Hur du ställer in och använder Instant Guard på ASUS Wi-Fi-routrar

Instant Guard är en gratistjänst för vissa routrar SOM OSS som hjälper smartphoneanvändare att surfa säkert på Internet genom att installera VPN – Anslut till ditt hemnätverk. Appen är praktisk, särskilt när du behöver använda gratis publik WiFi-nätverk(Wi-Fi), som i allmänhet inte är säkra. Om du inte vill att informationen du skickar över Internet från din smartphone lätt ska kunna fångas upp av andra, så här aktiverar och använder du Instant Guard :

VIKTIG:(VIKTIGT: ) För den här guiden använde vi en smartphone Android . De nödvändiga stegen är dock desamma för iPhone. Om du inte vet om din router fungerar ASUS med (SOM OSS)Instant Guard , gå till botten av den här sidan och kontrollera listan över modeller som stöds. Dessutom ansökan Instant Guard tar routerinställningar från appen (ASUS Router-appen)ASUS router . Kontrollera först ansökan ASUS router installerad och konfigurerad för att fungera med din specifika router SOM OSS.

Hur man installerar och konfigurerar ASUS Instant Guard på en smartphone

Instant Guard – gratis mobilapplikation för routerägare SOM OSS. Appen fungerar som Android smartphones och iPhones. För att ställa in och använda den, se till att du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk via en ASUS-router,(se till att du är ansluten till Wi-Fi-sändningen av din ASUS-router) och installera appen från Google Play Store eller Apple App Store.

Installera appen Instant Guard till din smartphone

Sedan öppna Instant Guard när din smartphone är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk skapat av en ASUS-router. (öppna Instant Guard medan din smartphone är ansluten till Wi-Fi som sänds ut av din ASUS-router.) Krävs för att vara ansluten till ditt nätverk för initial appinstallation. När du ser skärmen heja, klicka (Välkommen)“Att börja(Komma igång) ” .

Efter att ha anslutit till ASUS-routerns WiFi, klicka på

Efter anslutning till WiFi router SOM OSS klick “Att börja(Skaffa sig) ” .

Ansökan Instant Guard kommer automatiskt att upptäcka din router SOM OSS och ange namnet på modellen. Som du kan se använde vi ASUS TUF-AX5400 för att skapa denna handledning. Tryck på skölden i mitten av appskärmen.

Tryck på skölden för att ställa in Instant Guard

Tryck på skölden för att anpassa Instant Guard

Du är informerad om det Instant Guard kräver inkludering DDNS på din router SOM OSS. För att göra detta, klicka OK .

Appen installeras DDNS automatiskt med en gratistjänst dynamisk DNS(Dynamisk DNS) från ASUS för deras trådlösa routrar.

Aktivera DDNS

Aktivera DDNS

DDNS konfigureras på några sekunder, och sedan får du ett meddelande som Instant Vakt(Instant Guard) ber om tillåtelse att installera VPN -ansluter till din trådlösa router SOM OSS. Klick OK att fortsätta.

Bekräfta begäran om VPN-anslutning

Bekräfta begäran om VPN-anslutning

Ansökan Instant Guard framgångsrikt installerad VPN – anslutning till din router. Den visar ett bekräftelsemeddelande om att du är skyddad och hur lång tid som har gått sedan anslutningen upprättades.

Instant Guard skyddar din smartphones internettrafik

Instant Guard skyddar din smartphones internettrafik

Att koppla från VPN Instant Guard(Instant Guard’s) , tryck på sköldknappen igen.

Instant Protection inaktiverat

Instant Protection inaktiverat

Nu kan du koppla bort din smartphone från nätverket WiFi genereras av routern SOM OSS och använd sedan applikationen Instant Guard för installation VPN – Anslutningar från var som helst, inklusive offentliga WiFi-nätverk(Wi-Fi) och mobilanslutning av din smartphone.

Hur man tar reda på vem som är uppkopplad genom Instant Guard på din router SOM OSS och inaktivera Instant Guard

Efter att ha konfigurerat mobilappen kan du också hantera Instant Guard från en ASUS-router. Logga in på din ASUS-router (Logga in på din ASUS-router) och välj VPN i den vänstra kolumnen.

Gå till VPN på din ASUS-router

Gå till VPN på din ASUS-router

Klicka eller tryck sedan på fliken till höger Instant Guard. Där kan du se vilka klienter som är anslutna just nu och sedan när de är anslutna. Du kan också komma åt systemloggen Instant Guard genom att trycka på knappen ” Kontrollera loggen(Kontrollera loggen) » . Stäng slutligen av strömbrytaren Instant Guard för att stoppa den här funktionen och förhindra klientenheter från att ansluta via VPN till din router SOM OSS.

Aktivera omedelbart skydd

Aktivera omedelbart skydd

Du informeras om konsekvenserna av denna åtgärd. Klicka på för att fortsätta OK .

Bekräfta att du kan inaktivera Instant Guard-klienter

Bekräfta att du kan inaktivera klienter Instant Guard

Omedelbart skydd(Instant Guard) inaktiverad. Om du vill använda den igen, ställ omkopplaren till ” (På).”.

Gillar du Instant Guard?

