att få ett högt antal likes. anhängare (prenumeration av en annan användare på Tweets) på ett sådant sätt att de kommer att göra sig kända på nätverket, vilket skapar en kedjeeffekt där Öka antalet användare som ser nämnda Tweet.

Vad är Twitter till för?

Twitter använder ett mikrobloggsystem (kommunikation med korta och omedelbara texter) som tillåter spridning av information bland ett stort antal användare vilket har varit användbart för journalistanvändare. Även företag använder det för att få ett stort antal kunder och därmed erbjuda sina produkter.

Nu från de berömdas synvinkel är det också ett bra verktyg, eftersom det är det enklaste sättet med vilket de känna till intrycken och åsikterna av sina anhängare. Med vilken de kan vägleda vissa faktorer i sin karriär för att undvika missnöje från sina följare också. Det låter dig Lägg till foton, Lägg lite filer PDF av ladda ner videor från din dator Var av din mobil och andra filer.

Skillnader från Twitter och andra sociala nätverk?

Detta sociala nätverk har ett stort antal skillnader från andra sociala nätverk, och det är att bland sina huvudfunktioner är Facebook ansvarig för användarkommunikation genom vilket medium som helst, Instagram har fokuserat mer på bilder och selfies användare och Twitter för att dela information.

Förutom att det finns en väldigt viktig faktor så är det det Twitter har var huvudskaparen av hashtags vilket är ett eller flera ord där siffersymbolen föregås och som du på sätt och vis kan länka flera Tweets med samma ämne med, vilket är mycket användbart för interna sökningar. Det är en ganska säker app, men om du är orolig för säkerheten för ditt konto kan du det aktivera tvåstegsverifiering på Twitter .

Hur undviker man att bli taggad i Twitter-bilder?

För att förhindra att andra användare taggar oss i en bild måste vi först starta en sektion på Twitter, efter att ha gått in Hemsida, vi måste att klicka på ikonen som visar en mutter (som är konfiguration ), och efter att ha öppnat den nya menyn måste vi välja alternativet Konfiguration .

Acto seguido, debemos buscar y seleccionar la opción de Sekretess och säkerhet i vilket fall senare debemos encontraremos las options de privacidad que nos muestra tres opciones en fotoetiketter (permitir que cualquiera nos etiquette, solo permitir a personas que sigo y por último no permitir a personne).

Från och med nu blir det bara en fråga om kriterier för att veta vilket av de tre alternativen man ska välja. Generellt sett, om du är en person som gillar att vara regelbundet aktiv men vem vill inte ha främlingar, du kan välja det andra alternativet; och om du verkligen inte vill ha en relation med någon kan du välja tre.

Genom att känna till systemets process kan vi säga att Twitter är ett utmärkt socialt nätverk; som ägnar mycket av sin tid åt att lösa de olika typer av problem som användarna presenterar, såsom utvecklingen av detta konfiguration .

Relaterade Artiklar

Back to top button