Hur du ser/hittar alla dina likes på Facebook

Om du är en aktiv användare Facebook , du gillar förmodligen dussintals inlägg från din profil på webbplatsen varje dag. Genom att gilla ett inlägg säger du faktiskt till författaren av det inlägget att du erkänner deras arbete. I bakgrunden skapar du faktiskt också en lista med favoritobjekt som du gillar på Facebook . Tänk om vi visar dig ett sätt att se alla dina likes på Facebook?

Det finns faktiskt ett sätt att se alla inlägg du någonsin har gillat på Facebook . Sajten har något som kallas “Aktivitetslogg” som loggar alla dina åtgärder på sajten. En av sektionerna i loggen är för alla dina likes och reaktioner och när du kommer åt den bör du kunna hitta alla dina likes på plattformen Facebook .

Tidskrift(Logg) aktivitet är tillgänglig både från webbversionen och från mobilapplikationen Facebook så att du kan se alla dina likes i Facebook oavsett vilken enhet du använder.

Så här ser du alla dina likes på Facebook (webbversion)(Hur du ser alla dina Facebook-gillar (webbversion))

Vi börjar med att lära dig hur du kan se dina likes på Facebook på webbversionen av webbplatsen. Faktum är att du helt enkelt kommer åt ett alternativ som gör att du kan se hela din aktivitet (se hela din aktivitet) på plattformen.

 • Öppna en webbläsare och gå till Facebooks webbplats. Logga in(Logga) till ditt konto om du inte redan har gjort det.
 • När nyhetsflödesskärmen öppnas Facebook, klicka på ditt profilnamn i toppmenyn.(Facebook)

 • Din profil öppnas Facebook med information om ditt konto och publikationer. Högst upp i din profil, precis under omslaget, hittar du en knapp som säger ” Aktivitets logg(Aktivitets logg) ” . Klick(Klicka) på den för att öppna information om din aktivitet.

 • Det du nu ser på skärmen är bara dina likes och reaktioner. Allt annat har filtrerats så att du bara kan se dina likes på Facebook.

 • Om du letar efter något som liknar det du lämnade i ett inlägg kan du hitta det med hjälp av sökalternativet högst upp i din aktivitet.

 • Den här skärmen låter dig också särskilja dina favoritinlägg om du vill göra detta för vissa inlägg. Detta kan göras genom att klicka på ” Förändra(Redigera)” bredvid inlägget du vill ångra och välj ” Avvisa(till skillnad från)” i menyn.

 • Om du vill se dina likes på Facebook för ett specifikt år, säg 2016, kan du göra detta genom att klicka på årstalet i menyn till höger.

Tidskrift(Logg)aktivitet gör det väldigt enkelt att hitta inlägg du gillar, och med ett antal filtreringsalternativ kan du enkelt hitta exakt de inlägg du vill se.

Se/hitta alla dina likes på Facebook (mobilapp)

Tidskrift(Logg) aktiviteter kan också ses i appen Facebook för (Facebook)Android-enheter(Android) och iOS. Det här alternativet finns i din profil på appen och du kan komma åt och använda det precis som du skulle göra i webbversionen.

 • Starta programmet Facebook på din smartphone och logga in på ditt konto om du inte redan har gjort det.
 • Klicka på de tre horisontella linjerna i det övre högra hörnet av skärmen och välj din profilikon högst upp. Det kommer att öppna din profil.

 • När din profil öppnas hittar du fyra alternativ precis under ditt kontonamn. Klicka på alternativet märkt ” Dessutom(Mer) » för att se fler alternativ. Välj sedan ” Aktivitets logg”(Aktivitetslogg) i menyn som öppnas.

 • Nu kommer du att se din aktivitet in Facebook på din skärm. (Facebook) Du vill filtrera bort oönskade föremål från listan. Klicka på alternativet ” Kategori(Kategori) » överst för att göra det.

 • Välj ” Gilla” och “Reaktioner”(Gillar och reaktioner) i menyn ” Kategori(Kategori)” för att bara se dina gillande och reaktioner på Facebook.

 • Som i webbversionen kan du klicka på ” År”(År) för att filtrera gillade inlägg efter det året.

 • Appen erbjuder dig också möjligheten att utesluta alla meddelanden om du vill göra det. Klicka på de tre prickarna bredvid inlägget du vill ta bort och välj Gör inte Tycka om(till skillnad från) » .