Vi tror att tjänsten Instant Guard – en bra idé som tillför värde till trådlösa routrar SOM OSS. Med den krypteras din data när du surfar på webben på din smartphone. Du är också skyddad av modulen AiProtection på din router från skadliga länkar (skadliga länkar) om du aktiverar den. Innan du stänger den här guiden, berätta för oss vad du tycker om Instant Guard . Tycker du om att använda den här funktionen? Kommentar(Kommentera) nedan och dela din synpunkt.

är en gratistjänst för utvalda ASUS-routrar, som hjälper smartphoneanvändare att navigera säkert på internet genom att upprätta en VPN-anslutning till deras hemnätverk. Appen är praktisk, särskilt när du måste använda gratis offentliga Wi-Fi-nätverk, som tenderar att vara osäkra. Om du inte vill att informationen du skickar över internet från din smartphone lätt ska kunna sniffas av andra, så här aktiverar och använder du:

VIKTIG: För den här guiden använde vi en Android-smartphone. Men stegen som är involverade är desamma på iPhones också. Om du inte vet om din ASUS-router fungerar med , gå till botten av den här sidan och kontrollera listan över modeller som stöds. Dessutom hämtar appen sina routerinställningar från appen. Se till att appen är installerad först och konfigurerad för att fungera med din specifika ASUS-router.

Hur du installerar och ställer in ASUS Instant Guard på din smartphone

är en mobilapp tillgänglig gratis för ASUS-routerägare. Appen fungerar både på Android-smartphones och på iPhones. för att ställa in den och använda den, se till att du är ansluten till Wi-Fi-sändningen av din ASUS-router och installera appen från Google Play Store eller Apples App Store.

Installera Instant Guard-appen på din smartphone

Installera Instant Guard-appen på din smartphone

sedan, öppna medan din smartphone är ansluten till Wi-Fi som sänds ut av din ASUS-router. Det är obligatoriskt att vara ansluten till ditt nätverk för den första installationen av appen. När du ser skärmen trycker du på .

När du har anslutit till WiFi på din ASUS-router trycker du på Kom igång

När du har anslutit till WiFi på din ASUS-router trycker du på Kom igång

Appen upptäcker automatiskt din ASUS-router och nämner modellnamnet. Som du kan se använde vi en ASUS TUF-AX5400 för att göra den här handledningen. Tryck på skölden i mitten av appens skärm.

Tryck på skölden för att ställa in Instant Guard

Tryck på skölden för att ställa in Instant Guard

Du får veta att DDNS måste aktiveras på din ASUS-router. För att göra det, tryck på.

Appen ställer in DDNS automatiskt med ASUS gratis Dynamic DNS-tjänst för sina trådlösa routrar.

Aktivera DDNS

Aktivera DDNS

DDNS konfigureras på några sekunder, och sedan informeras du om att den begär tillstånd att konfigurera en VPN-anslutning till din ASUS trådlösa router. Klicka för att fortsätta.

Godkänn VPN-anslutningsförfrågan

Godkänn VPN-anslutningsförfrågan

Appen har framgångsrikt upprättat en VPN-anslutning till din router. Den visar ett bekräftelsemeddelande om att du är skyddad och tiden sedan anslutningen upprättades.

Instant Guard skyddar din smartphones internettrafik

Instant Guard skyddar din smartphones internettrafik

För att koppla från VPN, tryck på sköldknappen en gång till.

Instant Guard är frånkopplad

Instant Guard är frånkopplad

Nu kan du koppla bort din smartphone från Wi-Fi som sänds ut av din ASUS-router och sedan använda appen för att upprätta en VPN-anslutning var som helst, inklusive offentliga Wi-Fi-nätverk och din smartphones mobilanslutning.

Så här ser du vem som är ansluten via Instant Guard på din ASUS-router och stänger av Instant Guard

När du har konfigurerat mobilappen kan du också styra från din ASUS-router. Logga in på din ASUS-router och välj i den vänstra kolumnen.

Gå till VPN på din ASUS-router

Gå till VPN på din ASUS-router

Sedan, till höger, klicka eller tryck på fliken. Där ser du vilka klienter som är anslutna just nu och sedan när de är anslutna. Du kan också komma åt systemloggen genom att trycka på knappen. Slutligen, stäng av strömbrytaren för att stoppa den här funktionen och tillåt klientenheter att ansluta via VPN till din ASUS-router.

Aktivera Instant Guard

Aktivera Instant Guard

Du är informerad om konsekvenserna av denna åtgärd. Tryck på för att gå vidare.

Bekräfta att du är ok att koppla bort Instant Guard-klienter

Bekräfta att du är ok att koppla bort Instant Guard-klienter

är avstängd. När du vill använda den igen, ställ omkopplaren till .

Gillar du Instant Guard?

Vi tycker att tjänsten är en bra idé som ökar värdet på ASUS trådlösa routrar. Med den krypteras din data när du surfar på webben på din smartphone. Du är också skyddad av modulen på din router mot skadliga länkar, om du aktiverar den. Innan du stänger den här guiden, berätta för oss vad du tycker om . Är det en funktion du gillar att använda? Kommentera nedan och dela ditt perspektiv.