Hur du rengör din iPhones RAM-minne på några sekunder

I den här artikeln kommer vi att lära oss för att rensa upp din iPhones RAM-minne på några sekunder och på ett mycket enkelt sätt så att du kan göra det som ett proffs och frigöra utrymme inuti din enhet.

iPhonen har sina tips och tricks för att kunna optimera den, för att få den att fungera optimalt hela tiden och den här gången kommer vi att fokusera på frigöring av RAM-minne vilket är mycket viktigt för vår funktion iPhone .

Vi gör inte alltid en ramrengöring, det rekommenderas när vi upptäcker att vår enhet är långsam och att utforska det blir en komplicerad uppgift.

Rengöring av RAM-minnet är positivt för iPhone, kommer dina appar att köras snabbare och vi frigör operativsystemet från tillfälliga skräpfiler som vi inte behöver inuti och som saktar ner vår mobila enhet vilket gör det omöjligt att utforska flytande .

Hur rengör man RAM-minne på iPhone?

 1. Vi börjar med låsa upp vår iphone för att kunna ange rengöringsparametrarna.
 2. På huvudskärmen fortsätter vi att trycka och hålla in sidoknappen tills avstängningsskärmen visas.
 3. Tryck och håll ned knappen Välkommen för ett ögonblick kommer hemskärmen på vår iOS-enhet att visas.
 4. Detta genererar en påtvingad omstart för att frigöra ram inuti vår enhet och så att optimera drift.

Alternativ för att frigöra RAM-minne

Rensa cache i webbläsaren Safari

 1. För att rensa cacheminnet i vår webbläsare måste vi öppna Safari och välja alternativet “Inställningar”.
 2. Det kommer att öppna alternativ och vi måste välja” Radera historik och data och ett nytt alternativ visas så att du kan bekräfta och komma åt Rensa cache i din Safari-webbläsare.
 3. Detta alternativ kommer också att radera sparad data från ord av webbplatsens lösenord och användaruppgifter om du behöver det bör du göra en textsäkerhetskopia av dina lösenord.

De uppdatera till den senaste versionen av webbläsaren Safari på din dator kommer också att bidra till att förbättra prestanda för Ram-minne, vilket ger din enhet en paus, för att få högre prestanda och smidigare navigering genom ditt operativsystem.

Du kan ladda ner den senaste versionen av din safariwebbläsare på iPhone avgörande för att navigeringen på din mobila enhet ska fungera korrekt och för att göra laddningen på webben smidigare och snabbare.

Rensa lagrad appdata

 1. Vi börjar med att gå in” inställningar och sedan på alternativet “Allmänt” som tar oss till fler alternativ i lagring.
 2. Vi väljer alternativet “iPhone Storage” och där scrollar vi ner där vi hittar alla applikationer installerade på vår iOS-enhet .
 3. På ena sidan av varje applikation kommer vi att se hur mycket utrymme den upptar på vår enhet, om den är större än 500 MB skulle det vara bra att ta bort det om vi inte använder det ofta.
 4. Att rensa cachen för dessa applikationer är viktigt, vi väljer applikationen och går in i den låter oss klicka på alternativet ” Töm cachen » och därmed kunna eliminera oönskade filer i dessa applikationer.

På detta sätt har du 3 alternativ för frigöra RAM-minne på din iPhone i några få steg och utan att installera en utrymmesbesparande applikation kan du göra det själv utan större problem, med den här guiden kan du lära dig hur du gör det utan att behöva appar .

Det finns appar som gör det automatiskt men de tar också plats inne i vår mobil så det är också svårt att spara plats genom att installera en rengöringsapp kommer den att göra samma sak som vi gjorde med dessa alternativ. Du kan också rengör ditt iPhone-minne från skräpfiler enkelt och snabbt utan att behöva ytterligare appar, och därmed hålla din telefon så fri som möjligt för bästa öka och förbättra hastigheten på din iPhone .

I den här artikeln lär vi dig hur du rengör RAM-minne på några minuter och frigör mycket utrymme på din enhet, om du gillade den här artikeln om Hur man rengör iPhone RAM på några sekunder , du kan bo på miracomosehace .com och hitta fler iPhone-guider, Hur sparar du batteri på din iOS-mobil med den bästa appen?, Eftersom Ram-minne och batterihållbarhet går hand i hand kan du optimera dessa två väsentliga faktorer för din mobil och du kommer att ge den mycket mer liv och användbarhet för din iPhone.

Relaterade Artiklar

Back to top button