Möjligheten att se alla dina likes på Facebook användbar i många fall. Du kanske gillade ett inlägg och vill gå till det senare men kan inte hitta det med sökalternativet Facebook . Ovanstående metoder kommer att lägga meddelandet rakt framför dig.

Om du är en ivrig Facebook-användare gillar du förmodligen dussintals inlägg varje dag från din profil på sajten. Om du gillar ett inlägg säger du faktiskt till författaren till det inlägget att du erkänner deras arbete. I bakgrunden skapar du faktiskt också en lista över kurerade objekt som du gillar på Facebook. Tänk om vi visade dig en metod för hur du ser alla dina Facebook-gilla-markeringar?

Det finns verkligen ett sätt att se alla inlägg som du någonsin har gillat på Facebook. Sajten har något som kallas Aktivitetslogg som loggar alla dina aktiviteter på sajten. En av sektionerna i loggen är för alla dina likes och reaktioner, och genom att komma åt den bör du kunna hitta alla dina likes på Facebook-plattformen.

Aktivitetsloggen är tillgänglig från både webbversionen och Facebooks mobilapp och så att du kan se alla dina Facebook-gilla-markeringar oavsett vilken enhet du använder.

Så här ser du alla dina Facebook-gillar (webbversion)

Vi börjar med att lära dig hur du kan se dina Facebook-gillar på webbversionen av webbplatsen. Du kommer faktiskt bara att komma åt ett alternativ som sedan låter dig se hela din aktivitet på plattformen.

 • Öppna en webbläsare och gå till Facebook-webbplatsen. Logga in på ditt konto om du inte redan är det.
 • När Facebooks nyhetsflödesskärm öppnas, klicka på ditt profilnamn i toppmenyn.

 • Det öppnar din Facebook-profil och visar din kontoinformation och inlägg. Högst upp i din profil, precis under omslagsfotot, hittar du en knapp som säger Aktivitets logg. Klicka på den för att öppna din aktivitetsinformation.

 • Det du nu ser på din skärm är bara dina likes och reaktioner. Allt annat har filtrerats bort så att du bara kan se dina Facebook-gilla-markeringar.

 • Om du letar efter ett specifikt liknande som du lämnade i ett inlägg kan du söka efter det med sökalternativet högst upp i din aktivitet.

 • Den här skärmen låter dig också skilja de gillade inläggen om du vill göra det för några av inläggen. Det kan göras genom att klicka på Redigera alternativet bredvid inlägget du vill avvisa och välja Till skillnad från från menyn.

 • Om du vill se dina Facebook-gilla-markeringar från ett visst år, säg 2016, kan du göra det genom att klicka på årsnumret i menyn till höger.

Aktivitetslogg gör det extremt enkelt att hitta dina gillade inlägg och med ett antal filtreringsalternativ kan du enkelt komma till exakt de inlägg du vill se.

Se/hitta alla dina likes på Facebook (mobilapp)

Aktivitetsloggen kan också ses från Facebook-appen för Android- och iOS-enheter. Alternativet finns i din profil i appen och du kan komma åt och använda det precis som du skulle kunna göra i webbversionen.

 • Starta Facebook app på din smartphone och logga in på ditt konto om du inte redan är det.
 • Tryck på de tre horisontella linjerna i det övre högra hörnet på skärmen och välj din profilikon högst upp. Det öppnar din profil.

 • När din profil öppnas hittar du fyra alternativ precis under ditt kontonamn. Klicka på alternativet som säger Mer för att se fler alternativ. Välj sedan Aktivitets logg från den nyöppnade menyn.

 • Du kommer nu att se din Facebook-aktivitet på skärmen. Du vill filtrera bort oönskade objekt från listan. Tryck på Kategori alternativet överst för att göra det.

 • Välj Gillar och reaktioner från kategorimenyn för att bara se dina Facebook-gillar och reaktioner.

 • Precis som webbversionen kan du trycka på år för att filtrera dina gillade inlägg efter det året.

 • Appen erbjuder dig också möjligheten att inte gilla inlägg om du vill göra det. Tryck på de tre prickarna bredvid inlägget du vill inte gilla och välj Till skillnad från.

Att kunna se alla dina Facebook-likes är till hjälp i många scenarier. Kanske har du gillat ett inlägg och senare vill du komma till det men du kan inte hitta det från Facebooks sökalternativ. Ovanstående metoder kommer att lägga inlägget precis framför dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button