Hur du streamar dig själv och dina mobila videospel på Facebook Live

Livesändningar(Livestreaming) på Internet har blivit populärt och en av de stora spelarna är ingen mindre än Facebook med din tjänst facebook live . De senaste åren har det blivit ganska populärt, och fler och fler har hittat användning för det.

Hur man sänder på Facebook Live

Av vad vi har lärt oss från våra egna observationer tenderar de flesta att streama live med sin mobiltelefon eller surfplatta. Det verkar som att inte många använder sin dator för streaming, och det är mycket vettigt eftersom datorportabilitet är i den låga delen.

Men om du av någon anledning känner ett behov av att använda din dator för att streama till facebook live vi kan hjälpa till med det eftersom den här artikeln förklarar hur du får jobbet gjort.

 1. Öppna din favoritwebbläsare
 2. Live video knapp
 3. Tillåt kamera och mikrofon
 4. Välj hur du ska anpassa din video
 5. Välj när du vill börja streama
 6. Strömmande videospel

1]Öppna din favoritwebbläsare

Innan du gör något annat måste du först öppna din favoritwebbläsare. Alla större webbläsare bör fungera utan problem, även om jag rekommenderar att du använder dem Firefox jämfört med alla andra på grund av hans betoning på sekretess(Sekretess) och dess öppen källkod.

Firefox sämre Krom efter popularitet, men det betyder inte att det är en produkt av låg kvalitet.

2]Knapp för livevideo

Så det första du bör göra är att besöka Facebook i en webbläsare och klicka sedan på knappen märkt ” Livevideo»(Livevideo) . Du bör se en kameraikon bredvid den om du är osäker. Efter att ha klickat på knappen, vänta tills den nya sidan laddas.

3]Tillåt kamera och mikrofon

Beroende på din webbläsarinställningar kan du bli ombedd att ange Facebook tillstånd att tillfälligt använda din dators kamera och mikrofon. Klicka på knappen tillåta(Tillåt) att göra det. Annars kommer du inte att kunna livestreama på plattformen.

4]Välj hur du vill ställa in videon

Hur man sänder på Facebook Live

Vid något tillfälle kommer plattformen att visa dig ett avsnitt för att bestämma hur du ställer in en livevideo. Det finns tre alternativ här: Använd Stream Key , kamera och Använd Parad Encoder . För vanliga användare, välj “Kamera(Kamera)”, tryck sedan på ” Ytterligare(Nästa) ” .

Läsa(Läs) : Mest användbara Facebook-tillägg, tips och tricks

5]Välj när du vill gå live

Det sista steget att ta innan du börjar är att bestämma när du ska börja streama. Möjliga alternativ: ” Starta livesändning(Sänd live) nu” eller ” Schemalägg videoströmning »(Schemalägg livevideo) . Användaren kan även kolla kommande livevideor och evenemang om de så önskar innan det är dags att streama.

6]Strömmande videospel

Om du inte visste det, på Facebook Live(Facebook Live) kan du streama videospel och det har funnits ganska länge. För att streama videospel till facebook live från din Windows 10-dator måste du ladda ner och installera Öppna Broadcaster-programvaran(Open Broadcaster Software), eller förkortat OBS. Faktum är att alla sådana verktyg är tillräckligt bra, så välj det som fungerar bäst för dig.

Så för att komma igång, gå till facebook.com/live/create och klicka “Skapa livestream”(Skapa livestream) . Var noga med att välja ” Använd stream-nyckel(Använd Stream Key)” under bannern ” Början av arbetet”. (Kom igång) När du har hittat sändningsnyckeln, kopiera den och klistra in den OBS Studio . PÅ OBS Studio klick Inställningar > Ström sedan Välj Facebook Live “I kapitel “Service”.(Service.)

Du bör nu se ett avsnitt märkt Strömningsnyckel . Bara(Bara) sätt in nyckeln där, tryck OK, och det är allt .

Hoppas du har det bra!

live streaming på webben har blivit en populär sak, och en av de stora spelarna är ingen annan än Facebook med sin facebook live service. Det har blivit ganska populärt med åren och fler har hittat ett användningsområde för det.

Hur man streamar på Facebook Live

Vad vi har förstått via vår egen observation tenderar de flesta att streama live med hjälp av en mobiltelefon eller surfplatta. Det är inte många som verkar använda sin dator för att streama, och det är väldigt vettigt eftersom en dators rörlighet är i den nedre delen.

Men om du av någon anledning känner ett behov av att använda en dator för att streama på Facebook Live kan vi hjälpa till med det eftersom den här artikeln kommer att förklara hur du får jobbet gjort.

 1. Öppna din favoritwebbläsare
 2. Live video knapp
 3. Tillåt kamera och mikrofon
 4. Välj hur du ställer in din video
 5. Välj när du vill gå live
 6. Streama videospel

1]Öppna din favoritwebbläsare

Innan du gör något annat måste du först öppna din favoritwebbläsare. Alla större webbläsare bör fungera utan problem, även om jag rekommenderar att du använder Firefox framför alla andra på grund av dess fokus på integritet och dess öppen källkod.

Firefox är näst Chrome när det gäller popularitet, men det betyder inte att det inte är en kvalitetsprodukt.

2]Knapp för livevideo

OK, så det första du bör göra är att besöka Facebook i din webbläsare och klicka sedan på knappen som säger Live Video. Du bör se en kameraikon bredvid den om du är osäker. Efter att ha klickat på knappen, vänta på att en ny sida laddas.

3]Tillåt kamera och mikrofon

Beroende på dina webbläsarinställningar kan du bli ombedd att ge Facebook tillåtelse att tillfälligt använda din dators kamera och mikrofon. Klicka på knappen Tillåt för att göra detta. Om du inte gör det säkerställer du att du inte kan livestreama på plattformen.

4]Välj hur du ställer in din video

Hur man streamar på Facebook Live

Vid ett tillfälle kommer plattformen att visa dig ett avsnitt för att bestämma hur du ställer in din livestream-video. Det finns tre alternativ här, och de är Använd Stream Key, Camera och Use Paired Encoder. För vanliga människor, välj Kamera och klicka sedan på Nästa.

läsa: Mest användbara Facebook-tillägg, tips och tricks

5]Välj när du vill gå live

Det sista steget att ta innan du börjar är att bestämma när streamen ska kickstartas. Alternativen är att antingen gå live nu eller schemalägga livevideo. Användaren kan också kolla in kommande livevideor och evenemang om de så önskar innan det är dags att streama.

6]Strömma videospel

Om du inte var medveten om det så är det möjligt att streama videospel på Facebook Live, och det har varit en grej ganska länge nu. För att streama videospel på Facebook Live från din Windows 10-dator måste du ladda ner och installera Open Broadcaster Software, eller OBS för kort. Faktum är att alla liknande verktyg är tillräckligt bra, så välj det som fungerar bäst för dig.

OK, så för att börja, besök facebook.com/live/create och klicka sedan på Skapa liveström. Därifrån, se till att välja Använd Stream Key under Komma igång-bannern. När du har stött på strömnyckeln, kopiera den och klistra in den i OBS Studio. Inifrån OBS Studio, klicka på Inställningar > Ström välj sedan facebook live under service.

Du bör nu se ett avsnitt som säger Stream Key. Klistra bara in nyckeln där, tryck OK, och det är allt för det.

Hoppas du har det bra!

Relaterade Artiklar

Back to top button